€ - I love sleep tag.

*This is an advertorial, read my disclaimer here. NL: Dit is een advertorial, lees hier mijn disclaimer.
 
 
Lately I was contacted by Living Comfort, with the question if I would like to fill in the I love sleep tag. A tag which was totally new to me before, but for all that still a very fun tag! The tag exists out of seventeen questions, all about your sleep and everything round about. I answered them all for you today, and I would love to hear some of your answers! NL: Laatst werd ik benaderd door Living Comfort met de vraag of ik de I love sleep tag wilde invullen. Een tag die voor mij nog onbekend was, maar desondanks dat zeker niet minder leuk. Deze tag bestaat uit zeventien vragen rondom je slaap en alles wat daar mee te maken heeft, en natuurlijk heb ik ze allemaal voor jullie beantwoord!

 


1. What time do you get to bed? NL: 1. Hoelaat ga je meestal naar bed?
Mostly I'm in my bed at half past ten/eleven o'clock. With my phone in my hand I mostly fall asleep at around twelve, but if I keep awake I mostly stay on my phone till twelve thirty/ one o'clock. NL: Meestal lig ik rond een uurtje of half elf, elf uur in bed. Uiteindelijk val ik over het algemeen zo rond twaalf uur in slaap, maar als dat niet het geval is ga ik vaak rond half één/één uur slapen.
 
2. What's your routine before sleeping? NL: 2. Wat is jouw vaste ritueel voor het slapen gaan?
After brushing my teeth, removing my make-up and brushing my hair I love to get in bed with my phone. After a few hours of texting and watching series I will go to sleep! NL: Na het tanden poetsen, make-up verwijderen en haren borstelen lig ik nog een paar uurtjes met mijn telefoon in bed. Ik vind het heerlijk nog even the whats appen en ondertussen kijk ik vaak een serie!
 
3. What do you do when you can't sleep? NL: 3. Wat doe je als je niet kan slapen?
I'm always in bed with my phone till I'm way too tired to check on the screen and have to put it away. I'm still busy with my phone! NL: Ik lig eigenlijk net zo lang met mijn telefoon tot ik zo moe ben dat ik hem wel weg moet leggen, dus eigenlijk gewoon met mijn telefoon bezig zijn!
 
4. What is your favourite sleeping position? NL: 4. Wat is je favoriete slaaphouding?
On my side and of course sleeping together! NL: Op mijn zij! En natuurlijk samen slapen!
 
5. What is something people may wake you up for? NL: 5. Waarvoor mag je jou altijd wakker maken?
Only if there's something important or something you have to tell me! NL: Alleen als er iets belangrijks is, of iets wat je kwijt moet!
 
6. What time does your alarm clock go off? NL: 6. Hoe laat gaat je wekker 's ochtends?
If I go to school it will go of at six thirty. NL: Als ik naar school ga, gaat hij om half zeven.
 
7. Snoozing or getting out of bed immediately? NL: 7. Snoozen of direct opstaan?
I set the alarm clock at six thirthy, but I have to get out of my bed at seven. I just like to snooze a little first! NL: Ik zet hem op half zeven terwijl ik pas om zeven uur uit bed hoef, puur omdat ik dan nog een paar keer kan snoozen!
 
8. Do you sleep in late in the weekends? NL: 8. Slaap je uit in het weekend?
Not really, most of the time I'm awake at nine! NL: Niet echt eigenlijk! Meestal ben ik rond negen uur wel wakker.
 
9. Strange things you do while sleeping? NL: 9. Welke rare dingen doe je in je slaap?
I don't really do strange things while sleeping, only thing is that I talk in my sleep sometimes. NL: Die zijn er niet echt! Ik praat wel eens in mijn slaap.
 
10. How many pillows are there in your bed? NL: 10. Hoeveel kussens liggen er in je bed?
Four! I have a double bed, so two head pillows and two pillows to lay a little higher. NL: Vier! Ik heb een tweepersoonsbed, dus twee hoofdkussens, en twee kussens om wat hoger te liggen.
 
11. What do you wear in bed? NL: 11. Wat heb je aan in bed?
Panties and something like a shirt or a babydoll dress. NL: Een slipje en iets van een shirt of slaapjurkje.
 
12. Do you sleep with your socks on? NL: 12. Slaap je met je sokken aan?
No, only if I'm really, really cold. NL: Nee! Alleen als ik het echt, echt heel koud heb.
 
13. How big is your bed? NL: 13. Hoe groot is jouw bed?
1.40x2M!
 
14. If I wake up in the morning, the first thing I do is...NL: 14. Als ik 's ochtends wakker word, is het eerste wat ik doe...
Checking my phone! NL: Mijn telefoon checken!
 
15. Do you dream every night? NL: 15. Droom je elke nacht?
Almost every night, yes! NL: Bijna altijd, ja!
 
16. Which dream or nightmare is still in your memory? NL: 16. Welke droom of nachtmerrie kan je je goed herinneren?
None at the moment, I forget them after a little while! NL: Hmm, eigenlijk op het moment geen! Ik vergeet ze vaak na een tijdje weer.
 
17. What's your biggest dream? NL: 17. Wat is jouw grootste droom?
Writing my own books! And I would love to make my blog my job! NL: Mijn eigen boeken uitbrengen! En ik zou het erg gaaf vinden om van mijn blog mijn baan te kunnen maken!

Note: The I ♥ Sleep Tag is written by Energy+, known from Living Comfort. You may always fill in the tag on your own blog! 
NL: De I ♥ Sleep-tag is in het leven geroepen door Energy+, bekend van Living Comfort. De tag overnemen mag altijd! 


14 opmerkingen

 1. Erg leuke tag! Super leuk om te lezen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke tag, wat zou ik op dit moment nog graag slapen zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke tag! Heb deze nog nooit eerder gezien!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke tag! Ik check ook altijd eerst mijn mobiel voordat ik mn nestje verlaat

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke tag. Deze kende ik ook nog niet

  BeantwoordenVerwijderen
 6. wat leuk om te lezen ♥ kende deze tag nog helemaal niet.! ik moet 's morgens ook eerst mijn telefoon checken ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Erg leuk om te lezen! Voor het eerst dat ik deze tag zie!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Sweet answers!! ! BTW I am finally back to blogging :)
  xx
  www.junewantsitall.com

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een leuke tag, erg leuk om te lezen!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Great tag, it's so interesting to find out what other people's sleeping routines are.I struggle to wake up at half past 8, i don't know how you manage to get up a half past 6! :O

  Becki | beautyandthebrunette.co.uk
  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een leuke tag. Ik zie ze nu overal voorbij schieten!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik heb hem laatst ook ingevuld, inderdaad een leuke tag!

  BeantwoordenVerwijderen