Squalan Pure & Moisturizer.

 
Tot kort voor heen had ik er nog nooit van gehoord, maar zoals jullie inmiddels wel weten ben ik dol op het proberen van nieuwe merken. Dit keer kwam ik in contact met Squalan en recentelijk brachten zij dan ook twee nieuwe producten uit; Squalan Pure en Squalan Moisturizer. Een mooie gelegenheid om kennis te maken met dit merk!
 
 

 
Over Squalan Pure;
Squalan Pure is een luxe, verzachtende olie die lijntjes en rimpels vervaagt en de elasticiteit en glans van de huid herstelt. Deze olie is geschikt voor elk huidtypen, zelfs voor de overgevoelige huid en voor mensen met huidklachten zoals eczeem.
 
Over Squalan Moisturizer;
Squalan Moisturizer bestaat uit Squalan Pure met een toegevoegde olie die het vocht in de huid 24 uur vasthoudt voor een extra hydraterende werking. Deze gezichtsolie is uitermate geschikt voor de rijpere en vochtarme huid.
 
 
Als ik de product beschrijvingen in eerste instantie lees zou ik niet zeggen dat ze echt geschikt zijn voor mijn huid. Ik heb namelijk nog geen last van rimpels of een hele vochtarme huid, maar desondanks dat las ik dat deze producten voor vele huidtypes geschikt zijn; met name Pure.
 
Deze Moisturizer is een combinatie van 2 oliën, namelijk Squaleen en de puurste olie uit de Brassica Napus plant. Deze plant staat bekend om zijn heldergele bloemen en is ook veel op weilanden in Nederland te vinden. Deze Moisturizer met Squaleen beloofd er voor te zorgen dat lijntjes verzachten en de elasticiteit en glans van de huid verbeterd.
 
Bij deze Moisturizer is het de bedoeling dat je hem 's morgens en 's avonds aanbrengt op een schoon gezicht. Na een paar minuten in laten trekken kun je dan verder met je dagelijkse routine, net als bij een dagcrème dus. Bij deze Moisturizer merk ik niet heel erg veel verschil. Hij maakt mijn huid wel lekker zacht, maar van bijvoorbeeld de glans die hij belooft te verbeteren zie ik niets.
 
 
Squalan Pure bestaat voor 100% uit het plantaardige Squaleen. Pure is een droge olie die goed intrekt en daardoor is hij ook geschikt voor alle huidtypes. Hoewel ik niet zo enthousiast was over de Moisturizer vind ik dit product dan wel weer erg fijn. Ik heb het gevoel dat Pure mijn huid een stuk minder droog laat aanvoelen en deze gebruik ik dan ook erg graag. Dit is wat mij betreft zeker een aanrader!
 
Ik ben zeker enthousiast over Pure, al vind ik de prijs wel vrij hoog liggen voor wat je krijgt. Natuurlijk is het allemaal plantaardig, maar voor 30 ML vind ik €39.95 vrij veel. Zeker omdat de producten niet bijzonder zuinig in gebruik zijn.
 
Squalan Pure, 30 ML - €39.95.
Squalan Moisturizer, 30 ML - €49.95.
'' Kende jij het merk Squalan al?
 
*Dit artikel bevat een door een webshop/bedrijf opgestuurd product. Lees hier mijn disclaimer.


15 opmerkingen

 1. Ik ben ze ook aan het testen! Maar ik vind ze net wel zuinig? Ben een weekje bezig met testen nu, en heb nog maar 1/5 ofzo van het kleine flesje opgebruikt..

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat raar! Bij mij zijn ze een stuk minder zuinig doordat de substantie zo waterig is!

   Verwijderen
 2. Vooral de Pure lijkt me erg fijn, ik heb ook wel eens producten gebruikt met Squaleen, echt fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Klinkt erg fijn! Ze zijn wel wat prijzig, maar je hebt me wel nieuwsgierig gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ziet er mooi uit zeg! Wel duur inderdaad, dat is jammer!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie producten, maar wel prijzig.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Lijken mij wel hele fijne producten, maar ik zou persoonlijk niet snel die prijs ervoor betalen.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. klinkt goed, vind ze alleen wel behoorlijk prijzig xx

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Klinkt goed, je hebt wel gelijk dat het een beetje prijzig is. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik heb nog nooit van dit merk gehoord, klinkt heel fijn :) x

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik heb er nog nooit van gehoord, maar het klinkt best goed...alleen de prijzen, tja ik denk niet dat deze erg makkelijk in mijn budget zullen passen...

  BeantwoordenVerwijderen
 11. ik ken het merk niet maar ben nu wel nieuwsgierig. Misschien dat de prijzen hoog zijn maar ik betaal voor gezichtsverzorging wel wat meer als het echt werkt.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Klinkt fijn, ik kende het merk nog niet

  Xo

  BeantwoordenVerwijderen