De Tweezerman Petit Tweeze Set.

 
 
 
De pincetten van Tweezerman werden voorheen altijd ontzettend gehyped en hoewel ik er nog regelmatig eens iets over lees hoor ik er toch minder over. Zelf vond ik het altijd maar een beetje onzin. Een pincet van zessentwintig euro? Daar zag ik de waarde niet aan af. Toen ik laatst weer eens een nieuw pincet moest hebben was dit de enige die ik in de plaatselijke drogist zag liggen, en daarom besloot ik om het maar gewoon eens te proberen. Ik vond dit afgeprijsde setje met daarin twee pincetten en een opbergtasje zodat je ze niet zo gemakkelijk kwijtraakt; ideaal voor iemand die dat normaal wel doet -zoals ik!-.
 
 


 
Ik las overal dat dit de Ferarri onder de pincetten zou zijn en dat maakte mij natuurlijk ontzettend nieuwsgierig. Gereviewde producten van blogs aanbid ik namelijk niet altijd meteen. Natuurlijk geloof ik dat iemand zijn eerlijke mening geeft, maar die is weer bij iedereen anders. Nu was het zo dat het grootste gros gewoon enthousiast is over deze pincetten, maar de prijs hield me toch altijd tegen.
 
Maar goed, nu ik echt geen ander pincet kon vinden was ik wel genoodzaakt voor een Tweezerman te gaan -ha, heerlijke smoes- en daar ben ik ontzettend blij mee. Kijk het is en blijft natuurlijk een pincet en geen levens verbeterend product, maar het epileren maakt dit dingetje toch wel een stuk makkelijker.

 
Nu zitten er in dit setje twee Tweezerman pincetten, maar zelf gebruik ik er maar eentje van. Ik gebruik de Tweezerman met de platte uiteindes. De rechter vind ik zelf wat minder fijn voor het epileren, dat doe ik eigenlijk nooit met zo'n exemplaar.
 
Maar het platte pincet vind ik ontzettend fijn werken. Doordat hij zo dun en scherp is trekt hij de haartjes er gemakkelijk en ook vrij pijnloos uit. Niet alleen de normale haartjes, maar ook de dunste en kleinste haartjes. Dit pincet is naar mijn mening een groot succes!
 
Dit pincet kun je ook gratis laten slijpen mocht hij een beetje bot zijn geworden, maar dan moet je hem wel helemaal naar Amerika sturen. en afwachten of hij weer veilig bij jou terug komt. Een beetje vreemd als je het mij vraagt, maar goed; de optie is er in ieder geval.

 
In mijn setje zat ook nog een tasje om ze in op te bergen, en de pincetten komen met een rubberen dopje waardoor je de punt goed scherp houd. Het kost je dus even wat, maar uiteindelijk ben je wel een hele tijd voorzien van een geweldig pincet als je eenmaal een Tweezerman in je bezit hebt.
 
Ik heb in ieder geval nog geen moment wakker gelegen van deze aankoop en weet dan ook dat ik er nog veel plezier van zal gaan hebben en als je nou ook zo twijfelt zou ik je gewoon aanraden er eentje aan te schaffen.
 
Tweezerman Petit Tweeze Set - €23.95.
'' Wat denk jij over de Tweezerman hype?

22 opmerkingen

 1. Dat klinkt goed. Ik had zo een beetje hetzelfde idee. Hoe kan deze zoveel beter zijn...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lijkt mij erg fijn. Ik gebruik een gewone pincet van de DA

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuk setje. Ik wil ook zo graag een tweezerman pincet!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mijn zusje en moeder hebben die ook gekocht, maar ik kan het nog niet over mijn hart verkrijgen om mijn geld daaraan uit te geven.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Deze lijkt me ook echt super, maar ik vind het echt te prijzig :).

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Zelf vind ik het een beetje duur, maar het lijkt me wel een fijn product!
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dit lijkt me zo'n fijn pincet, maar bij mij is het ook een beetje de prijs die me tegenhoudt. Is deze tweezerman nu kleiner dan de 'normale' variant of waarom heet het 'petite'? En zo ja, werkt dat minder fijn of maakt dat niet zo veel uit?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Volgens mij is hi niet kleiner dan de normale, maar aangezien dit mijn eerste en enigste is durf ik het niet met zekerheid te zeggen. Hij werkt in ieder geval top!

   Verwijderen
 8. Ik zit er al een tijdje over na te denken om een Tweezerman pincet te kopen, de prijs houdt me altijd tegen. Maar nu ben ik er wel heel erg benieuwd naar geworden. liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik heb ook al jaren een Tweezerman pincen en dacht ook onzin dus een goedkope gekocht omdat van mijn Tweezerman de verf een beetje afging. Maar helaas die goedkope pincent haalt het niet bij de Tweezerman. Hij haalt nauwelijks haartjes weg, je kunt ze niet goed pakken en kleine haartjes al helemaal niet..... dus terug naar de Tweezerman voor mij

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Heel fijn setje! Wel prijzig x

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Deze lijkt me erg fijn! Volgens mij gebruik ik eentje van de Hema.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik heb er één uit een manicure setje volgens mij. Geen idee wat deze kostte, maar het zal vast niet veel geweest zijn. Voor mij functioneert die goed genoeg.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik heb zelf een 'grote' Tweezerman, maar dit setje is perfect voor op reis of voor bij mijn vriend thuis. Misschien binnenkort toch maar eens een kijkje nemen.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Stond ik laatst in de rij bij de Douglas, waren er een paar meiden aan het giechelen over de aankoop van de dame voor me: een Tweezerman! Heb niet gekeken hoe hun wenkbrauwen eruit zagen, maar duur issie wel! x

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Handig zeg! Ik ben ook dol op mijn Tweezerman :)

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ik zit nu altijd te stuntelen, ik moet 10x aan 1 haar trekken en nog lukt het niet. Ik wil er zeker graag 1, maar die prijs he, mweh!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Het kost inderdaad wel vrij veel! Maar deze set met twee exemplaren én een tasje vind ik het dan weer wel waard! :-)
  Grappig detail dat je het gratis kan laten slijpen... Benieuwd hoe lang je pincet op vakantie is als je het naar Amerika stuurt!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ik ben wel fan van Tweezerman, maar inderdaad de kostprijs is een minpuntje. Ik vind de 'kleine' pincetten het handigst.

  BeantwoordenVerwijderen