Remington Pro-Ion Straightener.


Een nieuwe stijltang was voor mij geen overbodige luxe, ik gebruikte namelijk nog altijd mijn eerste stijltang ooit en aangezien die niet meer goed wilde sluiten was ik van plan een nieuwe aan te schaffen. Nu kwam er net op dat moment een persbericht binnen over de Remington Pro-Ion Straightener en ik kreeg de kans om deze uit te proberen. Natuurlijk was ik meteen enthousiast, want mijn Remington krultang gebruik ik ook nog steeds met heel veel plezier. Ik heb deze stijltang de afgelopen tijd uitgeprobeerd, en ik kan alvast verklappen dat ik er érg enthousiast over ben.


Deze stijltang komt goed verpakt in een kartonnen doos binnen. Naast het beschermingsmateriaal zit er ook nog een hittebestendig opbergtasje in. Dit tasje is handig als je bijvoorbeeld op reis bent en hem snel weer moet opbergen, maar zelf gebruik ik hem thuis ook gewoon. Ook om mijn stijltang in op te bergen, want ik wil hem natuurlijk nog zo lang mogelijk kunnen gebruiken.

Naast het leuke, paarse tasje is ook de stijltang zelf mooi vormgegeven. Het is natuurlijk gewoon de standaard vorm van een stijltang, maar deze is een beetje opgeleukt door de paarse vlakken. Een heel mooi detail vind ik zelf!

Maar ondanks dat het een mooi ding is gaat het natuurlijk om de functionaliteit. Naast het hittebestendige tasje heeft hij ten eerste ook nog veel meer voordelen. De stijltang heeft een draaibaar snoer waardoor hij makkelijk in gebruik is, schakelt automatisch uit na één uur en hij warmt zich op in 15 seconden. Aan dat laatste twijfelde ik in eerste instantie wel even, maar ik was enthousiast verrast toen het echt het geval was. Zo fijn, want zelf ben ik daar normaal vrij ongeduldig mee.


Toen de stijltang was opgewarmd en ik de heat-protect door mijn haar had verdeeld ben ik er meteen mee aan de slag gegaan. Ik gebruik hem zelf op de 190 graden stand, maar hij gaat zelfs tot 230 graden. Zelf vind ik dat altijd een beetje een risico -met name met mijn krullende, droge haren- en op deze stand is hij al heet genoeg om mijn haren te kunnen stijlen.

En op bovenstaande foto zie je het resultaat. Ik ben hier twee keer vlug langs elke pluk geweest en dat zorgt voor een semi-stijl effect. Ik vind van dat hele stijle, sluike haar zelf nooit zo mooi en juist met dit beetje volume vind ik het er wel erg mooi uitzien.

Veel moeite hoef je niet te doen voor een mooi, stijl kapsel. Mocht je het helemaal stijl willen doen kun je hem er net iets vaker doorheen halen, maar dit kan je natuurlijk helemaal naar smaak doen. Ik ben in ieder geval heel erg blij met deze tang en ik gebruik hem met heel veel plezier!

Remington Pro-Ion Straightener - €55.99 [via bol.com].
'' Wat is jouw favoriete product van Remington?

*Dit artikel bevat een door een webshop/bedrijf opgestuurd product. Lees hier mijn disclaimer.

39 opmerkingen

 1. Ziet er eigenlijk wel leuk uit, ik ben niet zo van het stylen: kost me veel te veel tijd, maar als je niet veel moeite hoeft te doen is het toch wel een leuk concept! Mooie lipstick heb je trouwens op!!
  XOXO esmee

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bij deze kost het inderdaad niet veel tijd, ideaal. Dankjewel! :)

   Verwijderen
 2. Deze stijltang lijkt mij geweldig! mooi resultaat :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Klinkt als een geweldige stijltang!
  Liefs Nathalie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De stijltang ziet er goed uit! Jou haar is ook erg mooi <3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind het resultaat erg mooi, inderdaad juist door de volume die er nog in zit. Ook erg goed dat ie na een uur zelf uit gaat .. Dan hoef je niet eenmaal op school of werk in de stress te raken of je m nou uit hebt gezet haha

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een mooi resultaat zeg! Ik heb van mijzelf al superstijl haar, dus ik gebruik eigenlijk alleen wel eens een krultang haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. oh lijkt mij een goede stijltang!

  liefs
  Karlien

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooi resultaat! Bizar dat ie zo snel opwarmt!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mooi resultaat zeg! Ziet er leuk uit (:

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik heb al kaarsrecht haar, dus geef mij maar een krultang ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Het resultaat ziet er goed uit zeg! Ik heb zelf ook een styltang maar ben een beetje te lui om deze elke dag te gebruiken ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat kan! Bij deze gaat het gelukkig erg snel. :)

   Verwijderen
 12. Ziet er goed uit mooi. Ik heb zelf stijl haar maar mijn dochter stijlt haar haar ook vaak.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Klinkt fijn, maar ik heb gelukkig al een hele fijne stijl tang ^^ x

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik heb ook remington stijltang & ben daar heel tevreden mee :)
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Fijn lijkt deze! Ik heb zelf ook al een hele fijne :) x

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ziet er goed uit die stijltang! Mooi resultaat

  Xo

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wat een mooie tang zeg. Ziet er erg mooi uit bij je.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ik heb de perfect waves van Remington gekregen, erg fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Een stijltang gebruik ik eigenlijk nooit maar ik heb wel een krultang van Remington (de pearl wand) die ook heel fijn is!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Mooie tang! Wat fijn dat hij automatisch na een uurtje zelf uitgaat. Er handig voor de vergeetachtige (hier eentje..)!

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Hij klinkt erg fijn! Ik vind het resultaat erg mooi

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Ik heb zelf ook een Remmington stijltang en ben er super tevreden mee. Het is ondertussen al mijn 2de exemplaar omdat mijn broertje mijn eerste kapot heeft laten vallen. :) Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Wat een mooie tang! Remington blijft een goed merk.

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Wat een super mooie tang ! hij lijkt me erg handig. en super dat die vanzelf uitgaat ik ben wel zo iemand die hem dan vergeet.

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Hah, zo'n automatische tang zou ervoor gezorgd hebben dat er een brandplek minder op onze badkamerkast zou zijn :p Zucht.. !

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Lijkt me een hele fijne stijltang!

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Lijkt me heel fijn! Ik heb zelf een krultang van Remington en die werkt ook super! x

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Mijn zusje heeft diezelfde stijltang voor de kerst gehad. Benieuwd of zij ook zo enthousiast zal zijn.

  BeantwoordenVerwijderen