Burberry Soft Satin Lipstick No. 03 Cameo Pink.

 
Velen van jullie zullen het merk Burberry wel kennen door bijvoorbeeld de kleding, accessoires of luchtjes, maar naast dit aanbod heeft Burberry ook een ruim assortiment in make-upproducten. Ik kwam hier zelf pas recentelijk achter en toen ik dat zag werd ik meteen nieuwsgierig. De producten van Burberry zijn in Nederland vrij exclusief verkrijgbaar in de winkels, maar online zijn ze erg goed te verkrijgen!
 Allereerst vind ik de verpakking van deze lipstick al prachtig. Het beige doosje is voorzien van een subtiel reliëf die de zilveren letters zelfs een beetje geborduurd laten lijken. Als je dit doosje ziet weet je meteen dat het om een luxe merk gaat, en gezien de prijs mag dat ook wel.
 
Nu is het natuurlijk per persoon verschillend wat je ziet onder een luxe merk, maar persoonlijk zie ik Burberry hier wel onder. De prijzen zijn vergelijkbaar met die van Chanel en hoewel ze dus enigszins prijzig zijn vind ik ze nog goed te betalen. Het kan namelijk ook té veel worden, maar dat is naar mijn mening bij deze producten nog niet het geval.

 
Burberry is qua prijzen dus te vergelijken met high end merken als Chanel, Yves Saint Laurent of bijvoorbeeld Dior, en ik hoopte natuurlijk op vergelijkbare kwaliteit. Ik vind dat dat sowieso per product erg verschilt en ben bijvoorbeeld totaal niet enthousiast over de foundations van Dior, maar weer wel over de lipproducten. De reviews die ik verder heb gelezen over de Burberry producten maakten mij al wel enthousiast en daardoor weet ik ook dat niet alleen de kwaliteit van de lipsticks goed is, maar ook die van de andere producten; een pluspunt dus. Dit maakt mij dan ook meteen nieuwsgierig naar de rest en ik heb al wat producten toegevoegd aan mijn wishlist!

 
Zelf kreeg ik de lipstick cadeau in kleur 03, Cameo Pink. Zelfs de weergave van de naam vind ik ontzettend mooi gedaan met weeral het zilver. Als je de lipstick dan uit te verpakking haalt komt er een prachtige huls tevoorschijn die zeker opvalt in mijn stash. Qua vorm en formaat doet hij me denken aan de lipsticks van Michael Kors, al is de vormgeving wel weer heel anders.
 
Deze lipstick heeft het ruitjes patroon waar Burberry toch wel het meest bekend om staat verwerkt in de huls en ook staat de merknaam onderaan gegraveerd. Wat ik een groot pluspunt vind aan deze lipstick is de magnetische sluiting, iets wat ik daarbij nog nooit eerder heb gezien bij een lipstick. Dit zorgt er voor dat hij niet zomaar open kan gaan in je tas en dat is iets waar ik normaliter nog wel eens bang voor ben.
 
 
En niet alleen de verpakking en huls zijn prachtig, alsof het nog niet genoeg was ziet de lipstick zelf er ook prachtig uit. Cameo Pink is de perfecte mix tussen perzikkleurig en koraalkleurig, gemixt met een subtiele lading roze. Die geweldige kleur is voorzien van hetzelfde ruitjes patroon als gebruikt in de huls zelf en dat geeft net weer dat beetje extra waardoor je makkelijker iets meer neer zult willen leggen voor het product.
 
Dat ik enthousiast ben over de vormgeving en kleur van deze lipstick is inmiddels wel duidelijk. Het komt niet vaak voor dat ik helemaal niets heb aan te merken op vormgeving, maar in dit geval is dat wel zo. Ik kan er niets negatiefs aan vinden en ben ook ontzettend blij dat ik dit juweeltje aan mijn collectie heb kunnen toevoegen.
 

Reviews had ik wel gezien over de lipsticks van Burberry, maar ik kon me niet meer precies herinneren hoe de pigmentatie van Cameo Pink was. Daarnaast is het tenslotte altijd even afwachten of hij bij jou net zo mooi uitpakt, maar ik ben zeker niet teleurgesteld bij het swatchen en uitproberen van deze lipstick.
 
Deze Soft Satin Lipstick voelt inderdaad heel zacht aan op je lippen. Hij is vrij boterig en voorziet je lippen zowel van een prachtige kleur als van hydratie; iets wat ik ook belangrijk vind bij een goede lipstick.
 
 
Het enige nadeeltje aan deze lipstick is dat hij niet ontzettend lang blijft zitten. Als je niet eet of drinkt is er weinig aan de hand, maar als je dat wel doet geeft hij wel snel af. Bijwerken is dan wel weer zo gebeurd en al met al vind ik dit geen groot probleem.
 
Ik ben erg enthousiast over deze Burberry lipstick en ben zeker van plan in de toekomst meer producten aan te schaffen van dit merk. Mocht je nog aanraders hebben wat betreft hun producten hoor ik het dus graag!
 
Burberry Soft Satin Lipstick No. 03 Cameo Pink - €27.00
'' Wat is jouw favoriete lipstick?
 

32 opmerkingen

 1. Alles aan deze lipstick is prachtig, wauw!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Alleen voor het patroontje wil ik deze lipstick al hebben!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooi uiterlijk! De kleur zou ik zelf niet zo snel dragen, maar ziet er wel gepigmenteerd uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. prachtige huls en lipstick kleur zeg

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh wauw wat een prachtige lipstick. Dat patroontje erin is zo mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind vooral de vormgeving onwijs mooi! De prijs vind ik persoonlijk nog wel meevallen en de kleur is echt heel mooi. liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Vind ik ook! Ligt er maar net aan wat je budget is. :)

   Verwijderen
 7. Waaauw! Wat een beauty ♥ Wel jammer dat hij niet lang blijft zitten zeg =/

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een leuk patroon op het product zelf... de kleurtje ziet er ook heel mooi uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wauw heel mooi! Persoonlijk vind ik hem wel prijzig, alleen ik zou het zeker wel betalen voor zn mooie lipstick ^^ x

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat is die huls prachtig zeg! Ik ga zeker eens kijken bij de Burberry lipsticks, want: Wauw!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wauw tof dat er zo'n patroontje op de lipstick zelf zit, dat heb ik eigenlijk nog niet eerder gezien.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een chique verpakking, mooie kleur ook zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wauw, het is bijna te zonde om het te gebruiken, zo mooi haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. ooh wauw dat patroontje op die lipstick is echt geweldig<3

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Hij staat ook op m'n verlanglijstje! Die van By Terry al eens gezien?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb ze net even opgezocht en wauw! Zien er prachtig uit, die gaan op mijn wishlist. :)

   Verwijderen
 16. Wat een prachtige kleur! Wel jammer dat je hem al snel moet bijwerken, zeker voor die prijs. x

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wat een mooie en vooral luxe lippenstift! Mooi :)

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Wauww de verpakking alleen is al mooi!
  Het kleurtje is prachtig :)
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Make-up van Burberry wil ik ook zeker nog eens uitproberen! Hun oogschaduw schijnt ook fantastisch te zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Prachtig kleurtje is het! Ik vind Burberry make-up echt prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Wat een mooie kleur! De huls is ook echt prachtig

  BeantwoordenVerwijderen
 22. erg mooie kleur ♥ vind het patroontje erin erg leuk xx

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Wat een prachtige lipstick, en dan heb ik het enkel over de verpakking en het reliëf op de lipstick zelf! De kleur is bovendien ook prachtig, klinkt alsof het zijn geld helemaal waard is! :-)

  BeantwoordenVerwijderen