Statement Shirts Combineren.

 
De statement shirts zie je al een tijdje, maar ze blijven maar komen en ik spot ze in steeds meer winkels. Zo ontving ik een tijdje geleden twee statement shirts van Sans-Online, een hele leuke webshop met onder andere dameskleding en jassen, en het leek mij wel een leuk idee om te laten zien hoe ik deze nou het liefste combineer.

 
Allereerst ontving ik het Haute Couture shirt. Dit is een simpel wit shirt met een zwarte print. Doordat hij enkel aan de  bovenkant een print heeft is hij makkelijk in een rokje te stoppen, en dit maak ik dan weer graag af met een subtiel riempje. Ik combineer rokjes het liefste met een mooi paar pumps, en met een klein tasje erbij ben je helemaal klaar.

 
Het tweede shirt wat ik ontvang was het Tomboy shirt. Deze heeft wederom enkel boven een print, en daarom stop ik hem gemakkelijk in een jeans. Dit kan een high waisted zijn, maar het hoeft niet zozeer. Hier horen natuurlijk een paar heels bij, ik vind hier laarsjes het leukste bij, en ik maak het af met een leren jasje. Mocht je er van houden kun je er nog iets edgy's aan toevoegen met een bandana, en een donkere lipstick past er ook zeker bij.
 
'' Wat vind jij van statement shirts?
Tomboy shirt - €16.95
Haute Couture shirt - €14.95
 
*Dit artikel bevat door een webshop/bedrijf opgestuurde producten. Lees hier mijn disclaimer.

15 opmerkingen

 1. De tweede vind ik super!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke combinaties, ik ben er niet zo goed in haha!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hele leuke outfits! Mooi gecombineerd

  Xo

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke combinaties! Vooral de combinatie met het rokje zou ik zelf ook zo dragen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Super leuk! Ik heb echt wat met statement shirts <3

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Zo zou ik ze ook combineren!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik ben echt dol op zulke shirts. Fijn bij alles! Zo zou ik ze ook combineren.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauw ze zijn echt super leuk! En wat heb je ze echt mooi gecombineerd! Liefs, X

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuke combinaties heb je gemaakt! Fijne feestdagen. :)
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen