Christian Louboutin Rouge Louboutin Nail Polish.

 
Ik heb er ontzettend lang naar gezocht, maar helaas steeds weer zonder succes. Nu heb ik hem eindelijk in mijn bezit en ik ben er ontzettend blij mee; De Christian Louboutin Nail Polish. Ik heb hem in de originele kleur -Rouge Louboutin- en dit is dan ook dezelfde kleur als de zolen van de Louboutin schoenen. 
De nagellakjes van Christian Louboutin koop je niet zomaar eventjes in het Kruidvat. De lakjes zijn onder andere te koop in Parijs, maar ook bij Sephora zijn ze te bestellen voor de prijs van €41.00. Niet bepaald een koopje, maar het bedrag is nog prima te doen. Mocht je echter niet kunnen bestellen bij Sephora omdat je geen creditcard hebt kun je ook nog een gokje wagen op Ebay, al worden ze daar voor vele hogere prijzen aangeboden.
 
Maar voor die prijs heb je dan wel een ontzettend uniek lakje, en hoewel ik niet meer zo'n nagellak verslaving heb als dat ik ooit heb gehad wilde ik dit lakje ontzettend graag hebben. Een paar Louboutins heb ik altijd al gewild, maar die zijn helaas vrij duur. Dit nagellakje is dus nog prima te permitteren en ik wilde hem graag aan mijn collectie toevoegen.
 
 
Of de kleur zelf nou zo bijzonder is? Nee. Je zou kunnen zeggen dat het gewoon een rode nagellak is, maar het is de perfecte rode kleur. Hij is mooi fel en dekt in slechts één laagje helemaal. Een tweede laagje maakt geen enkel verschil met het eerste laagje omdat hij al volledig dekkend is.
 
 
Maar naast dat het de perfecte rode kleur is, is het ook gewoon een eyecatcher voor de beauty-liefhebber. Het is een vrij groot lakje en de dop zou je dan ook als onhandig kunnen beschouwen, maar dit valt reuze mee. Ik had er in ieder geval totaal geen last van!
 
 
En zo ziet hij er uit na één laagje. Ik heb deze foto van mijn Instagram gehaald omdat mijn andere foto's niet goed op de camera waren opgeslagen, maar normaliter is de kleur dus net zo fel als in het potje op de andere foto's. Op bovenstaande zit er enkel een filter overheen.
 
Naast het snelle dekken droogt dit lakje ook in een mum van tijd. Ik heb er eigenlijk dan ook niets over te klagen. De prijs is misschien niet voor iedereen even betaalbaar en de verkrijgbaarheid is ook lastig, maar als je dan wel zo'n potje in je bezit hebt is hij toch ook net een stukje specialer!
 
Christian Louboutin Rouge Louboutin - €41.00 via Sephora.
'' Wat is jouw meest bijzondere nagellak?

44 opmerkingen

 1. Wauw echt een mooie lakje =)
  Liefs Jorinda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik dacht dat ie veel duurder was, maar het is een heel mooi lakje!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw, dat is een prachtig flesje nagellak en zo een schitterende kleur ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nooit geweten dat Louboutin nagellak verkocht! Ziet er mooi uit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie foto's! De kleur van je nagellak is ook mooi maar ik vind de prijs wel erg hoog

  HMLovur

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik wil hem zelf ook al heel graag! Wat een beauty is het!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een mooie lak zeg. Wel heel erg duur voor zo een relatief onhandig potje als het aankomt op opbergen haha. Het ziet er wel echt prachtig uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Het lakje ziet er echt wel fijn uit! Maar voor mij wel veel te duur :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Super mooi lakje! Wel wat duur, maar dan heb je ook wat. Het dekt echt mooi

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Beter betaalbaar als de schoenen ;) maar ik zou er niet meteen zoveel geld aan geven. De rode kleur is wel erg mooi

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Pretty! Maar ik koop dan toch liever een goedkoper lakje!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Oh dat potje is zo gaaf zeg! de kleur vind ik ook erg mooi, maar het is wel erg duur

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Hij is wel mooi, maar ik vind hem echt te duur :( x

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Super mooi.. Dat flesje is echt heel heel heel leuk! De prijs is wel wat minder.. maar goed wat verwacht je anders van Christian Louboutin?

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Het flesje ziet er geweldig uit! Maar ik vind de kleur niet bijzonder genoeg om er zo veel geld voor te betalen eerlijk gezegd ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ik vind het flesje ook zo mooi, maar wel erg duur.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wauw! Wat een prachtig mooi kleurtje! Maar wel erg buiten mijn budget.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. het flesje alleen al is prachtig ♥ de kleur vind ik ook erg mooi, de prijs vind ik wel wat aan de hoge kant xx

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Wat gaaf dat je deze hebt! Ik had eigenlijk wel gedacht dat ie duurder zou zijn! X

  BeantwoordenVerwijderen
 20. heel mooi lakje!
  maa ik zou niet zoveel geld geven aan een rood lakje denk ik

  liefs
  Karlien

  BeantwoordenVerwijderen
 21. wow, wat een mooie kleur en het flesje, daar zou ik de hele dag gewoon lekker naar willen zitten kijken, zo mooi vind ik dat!

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Wat een prachtige verpakking, de kleur vind ik ook erg mooi. Zelf heb ik het geld er niet voor over maar je hebt wel een heel bijzonder exemplaar, leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 23. In een keer lakken zo'n kleurtje, dat is leuk! Ziet er mooi uit (:

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Prachtig lakje & verpakking is prachtig smelt...!
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Héél gaaf, alleen die prijs....!

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Ik vind het zeker een collectors item eigenlijk, maar de prijs houd me toch nog wel een beetje tegen!

  BeantwoordenVerwijderen
 27. wooow duurste nagellak die ik ooit op een blog voorbij heb zien komen. wel een mooie kleur!

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Het lakje zelf vind ik niet echt heel bijzonder maar het uiterlijk is echt prachtig.

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Ik vind het echt prachtig! De kleur niet zo zeer, maar wel de verpakking! Een perfect voorbeeld van goede marketing hé ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Waaaa, wat een prachtig flesje! En heel mooi kleurtje. xo

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Wat een gaaf lakje zeg, vooral het flesje!

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Ik vind het een prachtig lakje, maar ik heb het geld er denk ik toch niet voor over...

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Mooi hoor!
  Had jij 'm bij Sephora besteld? Want ik stopte 'm net in m'n mandje daar en kreeg de melding dat het item niet naar NL wordt verstuurd.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Je moet van te voren even aanvinken dat je via Nederland komt (en ook de Nederlandse Sephora site kiezen) en dan pakt 'ie hem als het goed is wel. Ik heb hem zelf met Sinterklaas gekregen!

   Verwijderen
  2. Dank je! :) Dat is wel een heel gaaf cadeau!

   Verwijderen
 34. Mooi kleurtje, alleen al voor het flesje zou je de hoge prijs betalen

  BeantwoordenVerwijderen
 35. Ik vind vooral de verpakking erg leuk maar hij is wel heeeel duur :(

  BeantwoordenVerwijderen
 36. Wat een geweldige nagellak is dit! De prijs is wel wat hoog ja, maar daarvoor krijg je wel echt een collectors item ♥

  BeantwoordenVerwijderen