Chanel Long-Lasting Eyeliner 906 Marron Glacé.

 
However I didn't like to use eye pencils in a long time, I like to use it more often since a few weeks again. Not only for my waterline, but also for just underneath. It gives you just a little extra touch of dimension, exactly how I like it. Lately I had to use loose eyeshadow to give my looks this little extra boost, all because I didn't own many eye pencils anymore. I wanted a basic brown one for my daily eyeshadow looks, and during a shopping trip I spotted the perfect colour in the Chanel display. Perfect for my daily looks, and without any doubt I took this one home with me. NL: Hoewel ik tot kort voorheen al in tijden geen oogpotlood meer had aangeraakt grijp ik hier de laatste tijd steeds vaker weer naar. Voor op mijn waterlijn, maar met name vlak onder mijn waterlijn. Ik vind het net wat meer dimensie aan een look geven, net dat kleine beetje extra. De laatste tijd moest ik hier echter gewone oogschaduw voor gebruiken omdat ik weinig oogpotloodjes meer had. Ik wilde nog graag een basic bruine kleur en deze kwam ik tegen in het Chanel schap. Perfect voor mijn dagelijkse looks, en daarom nam ik hem zonder enig twijfelen mee.
  
Even though it is a simple, small eye pencil, I love the design of it. The black packaging with the white lettering is just good if you ask me. Chanel also likes to give you a little extra pencil sharpener at the back of the pencil. You can shove this one out if you need it, sharpen the pencil and after that shuffle it right back in. This is only for sharpening the point, because if you start to feel like the pencil is getting a little empty you only have to twist it and there will be a new piece of eye pencil; ready to be used NL: Hoewel het maar een simpel, klein oogpotloodje is vind ik de vormgeving erg mooi. De zwarte verpakking met daarop de witte letters is eigenlijk al voldoende naar mijn mening. Chanel geeft als extra een klein en gemakkelijk hulpmiddel, namelijk een puntenslijper achterop het potloodje. Deze kun je er uitschuiven, je potloodje slijpen en dan kan je hem er weer indrukken. Deze gebruik je bovendien puur om het puntje scherp te krijgen, want normaliter draai je het potlood gewoon naar boven als je stukje op begint te raken.Chanel doesn't stop designing eye pencils -they also release them in quite a lot Limited Editions-, and has a variated assortment at the moment. This assortment is variable everytime, but of course there are a few colours which are standard. I chose for the colour 906 Marron Glacé, which is brown with a lot of shimmers. Even though these shimmers are in there they are not that predominant and perfect for daily usage. NL: Chanel brengt dit soort potloodjes regelmatig uit -ook in Limited Editions-, en heeft dan ook een vrij ruim assortiment. Deze is steeds weer wisselend, al blijven er natuurlijk wel wat standaard kleuren in zitten. Ik heb zelf gekozen voor 906 Marron Glacé, een bruine kleur met daarin een redelijke hoeveelheid shimmers.
 

 
The sharp point, which you can easily recreate by sharpening it with the delivered sharpener, is perfect for applying the eye pencil. I only use this one for underneath my waterline, because on my waterline it doesn't give me any pigment. A bit of a bummer, but I must say that I only have a few eye pencils which give my waterline a little pigment. However I still like to use this one underneath the waterline! NL: Het dunne puntje, welke je zelf ook steeds weer opnieuw kunt slijpen met het bijgeleverde slijpertje, is ideaal voor het aanbrengen van het oogpotlood. Ik gebruik hem zelf puur onder mijn waterlijn, want op mijn waterlijn geeft hij geen pigment af. Nu heb ik dat met heel veel oogpotloden, en hoewel het een klein nadeel is vind ik hem voor onder de waterlijn ook ontzettend mooi.

 
It is quite a bummer that I can not use this one on the waterline itself, especially because that was number one reason why I bought it, but besides that I like the result eventually. The liner has great pigment and underneath my waterline it looks pretty as well. It's just a little disappointment, but I still love this purchase and don't regret it! It's a pencil I will use daily, and one of those basics you don't want to miss in your stash. NL: Het is dus jammer dat ik hem niet kan gebruiken op mijn waterlijn, daar had ik deze in eerste instantie wel voor gekocht, maar het blijkt dat hij onder de waterlijn ook erg mooi uitkomt. De kleur is verder dan ook prachtig en het pigment is geweldig. Een klein nadeeltje, maar uiteindelijk ben ik zeker blij met de aankoop en is dit zo'n product die ik dagelijks zal blijven gebruiken!
 
Chanel Long-Lasting Eyeliner 906 Marron Glacé - €24.95
'' What is your favourite Chanel product?

17 opmerkingen

 1. Wat een mooie kleur is dit! Ben benieuwd hoe die op jou oog eruit ziet.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb ook tijden geen oogpotlood meer gebruikt (ten voordele van vloeibare eyeliner). De laatste twee weken grijp ik er echter ook weer vaker naar. Vreemd toch hoe dat gaat

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Eyeliner gebruik ik inderdaad ook veel meer dan voorheen!

   Verwijderen
 3. Wauwie wat een mooie kleur! Heel mooi intens ook.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. mooie kleur! ik gebruik nooit een oogpotlood voor op mijn waterlijn, dat ligt er bij mij zo weer af! ik vind dat het ook prima daaronder kan:)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Precies, heb ik ook last van. En bij deze gaat hij er niet eens op!

   Verwijderen
 5. Inderdaad mooi gepigmenteerd!
  Fijn dat je er toch blij mee bent.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een mooie foto's heb je gemaakt! Jammer dat je hem niet op je waterlijn kunt gebruiken, de kleur is wel erg gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw, die kleur! Echt prachtig en wat een goed pigment. Jammer dat hij niet goed werkt op je waterlijn, maar eronder is denk ik ook erg mooi inderdaad. :) Liefs, Rowan

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oh I love that color! I have never tried the Chanel liner! Might have to now!

  <3 Shannon
  Upbeat Soles

  BeantwoordenVerwijderen
 9. ziet er echt mooi uit! leuk kleurtje!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ooh what a gorgeous colour! You can't beat Chanel xx

  Gemma | missmakeupmagpie.com

  BeantwoordenVerwijderen