The Christmas Tag.Omdat het kerst is en dit natuurlijk bij velen wordt gevierd komt er morgen geen artikel online en heb ik voor vandaag The Christmas Tag ingevuld. Na deze dagen komen er natuurlijk wel weer gewoon dagelijks artikelen online! Voor nu heb ik enkel deze tag en wil ik jullie allemaal hele fijne kerstdagen wensen!

Oogschaduw met kerst: zilver of goud?
Als ik echt maar één van de twee mag kiezen ga ik voor goud. Ik vind dit namelijk gewoon veel feestelijker en als ik me kleed voor kerst draag ik ook vaak gouden sieraden, daar matcht het dan weer mooi bij!

Echte kerstboom of een neppe?

Ik vind een echte kerstboom erg mooi en gezellig, maar een neppe kerstboom vind ik ook erg mooi. Een lastige keuze, maar ik denk dat ik dan toch voor een echte zou gaan! Het heeft beide zijn voor en -nadelen.

Favoriete kerstliedje?

Ik ben eigenlijk helemaal geen fan van kerstliedjes, maar ik denk dat ik dan toch ga voor Do They Know It's Christmas of Last Christmas.

Favoriete kerstfilm?

Dit zijn er ook weer twee. Als eerste gewoon lekker cliché; Home Alone! Deel één en twee vind ik erg leuk, deel drie en vier totaal niet en deel vijf vind ik ook wel geinig. Mijn favoriet blijft echter deel één! Daarnaast vind ik de film Love Actually ook erg leuk. Beide favorieten!


Uit eten of zelf koken?

Ook weer zo lastig. Ik vind beide eigenlijk erg goed kunnen. Het gaat er tenslotte om met wie je bent en dan maakt het me niet uit of we uit eten gaan of zelf koken.

Kerstfeestje: organiseren of bezoeken?

Organiseren! Ik vind het altijd leuk om dingen zelf een beetje in de hand te hebben en te regelen.

Favoriete cadeautje om te krijgen?

Dat maakt me helemaal niets uit. Het gaat om het idee dat iemand iets voor jou heeft gekocht en daar de tijd in heeft gestoken, dan maakt het me niet uit wat het is.

Leukste kerstervaring tot nu?

Hmm, ik denk dat dat toch de simpele dingen zijn. Ik vind een witte kerst namelijk heerlijk met daarbij vorst op de vijver. Ik vind het heerlijk om te kunnen schaatsen voor het huis en daarna binnen te genieten van een kop warme chocolademelk of koffie!

Witte kerst: ja of nee?

Jazeker! Het liefste altijd, maar helaas gebeurd dat niet altijd hier.


Kleuren in de kerstboom?

Ik houd niet van veel kleuren door elkaar heen en heb het liefste een thema. Momenteel is die van ons wit en zilver met roze.

Jurkjes of winterse truien?

Jurkjes! Ik draag niet zo graag truien, alleen als ik me echt niet lekker voel, en jurkjes draag ik juist wel graag. Zeker met kerst!

Vroeg opstaan of lang uitslapen met kerst?

Vroeg opstaan, uitgebreid ontbijten met zijn allen en dan een leuke dag hebben. Ik ben sowieso niet zo'n uitslaper!

Cadeautjes geven of krijgen?

Hoewel ik cadeautjes krijgen ook leuk vind, vind ik het toch het leukste om cadeautjes te geven. Het is toch altijd leuk om iemand vrolijk te maken?

 
Fijne kerstdagen! ♥

10 opmerkingen

 1. Leuk tag, hele fijne kerst gewenst!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke tag om te lezen. Fijne kerst!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke tag en mooie foto's! Hele fijne dagen aan jou en jouw familie toegewenst!

  Xo

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke tag =)
  Erg leuk ingevuld ook !!
  Liefs Jorinda

  BeantwoordenVerwijderen
 5. hele leuke tag!
  fijne kerstdagen!

  liefs
  Karlien

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuke tag! Jij ook fijne kerst!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Jaa Love Actually is mijn favoriete kerstfilm ! Fijne feestdagen (:

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik hou ook van een thema in de boom! Je hebt de tag leuk ingevuld! :)

  BeantwoordenVerwijderen