Lush Sex Bomb Bath Bomb.

 
However I reviewed a lot of Lush products on my blog, I didn't really review my favourite product yet. Most of the time I bought this darling I used it immediately and totally forgot to make pictures, something I didn't want to do again. I thought it was time to finally write a review about it and because of that I made pictures before using it last time. I'm talking about the delicious Sex Bomb, which is the best Bath Bomb ever by Lush if you ask me. NL: Hoewel er op mijn blog heel wat Lush reviews staan is het zo dat ik mijn favoriete product nog nooit heb gereviewd. Meestal is het zo dat wanneer ik er een nieuwe van koop ik hem meteen gebruik en helemaal vergeet om foto's te maken. Omdat ik er toch wel graag een review over wilde schrijven maakte ik er deze keer eindelijk foto's van om zo mijn mening met jullie te kunnen delen. Het gaat hier om Sex Bomb, naar mijn mening de lekkerste Bath Bomb van Lush ooit.
 
I know that a lot of people make more usages out of a Lush product -which I can totally understand because of the quite expensive products, I mean you only use it once and after that it's gone- but I can garantuee you that you will love Sex Bomb even more if you use it all at once. You have to get the best out of it! NL: Ik weet dat heel veel mensen hun Lush badproducten in meerdere keren gebruiken -iets wat ik ook volkomen snap aangezien de producten voor iets wat je in één keer gebruikt vrij prijzig zijn- maar bij Sex Bomb is het je aan te raden dat niet te doen. Niet dat hij niet lekker is wanneer je maar de helft gebruikt, maar omdat je er het beste uit wilt halen.

So yes, I throw my Sex Bomb Bath Bomb in the bath tub all at once. Because of the fact that it is a Bath Bomb it won't create bubbles, but it does turn your bath into a lovely pink shade. Kind of looks like you're bathing in Pink Champagne ;). I love the colouring of the water whenever I use a bath bomb, because no colour or bubbles gives me such an empty feeling. NL: Ik gooi Sex Bomb dus altijd in één keer in bad. Sex Bomb is een Bath Bomb wat inhoud dat hij niet schuimt, maar wel geeft hij het bad een lichtroze kleurtje mee. Ik vind het kleuren van het water altijd wel erg fijn als hij verder niet schuimt (anders heb je ook maar zo het gevoel dat je te kijk ligt) en meer dan die kleur is deze Bath Bomb ook niet nodig. 
A lovely detail about the Bath Bomb is the little, pink rose in the middle. At first it is a quite hard rose, but after a while you feel it melting like a marshmallow and the petals will float around the bath tub untill they are all melted. NL: Iets wat ik een erg leuk detail vind aan deze Bath Bomb is het kleine roosje in het midden. In eerste instantie is deze vrij hard, maar zodra hij in het bad valt smelt hij als een marshmallow en drijven de blaadjes rond in je bad tot ze langzaamaan helemaal weg zijn gesmolten.
 
Sex Bomb has a really subtile, feminal scent and I think everyone will love this one. It's definitely something I would recommend if you would like to experiment a little with Lush products! The Bath Bomb smells like a combination of Jasmine, Vanilla and Ylang Ylang. NL: Sex Bomb heeft een hele subtiele, vrouwelijke geur en ik denk dan ook dat dit voor bijna iedereen wel een aanrader zal zijn. Een mooi product om te gebruiken als je eens kennis wilt maken met Lush! De Bath Bomb ruikt naar een combinatie van jasmijn, vanille en ylang ylang.
 
After bathing with Sex Bomb my skin feels really soft and moisturized. The scent stains a little in my body, but not for to long. After a while it's gone again, but I like that it stays for a little longer than only in the bath tub. To be short and clear; Sex Bomb is definitely a recommend for everybode, because it's amazing! NL: Na het bad met Sex Bomb voelt mijn huid heerlijk zacht aan en daarbij blijft de geur ook nog eventjes hangen. Bij mij echter niet zolang -dat doen douche/badgeuren over het algemeen niet echt- maar wel eventjes en dat vind ik erg prettig! Sex Bomb is kortom een aanrader voor iedereen, want hij is echt heerlijk!
 
Lush Sex Bomb Bath Bomb - €4.95
'' What is your favourite Lush bath product?

28 opmerkingen

 1. Deze lijkt me echt fijn =)
  Zelf heb ik geen bad maar dit jaar ga ik op vakantie en daar hebben ze een bad dus deze ga ik dan meenemen!
  Liefs Jorinda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oeh, wat ziet deze er mooi uit! Bijna te mooi om te gebruiken haha. Zelf heb ik nog nooit een Lush Bath Bomb gebruikt, puur omdat ik gewoon niet graag in bad ga haha! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Deze heb ik zelf ook een keer gehad, was mijn eerste samen met Twilight, en ik vond hem inderdaad super lekker :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ooooh mmm klinkt echt heerlijk!
  het ziet er oook zo leuk uit met dat roosje

  liefs
  Karlien

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat ziet 'ie er leuk uit zeg! Hij lijkt me echt heerlijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ziet er fijn uit en zeker aangezien ik binnenkort een bad heb.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een prachtige bath bomb, lijkt me heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Aah als ik een bad had zou ik echt de Lush leegkopen! Wat ziet het er mooi uit zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Oh wow that is such a beautiful bath bomb, I love the rose xx

  Gemma | missmakeupmagpie.com

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Dit lijkt mij op een heerlijk product, helaas hebben wij geen bad.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Dit is ook een heerlijk product!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. oh this looks gorgeous! i would definitely try it if i liked taking baths haha

  xx danielle // shades of danielle // bloglovin

  BeantwoordenVerwijderen
 13. deze lijkt me echt heerlijk, hij ziet er ook prachtig uit xx

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ziet er heerlijk uit ook! Jammer dat ik geen bad heb :( x

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Just come across your blog

  It's lovely !!!!

  I am now following!!

  would be amazing if you would check out my friend blog Jadiee'sLittleBlog and maybe comment or folllow her back

  thanks :)

  BeantwoordenVerwijderen
 16. I used to work at Lush last christmas and omg sex bomb is amazing!!
  Anjna Harish

  BeantwoordenVerwijderen
 17. klinkt super ik heb nog nooit zo'n product van lush geprobeerd!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ik heb hem ook en ga hiermee morgen in bad, lijkt me heerlijk! liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Ik heb deze ook nog liggen om te gebruiken! Ben zooo benieuwd, ik ben dol op de geur alleen al. En die kleurtjes! En dat roosje bovenop! Ik hem asap uitproberen :D

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Klinkt als een erg fijne bath bomb! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Wauw wat een super mooie foto's zeg & die bathbomb ziet er ook echt prachtig uit!

  Liefs,

  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 22. hij ziet er echt super leuk uit!

  BeantwoordenVerwijderen