Guhl Silk Shine Shampoo, Conditioner & Everyday Mask.


Last september I received the lint control & elasticity hair line by Guhl, and ever since I am using this line with pleasure. I totally love the products for my hair and I notice that my hair looks way more shiny, healthy and also my curls are in better shape then when I'm using other hair products. I think you can understand me getting very excited after hearing about this new line, because I was hoping for it to be just as good as the other one. I'm talking about the Silk Shine line, excisting out of a shampoo, conditioner and recovering mask which I will be reviewing for you guys today. NL: Vorig jaar september ontving ik de pluiscontrole & veerkracht lijn van Guhl, en tot en met de dag van vandaag gebruik ik deze nog steeds dagelijks. De producten werken geweldig voor mijn haar en ik merk dat mijn krullen hierdoor ook een heel stuk mooier gaan zitten dan na gebruik van een andere shampoo. Toen ik hoorde dat Guhl weer met een nieuwe lijn kwam werd ik dus meteen enthousiast. Het gaat hier om de Zijde Glans lijn, bestaande uit een shampoo, conditioner en direct herstellend masker die ik vandaag voor jullie review.
 


 
The Silk Shine line is meant for dull, dry and breakable hair; something I have for myself. Even though I won't replace the lint control & elasticity line very quickly I wanted to try this new line out, because I love a little variaty every now and then. NL: De Zijde Glans lijn is bedoeld voor dof, droog en breekbaar haar; iets wat ik ook heb. En hoewel ik de pluiscontrole en veerkracht lijn niet zo snel de douche uitzet ben ik altijd in voor het proberen van wat nieuws.
 
The scent of this line is very flowery and sweet. I don't dislike it, but I also don't love it. It's a little bit too sweet if you ask me, but after letting my hair dry I like the scent a lot better. It's way more subtile than in the shower! NL: De geur van deze lijn is vrij bloemig en zoet en hoewel ik hem niet vies vind is het ook geen geur die ik geweldig vind. Hij is mij net wat te zoet, maar als ik mijn haren eenmaal heb laten opdrogen na gebruik ruik je het een stuk subtieler en vind ik hem wel lekker.

 
The scent stains in your hair for a little while and makes sure that your hair smells really lovely, which is a big plus. And next to that I'm also enthousiastic about the action of the products. My hair feels really soft after using the shampoo, conditioner and recovering mask. NL: De geur blijft dus een tijdje hangen en zorgt ervoor dat je haren lekker fris blijven ruiken, een groot pluspunt dus. Daarnaast ben ik zoals altijd erg enthousiast over de werking van de producten zelf. Mijn haren worden na gebruik van zowel shampoo, conditioner als het herstellende masker erg zacht aan.

 
But besides that I don't think the line does much for my hair, unfortunately. I bet it is a great line if you have very straight hair which is a little bit dull and dry, but if you have heavy curls like me I won't recommend it to you. I don't see that the products help me with the frizzing and they are also not less dry. NL: Maar verder dan dat doen ze voor mij niet zoveel. Ik denk dat dit een hele fijne lijn is als je echt steile haren hebt die alleen een beetje droog en dof zijn, maar als je echt krullen hebt zoals ik zullen de producten niet veel doen aan de pluizigheid en ik merk bij mij ook niet dat het minder droog word.

 
I must say that this line is lovely, but just not for me. I won't be buying this one again and I'm going to stay with the lint control & elasticity line. Those products are great for my hair, and these products are just ment for somebody else! NL: Al met al vind ik het een prima lijn, maar het is niet zo dat ik deze opnieuw ga kopen zodra de producten op zijn. Ik houd het lekker bij de pluiscontrole & veerkracht producten, die vind ik voor mijn haren gewoon een stukje fijner!
 
Guhl Silk Shine Shampoo - €6.40 Conditioner - €6.40 & Everyday Mask - €7.99.
'' What is your favourite hair brand?
 
*This review contains products I received from a company/pr-agency. Read my disclaimer here.

29 opmerkingen

 1. Een goede review, mijn krullen pluizen ook enorm en ik heb echt een goede pluiscontrole nodig. Ik vind de verpakking wel erg leuk van deze producten.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hele fijne review, jammer dat ze niet zoveel doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. I definitely need this for my hair. It's dull and dry :(
  Rebecca // rebeccamariee.blogspot.com xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Lijken me echt fijne producten =)
  Liefs Jorinda

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dit klinkt als een goede shampoo en conditioner

  BeantwoordenVerwijderen
 6. leuke producten lijkt mij!

  liefs
  Karlien

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Erg leuke producten. Ze lijken me echt fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Op de een of andere manier gebruik ik nooit producten van Guhl. Mijn favo merk blijft toch wel Garnier. Ik volg je nu ook op Bloglovin' !

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mooie review. Ik heb Guhl shampoo een tijd geleden in mini variant uitgeprobeerd, de variant voor krullen, maar die vond ik niet zo fijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik vind de Guhl-producten heel erg leuk. Ik gebruik af en toe de maskertjes. Die maken mijn haren tenminste niet vettig, wat ik bij andere maskers wel heb.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. love the packaging! Too bad it didn't work as well as you expected.. :)
  xoxo
  Blue Velvet Addict.Net

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Guhl is zeker een goed merk en ook fijn in gebruik, ik vind deze lijn er wel super schattig uit zien ;)

  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 13. The packaging is really cute however, I've never seen this brand before in Canada. Thanks for a honest review, appreciate it! xx

  Shireen | Reflection of Sanity

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Klinkt goed lijken me fijne producten!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Lovely post and images! Have an awesome new week!

  xoxo;
  STYLEFORMANKIND.COM
  LIKE / FOLLOW: Facebook / Bloglovin

  BeantwoordenVerwijderen
 16. the products look so nice! Its always great when a shampoo scent lingers in your hair for a little while xx

  http://wonderfulandweirdbeautyandlife.blogspot.co.uk

  BeantwoordenVerwijderen
 17. lijken me erg fijne producten xx

  BeantwoordenVerwijderen
 18. love the packaging! too bad we dont have here in the US : )

  lacee swan

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Ziet er goed uit! Ik vind Guhl shampoo persoonlijk erg fijn voor mijn gevoelige hoofdhuid. xo

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Wat een mooie foto's! Klinkt als een heel fijn product!

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Ik heb deze ook, ik ben wel echt dol op de geur haha! Jammer dat ze voor jou niet hét zijn, die andere lijn klinkt wel iets beter voor jouw haar :)

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Ze klinken niet heel verkeerd, ook al doen ze niet superveel voor je haar!

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Ik heb net een review geplaatst over de "Rijke voeding"-lijn en ik ben helemaal fan! Vooral de shampoo, het haar masker en de verfijnde haar-olie zijn echt zo fijn! Deze nieuwe lijn lijkt me ook heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Ik weet nog niet zo goed wat ik van Guhl producten moet vinden. Ik vind ze niet zo goed dat ik er daadwerkelijk meer voor wil betalen dan bijv. Andrelon.

  BeantwoordenVerwijderen