Current wishlist.

 
 
In februari ben ik jarig, en hoewel dat nog wel een maandje duurt is het toch al weer snel zo ver. Ik vind het altijd ontzettend lastig iets te vragen voor mijn verjaardag -ik heb tenslotte al zoveel- en daardoor besloot ik om maar weer eens een wishlist te maken. Niet zozeer een wishlist voor mijn verjaardag, maar een lijstje om te kijken of er eigenlijk nog dingen zijn die ik echt wil. Goed, dat lijstje maken duurde niet erg lang -er bleek toch nog veel meer te zijn wat ik graag wilde hebben dan gedacht- en daarom deel ik hem vandaag met jullie. 
Michael Kors Sutton Bag; Ik wil graag een nieuwe Michael Kors tas voor school, en dan ook meteen een zwarte. Ik heb nu een bruine en vind dat toch een stukje mooier staan bij sommige outfits, en zwart is lekker tijdloos en makkelijk te combineren met alles. De Sutton staat momenteel bovenaan mijn lijstje!
 
Zoeva Rose Golden Complete Eye Set; Deze set staat al sinds ik hem voor het eerst zag op mijn wishlist en ik wil hem ook ontzettend graag, maar voor een paar kwastjes heb ik toch niet zoveel geld over. Ik koop dan weer liever een mooi oogschaduw palette en daardoor blijft dit maar op mijn wishlist staan; de Zoeva Rose Golden Complete Eye Set.
 
Daniel Wellington Classic Sheffield Lady; Al een tijdje wil ik een horloge van Daniel Wellington, en degene die ik graag wil is de Classic Sheffield Lady.
 
Tom Ford West Lipstick; Een Tom Ford lipstick kost in Nederland helaas bijna het dubbele als wanneer je hem wilt bestellen, maar toch wil ik er graag eentje. Mijn favoriet is op het moment West, een prachtige rode kleur.
 
Christian Louboutin Pigalle Patent; En als laatste de Christian Louboutin Pigalle Patents. Deze prachtige pumps staan al heel lang op mijn wishlist, maar door de prijs heb ik ze nog niet aangeschaft. Maar wie weet in de toekomst!
 
'' Wat staat er bovenaan jouw wishlist?

35 opmerkingen

 1. Wat een mooie wishlist

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke items! De tas en het horloge vind ik het ook erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een supermooie wish list! Dat horloge vind ik prachtig <3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie wishlist! Die lipstick lijkt me echt prachtig.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik zie écht heel veel mooie items, ik zou ook nog zoveel willen maar het is allemaal zo duur!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een mooie wishlist =)
  Vooral die tas is echt heel mooi!
  Liefs Jorinda

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Erg leuke wishlist. Die kwastenset is zo mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Super mooie wishlist :)! Ik heb nu eindelijk ook een Michael Kors tas, ben er zo blij mee haha. Deze heb ik gekocht bij Bataviastad in de MK outlet, stuk goedkoper dan in de winkel. En ze hebben ook nog eens een wintersale daar! :D.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Mooie tas heb je inderdaad! Heerlijk zo'n sale. Zelf heb ik nu ook drie kleinere tassen en een grotere, snel tijd om deze aan mijn collectie toe te voegen. :)

   Verwijderen
 9. Prachtige wishlist, ik heb ook lopen kijken naar de lipsticks van TF! Ze zijn te prachtig maar ook wel heel erg prijzig.. Nog even door sparen!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuke schrijfstijl heb jij. Ik vindt het horloge zo mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik heb die Zoeva set ook en die is echt zo fijn!
  Liefs, Ypie

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Lijkt me inderdaad een geweldige set, alleen door de vormgeving zou ik 'm al willen!

   Verwijderen
 12. Wat een mooie wishlist! Een paar loubies staan ook op mijn wishlist!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. dure wishlist wel :p
  hopelijk krijg of koop je er ooit wat van

  liefs
  Karlien

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dure smaak inderdaad, haha! Het horloge is inmiddels onderweg en de tas komt er ook snel! :)

   Verwijderen
 14. oeh wat een luxe verlanglijst;) Die pumps<3

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Prachtige wishlist!! Die set van Zoeva is geweldig en wil ik ook nog! X

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Super mooie items , vooral de set van Zoeva!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. fijne wishlist ♥ de kwastenset van Zoeva zou ik ook nog graag willen hebben xx

  BeantwoordenVerwijderen
 18. wat een mooie items staan er op je wishlist!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Oeh, mooie items! Ik vind vooral die lipstick er supergoed uit zien. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Oeh, dit is echt bijna mijn wishlist hihi. Ik wil ook graag een MK kwast, die set van Zoeva en Louboutins <3

  BeantwoordenVerwijderen
 21. I loveee Michael Kors! Dus in mijn wishlist staat die ook zeker en vast! ;) x

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Prachtige wishlist, die hakken en de tas zijn zo mooi!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Ohhh die tas en die Zoeva kwasten zijn zoooo mooi <3

  BeantwoordenVerwijderen