MAC Mineralize Skinfinish Cheeky Bronze.

 
Dat ik groot fan ben van de producten van MAC Cosmetics hoef ik inmiddels niemand meer te vertellen. Het grootste gedeelte van mijn stash bestaat uit producten van dit merk, en recentelijk voegde ik weer een aantal items toe aan mijn collectie. Eén van die producten is de prachtige mineralize skinfinish in de kleur Cheeky Bronze.
 De mineralize skinfinishes van MAC zijn net als de andere minerale producten een tijdje geleden in een nieuw jasje gestoken. Ik vind zelf de verandering erg mooi en naar mijn mening zien de producten er ook een stukje luxer uit, en ik ben vooral erg blij met de magnetische sluiting. De eerste keer kon ik er totaal niet mee overweg en kreeg ik de producten ook moeilijk los, maar nu gaat het zonder enig probleem en ben ik ontzettend blij met deze verandering. Het werkt naar mijn mening gewoon een stuk fijner en het is ook veel degelijker.

 
Maar hoe fijn de verpakking ook is, het gaat hier om het product. Ik koos voor Cheeky Bronze omdat dit een bruine, bronzy kleur is met een hele warme ondertoon. Ik gebruik deze mineralize skinfinish zelf graag subtiel over mijn matte bronzer heen om mijn gezicht zo een net wat gezondere uitstraling te geven. Te veel moet je als je het mij vraagt niet van Cheeky Bronze aanbrengen, want dit is een ontzettend gepigmenteerd product waardoor het al snel te veel kan worden en het een heel geplamuurd effect geeft; iets wat ik in ieder geval niet mooi vind!

 
Maar wanneer je gewoon een klein beetje van dit prachtige product aanbrengt is er niets aan de hand. Cheeky Bronze geeft een hele gezonde glans en ik vind hem ook prachtig aansluiten bij mijn lichte huidskleur. Wanneer je iets donkerder bent weet ik echter ook zeker dat hij ontzettend mooi is. Dit is zo'n product wat bij bijna iedereen erg mooi zal staan!

 
Het pigment stelde mij zeker niet teleur en hoewel ik in eerste instantie nog wat twijfelde of ik dit product mee zou nemen heb ik er nu totaal geen spijt van. Cheeky Bronze heeft een prachtige warme ondertoon en een duidelijke shimmer, die nochtans niet te overheersend is. Ik ben erg blij met dit product en kan hem je zeker aanraden!
 
MAC Mineralize Skinfinish Cheeky Bronze - €29.50
'' Wat is jouw favoriete mineralize skinfinish?

30 opmerkingen

 1. Leuk! X Minale
  http://minaleme.blogspot.be/

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Deze kende ik nog niet. Hij ziet er prachtig uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooi product =)
  Liefs Jorinda

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel mooi product, ben benieuwd hoe het staat!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Er komt nog een look online waarin ik o.a. dit product heb gebruikt!

   Verwijderen
 5. Wat een prachtig product! Lijkt me perfect om in de zomer te gebruiken! :-D

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hij is echt heel mooi! Ik moet ook maar eens bronzer gaan proberen hihi x

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Echt een ontzettend mooi product!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een mooie kleur en verpakking

  BeantwoordenVerwijderen
 9. prachtige kleur
  de shimmer is ook enorm mooi

  liefs
  Karlien

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat is ie mooi! De sluiting van de nieuwe verpakking lijkt me wel handiger, maar ik vond toch die oude wel mooier

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wauw, wat is 'ie prachtig zeg!
  Die shimmer erin is echt perfect.
  Wat heb je ook een mooie blog, mijn complimenten!
  Liefs Lonneke

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Waaauw super mooi! Nu heb je mij aan het twijfelen gezet, zal ik hem halen hihi.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Oh wauw MAC! Ik hou niet van bronzers met shimmers maar deze is echt zó ontzettend mooi, snap dat je 'm kocht.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Hij is echt heel erg mooi! Prachtige kleur, heel warm!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat een prachtig product. Zelf gebruik ik dergelijke producten niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Heel mooi product, goed gepigmenteerd inderdaad en mooie kleur.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. So pretty! Ooit moet ik zoiets kopen, ooit, als ik geld heb, haha!

  BeantwoordenVerwijderen