OPI - Rollin In Cashmere.

 
Zo, het was eventjes geleden dat ik voor het laatst een nagellakje had gekocht. Wel voor mijn doen althans. De laatste tijd lak ik mijn nagels sowieso veel minder. Ten eerste werk ik gemiddeld vier avonden in de week waardoor een lakje er zo af is, en daarnaast heb ik er ook niet altijd even veel tijd voor. Het duurt namelijk wel eventjes voordat een lakje echt goed droog is, en in die tussentijd heb ik dan een boel andere dingen die ik wil en moet doen. Maar de Holiday collectie van OPI kon ik niet helemaal aan me voorbij laten gaan. Ik kocht een setje met drie lakjes, hoofdzakelijk om deze prachtige kleur; Rollin In Cashmere.

 
Toen ik op Engelse en Amerikaanse blogs swatches zag van deze collectie was ik gelijk enthousiast over één bepaalde lak; -natuurlijk- Rollin In Cashmere. Het is een gouden lak die precies goed is van kleur en daardoor mooi is voor de feestdagen, maar ook voor een andere gelegenheid. Ik kon hem gewoon niet laten liggen en besloot de set maar mee te nemen.

 
Dezelfde dag als wanneer ik de set kocht besloot ik om het lakje maar meteen op te doen. Ik gebruikte twee laagjes waarvoor de droogtijd ongeveer een uurtje was. Nu kun je natuurlijk na een minuutje of vijf wel weer gewoon de dagelijkse dingen doen, maar voordat het echt volledig droog is ben je wel even verder. Een uurtje vind ik echter nog meevallen, want soms heb ik lakken waarbij het uren duurt.

 
Wat ik wel meteen merkte aan deze lak is dat hij heel fijn lakt. De kleur ziet er ook heel netjes uit op je nagels en ondanks dat hij een beetje een metallic effect heeft zie je niet van die overduidelijke strepen. Dat vind ik toch al weer een groot voordeel.

 
Kortom; ik ben dol op dit lakje en heb zeker geen spijt van mijn aankoop. Met één laagje dekt hij al goed en met twee laagjes vind ik hem gewoonweg perfect. Hij droogt snel, dekt goed en blijft zoals de meeste OPI lakjes goed zitten. Zeker een aanrader!
 
OPI Rollin In Cashmere - €14.25
'' Wat vind jij van dit lakje?

23 opmerkingen

 1. Mooie kleur! leuk dat je de naam van het lakje in letters heb neergelegd;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooi en bijzonder kleurtje!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het kleurtje is niet voor mij weggelegd, maar de finish vind ik wel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. mooi maar niet echt wat voor mij wat ik zal dragen liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw wat een mooi kleurtje nagellak =)
  Liefs Jorinda

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Erg mooi kleurtje! Ik ben zelf ook helemaal weg van het merk OPI!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dit is niet zo een kleur die ik snel zou gaan dragen, maar je foto's vind ik wel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een mooi en apart kleurtje! Leuk voor de kerst:)

  xx Laura

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een mooie kleur goud is dit!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Mooi lakje, al vind ik hem misschien iets te 'geel' om echt goud te zijn! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. echt een leuk lakje!

  liefs
  Karlien

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Mooie kleur, leuk voor de feestdagen!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. heel feestelijk :) wat een leuke naam heeft deze lak ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. de kleur vind ik erg mooi, maar ik denk zelf dat ik deze kleur in combinatie met bordeauxrood zou dragen....

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wauw gaaf kleurtje zeg! liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Hmm, apart lakje. Ik zal hem zelf niet zo snel aanschaffen.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Mooi kleurtje!
  Straalt luxe uit :)
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 18. wauw, wat een prachtige kleur.! ♥

  BeantwoordenVerwijderen