Opgemaakt november 2014.

 
Maanden geleden maakte ik wel eens een opgemaakt artikel. Ik vond het altijd erg leuk om te zien bij anderen en zo kon ik zelf ook zien wat ik in een maand op had gemaakt, maar uiteindelijk ben ik er mee gestopt. Ik had er niet echt een reden voor maar stopte er gewoon op een bepaald moment mee, maar afgelopen maand besloot ik om het weer terug te brengen. Ik bewaarde de lege potjes en flacons en laat bij deze de producten zien die ik heb opgemaakt de afgelopen maand.

 
Ik begin met de haarproducten. Ik maakte deze maand maar liefst vijf producten op van Guhl. Dit zijn de veerkracht & pluiscontrole producten en die vind ik echt ontzettend fijn. Ik maakte de shampoo één keer op, de conditioner twee keer en ook het haarmasker twee keer. Deze koop ik ook zeker weer opnieuw!
 
Ook maakte ik de Andrélon Perfecte Krul crème op. Deze kan je in je haar doen om het wat meer in model te brengen, en bij mij werkte hij goed tegen het pluizen. Ook deze koop ik weer opnieuw.
 
En als laatste een droogshampoo van Batiste. Deze vond ik niet geweldig, maar hij was wel prettig. Een prima product maar de volgende keer ga ik voor een ander merk!

 
Wat minder boeiend; reinigingsproducten. Dit is een pakje doekjes van de Action die ik gebruik voor het verwijderen van swatches, en een doosje wattenstaafjes van het Kruidvat. De doekjes koop ik waarschijnlijk wel weer opnieuw, evenals de wattenstaafjes. Die hebben namelijk twee verschillende kanten en dat vind ik erg aangenaam.

 
Qua huidproducten heb ik vier dingen opgemaakt. De Soap & Glory Whipped Clean Shower Butter, ik heb net drie nieuwe weten te bestellen omdat ik deze zo heerlijk vind, echt een aanrader! Daarnaast maakte ik een Therme Scrub op uit de Brazilian Beauty lijn. Deze vond ik wel lekker, maar niet heel bijzonder qua geur. The Body Shop's Blueberry douchegel maakte ik deze maand ook op, net als de mini caramel peer douchegel van Yves Rocher. Die van TBS vond ik niet geweldig, ik vind de geur niet meer zo lekker, en die van Yves Rocher was heerlijk en daar heb ik net drie nieuwe, grote, flessen van.

 
En als laatste maakte ik nog een make-upproduct op; de Oriflame Giordani Gold foundation. Een geweldige foundation waar ik nog een aantal back ups van heb, gelukkig maar, want hij gaat ontzettend snel op. Verder is hij wel echt geweldig.
 
'' Welke producten heb jij afgelopen maand opgemaakt?

12 opmerkingen

 1. Je hebt lekkere producten van Guhl opgemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat heb je leuke producten opgemaakt! Dat product van Soap & Glory lijkt me erg fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie producten! Mag ik vragen waar je die soap & glory hebt besteld?

  Liefs,

  Astrid

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wat een leuke producten
  Guhl gebruik ik zelf ook heel graag

  liefs
  Karlien

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Fijne producten heb je opgemaakt. Batiste vind ik erg fijn merk voor droogshampoo

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Je hebt fijne producten opgemaakt :)!
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wow, dat zijn een heleboel opgemaakte producten! Altijd leuk om te bekijken! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. je hebt fijne producten opgemaakt.! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een heerlijke producten heb je opgemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Mooie verzorgingsproducten heb je opgemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen