Tangle Teezer Compact Styler - Gold Rush.

 
Toen ik in 2012 voor het eerst werd geïntroduceerd aan het merk Tangle Teezer was ik voor een korte tijd enthousiast, maar al snel merkte ik dat ik de borstel toch niet zo fijn vond. Recentelijk ontving ik een Tangle Teezer Aqua Splash en sindsdien gebruik ik zowel die als de reguliere borstel dagelijks. Mijn gewone Tangle Teezer was echter al weer vrij oud en dat vond ik een goede reden voor een nieuwe Tangle Teezer; meteen een mogelijkheid voor een nieuwe en verbeterde review.
 


 
De vorige keer had ik een knalroze Tangle Teezer in het gewone formaat, en dit keer koos ik voor de Compact Styler. Deze is een stukje kleiner als de gewone borstel, maar ik koos hem eigenlijk voornamelijk voor de kleur. Met roze is niets mis, maar dit gouden sprak mij toch net wat meer aan. Daarbij is een beetje variatie ook altijd goed!

 
Velen van jullie zullen de Tangle Teezer wel al kennen, maar ik kan me ook goed voorstellen dat je hier nog nieuw mee bent. Eigenlijk is de Tangle Teezer niet zoveel anders dan andere borstels, maar wat een groot voordeel is -is dat deze borstel net een stukje gemakkelijker en prettiger door je haren glijdt.
 
Zo heb ik zelf bijvoorbeeld best aanwezige krullen, met de daarbij nodige knopen en klitten in de ochtend en na het douchen. Niet erg prettig om daar met een borstel doorheen te gaan, maar met de Tangle Teezer en de juiste anti-klit spray is dat een heel stuk aangenamer.

 
De Tangle Teezer zorgt ervoor dat ik mijn haren gemakkelijk door kan borstelen zonder al te veel pijn te hebben. Natuurlijk is die pijn van haren borstelen normaal wel te verdragen, maar fijn is het zeker niet. Met de Tangle Teezer is pijn gemakkelijk verholpen en borstel ik nog steeds alle knopen en klitten goed uit.

 
Deze borstel zorgt ervoor dat mijn haren goed uitgeborsteld zijn en daarbij ook weer mooi glanzen. Ik vind het een geweldig product en kan je ook zeker aanraden het eens uit te proberen mocht je dat nog niet hebben gedaan.
 
Maar naast de geweldige werking vind ik de vormgeving ook erg leuk en tevens handig. De borstel ligt goed in de hand door de vorm, en het voordeel aan deze compacte Tangle Teezer is dat hij ook nog eens een soort dekseltje heeft. Zo kun je hem gemakkelijk meenemen op reis zonder dat de pinnetjes helemaal krom gaan staan, en daarbij is het ook meteen hygiënischer als je hem in je tas hebt.
 
Tangle Teezer Compact Styler - Gold Rush - €15.95
'' Wat vind jij van de Tangle Teezer?

27 opmerkingen

 1. Deze kleur is supee mooi! Lijkt mij fijn :) x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi is deze! Ik heb de neppe variant van de kruidvat, ook erg fijn, doet nu geen pijn meer om mijn haren te kammen

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind het er heel goed uitzien, ik heb de nepperd en vind die ook al heel fijn, die is wel ongeveer 10 euro goedkoper.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind hem er zo leuk uitzien, ik wil er toch eens een gaan proberen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Fijne review. Ik gebruik mijn Tangle Teezer ook graag maar na een jaar is hij toch echt wel aan vervanging toe.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh wauw, deze variant ziet er ontzettend chique en stijlvol uit, love it!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. ik ben dan wel benieuwd wat er anders is aan die TT van 2 jaar terug? deze is natuurlijk kleiner, maar ben benieuwd waarom je deze wel fijn vindt. Ik vind een TT namelijk tegenvallen, omdat ik de pootjes te kort vind om goed door je haar te halen. Is dat bij deze beter?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Daar zit geen verschil in! Hij is gewoon kleiner en compacter, dus makkelijker mee te nemen. :)

   Verwijderen
 8. Leuke deze compact versie! Ik heb ook de roze variant van de normale versie en ik vind hem echt prettig!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik ben zo nieuwsgierig naar deze Tangle Teezer! Wil hem echt nog eens aanschaffen om te kijken hoe hij mij zal bevallen. Als ik alle lovende reviews lees, klinkt het veelbelovend in ieder geval! (:

  BeantwoordenVerwijderen
 10. ik heb deze ook en goud vind ik zo mooi haha mijn nichtje van zes heeft m nu in het roze!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hij klinkt erg fijn! Goede review

  Xo

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ziet er tof uit. Zelf hoef ik mijn haar eigenlijk nooit te borstelen. Heb nooit klitten na het douchen.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. hij ziet er heel erg mooi uit, en het klinkt heerlijk compact...ook het dekseltje is volgens mij inderdaad wel erg handig als je hem inderdaad mee wilt nemen...

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik vind de Tangle teezer erg fijn :)
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat een mooi exemplaar zeg! Die gouden kleur maakt hem echt ontzettend chique! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ik kende hem nog niet, maar hij lijkt me heel erg fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. handig met zo'n bescherming aan

  liefs
  Karlien

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Wauw, aller eerst wat ziet die er super luxe uit zeg. Ik zou er ook is 1 moeten aanschaffen, het lijkt me ontzettend fijn om hier mijn haren mee uit te jammer!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Ik ben heel benieuwd naar deze 'wonder' borstel maar ik ben erg bang dat op dagen dat het vriest mijn haar met een plastic borstel nog twee keer zo statisch is als normaal.

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Ik ben hier heel benieuwd naar en wil het weleens proberen.

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Wat een mooie borstel en wat handig dat er ook een soort kapje op zit. Echt ideaal voor als je 'm wilt meenemen!

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Ik heb er eentje met luipaard vlekjes en hij ligt standaard bij mij in de douche, geweldig ding!
  Naomi, x

  BeantwoordenVerwijderen