StyleTone Box Januari 2015.

 
Je zult in eerste instantie na het lezen van deze titel misschien denken aan een volledig nieuwe box, maar dat is niet het geval. Ik was nog lid van de VIP Box en dit zou normaal mijn laatste box zijn, maar ze zijn volledig vernieuwd en gaan nu onder de naam StyleTone verder. Het concept blijft hetzelfde, 5 full size producten voor €12.50 in de maand. Ik werd bij het zien van de verpakking meteen enthousiast en deel vandaag de inhoud met jullie!
 
 


 
Allereerst is naast de vormgeving van de box ook de manier waarop ze de producten aangeven, in de box stoppen en eigenlijk alles veranderd. Het is wel een box gebleven die door de brievenbus past, maar ze zeggen ook dat het af en toe een grotere box zal gaan worden. Dit keer een box die gewoon door de brievenbus kan!

 
Naast de vormgeving van de buitenkant ziet ook de binnenkant er een stuk leuker uit. Ik mis wel iets om de producten te beschermen, maar gelukkig is het gewoon goed gegaan op deze manier. Het scheelde dan ook dat de box goed vol zat waardoor de producten al minder makkelijk konden verschuiven en eventueel breken.

 
Maar hoe leuk de verpakking etc. dan ook kan zijn; als de producten tegen zouden vallen had ik er als nog niets aan. Ik werd echter heel enthousiast toen ik de inhoud zag. De vorige twee boxen vond ik namelijk helemaal niets en ik wilde mijn abonnement eigenlijk opzeggen, maar deze inhoud ziet er al veel beter uit!
 
En hoewel ik eigenlijk zelf weinig budget producten gebruik vind ik het altijd leuk om de reviews op mijn blog af te wisselen tussen budget en high end. Niet iedereen heeft tenslotte hetzelfde budget, en deze box zit dan weer juist vol met budget producten.
 
Mijn box bestaat uit de volgende producten;
- Make up revolution go to hell! eyeshadow palette.
- Emite BB highlighting pen.
-Emite eyeliner pen.
- Pixi tinted brilliance balm.
- LP city color matte lipstick.
 
Ik vind het in ieder geval een leuke box, zeker voor de €12.50 die je ervoor betaald. Ik wil de Pixi balm en het palette van Make Up revolution sowieso gaan reviewen, maar mocht je benieuwd zijn naar de andere producten hoor ik het ook graag!
 
'' Wat vind jij van deze StyleTone Box?

24 opmerkingen

 1. Mooie producten zitten er in deze box! x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De verpakking ziet er leuk uit! Benieuwd wat je van de producten vindt!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Er zitten leuke producten in. Wat grappig dat de naam is veranderd.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke producten. Ik wil de box ook, maar ik heb al de birchbox en de deautybox. Anders wordt het te ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Leuk! Ik wil Birchbox ook graag nog eens proberen.

   Verwijderen
 5. ik dacht al: een nieuwe box?? maar nee dus.. deze is inderdaad leuk. vooral dat oogschaduwpalette van makeup revolution vind ik tof!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dat revolution palette, erg leuk! x

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Gave box zeg! Leuk dat er iets van Makeup Revolution inzit!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een leuke inhoud heeft deze box! Ik ben ook heel erg benieuwd naar de reviews.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een leuke box! Mooie inhoud ook, ben wel benieuwd naar de producten!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Fijn dat je er blij mee bent! Niet zo veel geld inderdaad (:

  BeantwoordenVerwijderen
 11. wat een ontzettend leuke inhoud heeft deze box ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 12. De Pixi balm ziet er heel leuk uit! De rest spreekt me niet zo aan.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik heb de box vandaag ook ontvangen! Ik ben echt heel blij met de inhoud!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Voor die prijs vind ik het zeker een leuk box! Wat een speciaal palette.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat een leuke box! Ik ben erg benieuwd naar het oogschaduw palette, hij ziet er een beetje cheap uit, maar ben benieuwd naar de kwaliteit. xx

  BeantwoordenVerwijderen