Vip Box december 2014.

 
Over de Vip box van november was ik niet zo enthousiast en daardoor was ik des te nieuwsgieriger naar de box van deze maand. Ik hoopte maar dat deze mij meer zou bevallen, want anders word het wel erg zonde van het geld wat ik ervoor moest betalen. Ik ontving hem gisteren en natuurlijk heb ik de inhoud ook meteen voor jullie op de foto gezet.

 
En zo zag de box er uit toen ik hem opende. Vijf beautyproducten en allemaal full size, dat is in ieder geval een pluspunt maar verder was ik gelijk al niet zo enthousiast. En het zijn best aardige producten, maar gewoon geen dingen die ik echt ga gebruiken.

 
Deze box bevat een Mary Kay lipgloss, Christian Faye mascara, L.A. Colors nagellak, beautyUK foundation en een kwast van W7. Een foundation in een box stoppen is altijd een beetje tricky en bij mij was hij al niet geschikt. Veel te donker, jammer! De kwast vind ik ook niet erg fijn en de lipgloss vind ik ook veel te roze. De nagellak is wel leuk, maar ik word er gewoon niet enthousiast van. Dat verhaal geld ook voor de mascara. Mascara's zijn best handig, maar niet echt bijzonder en ik vind het borsteltje hiervan ook niet geweldig.
 
Zo. Een beetje een negatieve post misschien, maar ik vind de inhoud gewoon een beetje tegenvallen. Op het eerste gezicht zijn het best leuke producten, maar wanneer ik verder kijk zie ik dat enkel de nagellak echt voor mij zou kunnen. Jammer en ik weet in ieder geval wel dat zodra mijn abonnement is afgelopen ik geen nieuwe ga nemen.
 
'' Wat vind jij van deze box?

12 opmerkingen

 1. Helemaal mee eens. Mijn unboxing is ook vandaag online gekomen en ik ben net als jou ook niet enthousiast.. Jammer! Had toch wat spectaculairs verwacht omdat het december is.. Hopelijk volgende keer beter

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Erg jammer van de inhoud , opzich wel fijne producten maar niet heel special!
  Liefs Jorinda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb de box nog niet ontvangen, maar ik vind hem wel tegenvallen als ik het zo zie. Jammer.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jammer dat je er niet blij mee bent!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. jammer dat je er niet blij mee bent

  BeantwoordenVerwijderen
 6. jammer dat ook deze box tegenvalt xx

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind de inhoud van die van mij ook niet leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. De kwast en de nagellak gebruik ik zeker wel (heb een andere kleur dan jij, maar vind de jouwe ook erg leuk.
  Ik bespreek de Vipbox woensdag op mijn blog.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. jammer dat de box toch teleurstellend is.....4 van de 5, dat is wel iets te veel, vind ik!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Jammer dat het tegenvalt. Het lijken mij opzich toch best leuke producten, maar voor dat geld snap ik wel dat je teleurgesteld bent.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. jammer dat die zo teleurstellend is meid.. liefs

  BeantwoordenVerwijderen