Make-up collecties van 2015 waar ik naar uitkijk.

 
 
2015 is nog maar net begonnen en hoewel nog niet alle collecties van dit jaar bekend zijn heb ik al heel veel mooie collecties gespot. Mijn wishlist begint al aardig vol te stromen en ik hoop dan ook alles te kunnen bemachtigen wat ik wil hebben. Ik deel vandaag dan ook deze collectie, inclusief mijn persoonlijke wishlist! 
Om maar meteen te beginnen met de collecties van MAC waar ik erg naar uit kijk. Allereerst de Cinderella collectie die in maart uit komt. Hier zijn nog niet veel foto's van beschikbaar, maar deze spoiler is er wel! Ik wil hier zelf het palette ontzettend graag van. Ik ben ook erg benieuwd naar de poeder/blush, maar hier zijn helaas nog geen foto's van.
 
 
De tweede collectie waar ik erg benieuwd naar ben is Viva Glam Miley. Ik ben geen Miley Cyrus fan, maar deze kleuren vind ik wel ontzettend mooi. Zowel de lipstick als lipgloss gaan op mijn wishlist!
 
 
Een collectie die vanaf maandag al in de winkels zal gaan liggen; de Chanel lente collectie. Bovenstaande afbeelding showt niet de hele collectie en hier kon ik dan ook geen foto's van vinden, maar hier staan wel de producten op die ik graag aan mijn stash wil toevoegen; de blush en het oogschaduw palette.
 
 
Ook Yves Saint Laurent heeft al een prachtige collectie op de planning staan. De eerste twee producten die ik hier waarschijnlijk van wil gaan aanschaffen zijn de lakjes.

 
Daarnaast brengen ze ook nog een prachtige blush uit die ik ook zeker aan mijn stash wil gaan toevoegen.

 
En tot slot een palette met prahtige oogschaduws. Ik vind het leuk hoe de kleuren van Chanel en YSL dicht bij elkaar liggen, maar toch weer heel anders zijn.
 
 
Niet zozeer make-up, maar wel make-up gerelateerd; de Real Techniques Bold Metals Brushes. Ik wil deze eigenlijk allemaal wel erg graag hebben, en gezien de normale prijzen van Real Techniques is dat ook goed te doen!
 

En tot slotte de Too Faced Soul Mates Blushes. Ik heb de Sweetheart blush al en die vind ik erg mooi, maar deze hartjes van bronzer en blush vind ik ook erg mooi. Voorkeur qua kleur heb ik nog niet helemaal, maar ik denk dat ik toch voor de linker zou gaan!
 
En dat waren de items op mijn wishlist voor nu. Ik ben erg benieuwd of jullie al staan te wachten op bepaalde collecties en ook al een wishlist hebben opgebouwd!
 
'' Wat voor komende collecties staan er op jouw wishlist?


31 opmerkingen

 1. Wat een hoop moois zeg! Viva glam miley ziet er goed uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk overzichtje! Ik ben zelf erg benieuwd naar de MAC Cinderella collectie en aangezien ik in maart jarig ben, vraag ik er misschien ook wel wat van voor mijn verjaardag :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw, die lentecollectie van Chanel. So pretty!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wauw heel mooi en die real technique kwasten LOVELY!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat ziet er allemaal zo mooi uit!<3

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Viva Glam Miley MOET ik echt hebben, ik heb er al swatches van gezien en het is echt m'n ding. Ook geen Miley fan hier maar toch, wauw <3

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oeh wat een prachtige collecties! De Real Techniques Bold Metals en de MAC Viva Glam Miley wil ik héél graag hebben!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een mooie collecties allemaal. De palettes van YSL zou ik alleen al willen hebben om de mooie doosjes! De Real techniques kwasten zien er ook goed uit, en de Cinderella collectie van MAC kijk zeker naar uit!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik vind de doosjes alleen ook al prachtig inderdaad!

   Verwijderen
 9. De Viva Glam Miley lipstick vind ik ook wel erg gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Oww prachtige collectie, vooral van Chanel en YSL.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik krijg hier zo'n hebberig gevoel van haha. lief sx

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een prachtige collecties allemaal! Het setje Real Techniques kwasten ben ik ook wel heel erg benieuwd naar. Ze zien er in ieder geval al erg mooi uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wauw, die Chanel en Too Faced collecties! Prachtig ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Die zien er gaaf uit allemaal zeg! Heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Begrijpelijk dat je hier naar uitkijkt! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 16. mooi collectie!
  ik wil er ook wel wat van hoor

  liefs
  Karlien

  BeantwoordenVerwijderen
 17. OMG die too faced soul mates blushes had ik nog niet gezien! Zó moooooi :)

  BeantwoordenVerwijderen
 18. mooie wishlist ♥ mac cinderella staat ook hoog op mijn lijstje xx

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Echt leuke collecties. Vooral de RT bold metals!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Er zitten wel hele mooie producten tussen hoor. Vooral ook die palettes! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Ik zou deze producten ook wel allemaal willen! De kwasten van RT zullen trouwens helaas meer kosten dan de gewone kwasten omdat het een meer "premium"-lijn is. De prijzen van de gouden/rose gold kwasten zal waarschijnlijk rond de €22-20 zijn en die van de zilveren lijn zo'n €14.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik zag het vanmiddag inderdaad! Vind ik echter zelf erg meevallen qua prijs! (:

   Verwijderen
 22. Ik vind die van Chanel zo mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Ooh wauw wat een plaatjes. De cinderella collectie ziet er geweldig uit! En de collectie van chanel ook!

  BeantwoordenVerwijderen