Underground London Lashes.


Op het gebied van nepwimpers ben ik nog geen expert. Ik heb er nog niet zoveel ervaring mee, maar natuurlijk wil ik daar wel verandering in brengen. Ik vind het tenslotte altijd interessant me verder te verdiepen in beauty, en nepwimpers horen daar zeker wel bij. Toen ik het persbericht over de Underground London Lashes kreeg was ik ook helemaal verkocht, tijd om het daadwerkelijk te gaan proberen!


Naast dat ik de wimpers zelf er prachtig vind uitzien weet iedereen die mij een beetje kent wel dat ik dol ben op Engeland, en dus ook London. De taal, de mensen, het land zelf. Ik kan er gemakkelijk een paar blogposts aan wijden, maar daar gaat het op dit moment niet om. Het gaat hier om de prachtige wimpers van Underground London. De verpakking is eigenlijk vrij simpel, maar tegelijkertijd straalt hij gewoon íets uit waardoor het een heuse aantrekkingskracht heeft. Zeker een merk waar ik vaker iets van zou kopen!


Maar naast die prachtige verpakking vind ik ook de wimpers zelf prachtig. Ik ontving nummer 006 - Natural, en daar ben ik erg blij mee. Ik ben namelijk geen fan van dingen die écht mega over de top zijn. Zo zijn deze wimpers dan ook het tegenovergestelde. Ze zijn vrij subtiel en basic waardoor ze overal bijpassen.


Naast de wimpers zit er ook nog een klein tubetje wimperlijm in de verpakking, en natuurlijk een gebruiksaanwijzing. Op deze gebruiksaanwijzing staan ook nog een aantal tips waarvan mijn favoriet ''Knip een kunstwimper door midden en zet alleen de halve wimper op de buitenhoek van je oog.'' ik vind dit een heel mooi effect geven en draag ze zelf ook het liefste op deze manier. Ze zijn makkelijk aan te brengen en de bijgeleverde lijm vind ik ook erg prettig. Dit zijn zeker wimpers die ik je kan aanraden, en de look met deze wimpers komt binnenkort online!

Underground London Lashes-  €7.99
'' Wat is jouw favoriete merk voor nepwimpers?

*Dit artikel bevat een door een webshop/bedrijf opgestuurd product. Lees hier mijn disclaimer.

13 opmerkingen

 1. Ik kan niet met nepwimpers overweg haha, daarnaast heb ik van mezelf al redelijk lange wimpers, waardoor het nog lastiger is om ze aan te brengen. Deze zien er wel mooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik kan zelf helemaal niet met valse wimpers overweg, ik heb er het geduld niet zo voor. Ze zien er wel heel erg mooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik kon er niet goed mee overweg, maar ze zijn wel fijn en zien er goed uit

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat zien ze er mooi uit zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hahaha dit is niet echt iets voor mij, ooit 1 keer geprobeerd en het ging nogal mis. Ik ben wel benieuwd naar deze, ze zien er niet zo fake uit als veel andere goedkope.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ze zien er echt mooi uit, ik ben wel benieuwd hoe ze jou staan :). Ik ben zelf niet zo van de nepwimpers, ik heb er geen geduld voor haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ziet er heel fijn uit! Nep wimpers heb ik nog nooit geprobeerd. Ik ben benieuwd naar je look ^^ x

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ze zien er mooi uit, ben benieuwd hoe ze jou staan!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ziet er goed uit, ik ben trouwens wel heel benieuwd hoe ze jou staan! Fijne jaarwisseling alvast gewenst. :) Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Eerlijk gezegd heb ik het nog nooit geprobeerd om ze op te plakken, de wil en de wimpers zijn er wel, maar de moed nog niet helemaal

  BeantwoordenVerwijderen
 11. ben benieuwd hoe ze je staan, ze zien er wel mooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. De wimpers zien er goed uit! Ik zou ze ook graag willen proberen, ben benieuwd hoe ze zijn bevallen, vooral ook de lijm die is meegeleverd. Is die lang blijven zitten? Zag je een witte lijn boven de wimpers? Heb je nog een foto die je eventueel met ons zou kunnen delen?

  Groetjes en kusjes

  Chloe
  Truegirltalk

  BeantwoordenVerwijderen