MAC Mineralize Skinfinish | Soft & Gentle.

 

I think MAC’s most popular Mineralize Skin Finish is Soft ’n Gentle. Whenever I’m scrolling through my list of blogs I see this beauty and that always makes me want to buy it. Soft ’n Gentle is a gorgeous highlighter which I’m craving since the first moment I came in touch with MAC products, but every time when I was in store/ordering online, I threw it out of my basket at the end and didn’t buy it. During one of my last trips to the MAC store I couldn’t resist it anymore, and because I thought a good highlighter is essential and I didn’t own one from MAC yet I bought it. NL: Ik denk dat MAC hun meest populaire Mineralize Skin Finish toch wel Soft ’n Gentle is. Regelmatig zie ik dit prachtproduct voorbij komen en telkens wanneer ik hem zie wil ik hem dan ook aanschaffen. Als ik aan het bestellen/rondkijken was bij MAC legde ik hem vaak toch weer weg, maar dit keer kon ik het niet laten om hem eindelijk aan te schaffen. Een goede highlighter is tenslotte altijd fijn om te hebben, en van MAC had ik dit nog niet.
 


 Soft 'n Gentle was definitely a good purchase, if I may say so myself. I don't regret buying this pearl at all, actually I'm quite happy with it and I don't want to miss it anymore in my daily routine. It makes my skin glow a little more and the shimmer in this product is something I totally adore. I'm in love with the effect on my skin!
 
I know that not everyone is thrilled about the new packaging of the Mineralize products. Personally I think it's a great change, I love the way they look and they are also a lot more functional and usefull. In my stash the products are less filling and I can overlook them easily. Opening is also way more easy with the magnetic closing system. It only opens when you want to, and doesn't when you don't want to. That way the product can't get open when it's in your bag and you won't find your bag covered in shimmer next time you open it. NL: Soft 'n Gentle was zeker een goede aankoop, al zeg ik het zelf. Ik heb geen moment spijt gehad dat ik het uiteindelijk toch maar heb gedaan maar ben juist ontzettend blij dat ik de stap eindelijk had gezegd. Nu mis ik hem namelijk liever niet meer in mijn dagelijkse routine omdat hij mijn huid een net wat gezondere uitstraling geeft. Over de verpakking van de Mineralize producten is niet iedereen even tevreden, maar zelf heb ik er nog altijd geen moeite mee. Ik vind ze mooier ogen dan de oude verpakkingen en daarbij zijn ze ook een stuk functioneler en prettiger in gebruik. Tijdens het opruimen scheelt het makkelijk ruimte omdat ze goed in elkaar passen, en het openen gaat ook veel makkelijker met de magnetische sluiting. Hij gaat alleen open wanneer dat daadwerkelijk de bedoeling is, en zo voorkom je dat hij open gaat in je tas en alles onder de make-up komt te zitten.

 
Soft 'n Gentle is described as a gilded peach bronzer and that's exactly how I would describe it myself, because that's exactly the way it is. This highlighter is a good choice for everyone, as well with a light as a darker toned skin. NL: Soft 'n Gentle is beschreven als een vergulde perzik brons kleur. Zo zou ik hem zelf ook beschrijven, want het is precies die kleur. Deze highlighter is zowel mooi voor een lichte huid als voor de wat meer getinte huid.
 
 
In close up this Mineralize Skin Finish is even more pretty if you ask me. Even though it's quite simple it's a gorgeous piece of MAC to add in your stash. I love the effect of the marbled peachy, bronze and gold colors. On the skin the combination turns out to be gorgeous, the same goes for the MSF in the packaging itself. NL: In close up is deze Mineralize Skin Finish nog net wat mooier als je het mij vraagt. De gouden, peachy en bronze tinten die door elkaar zitten gemarbled geven een mooi effect en dit is dan ook zo het hele product door. Deze combinatie is op je huid echt prachtig, want daar gaat het uiteindelijk toch om.

 
Like I already said before; this product looks gorgeous on the skin. My skin is already quite warm-toned itself, and in combination with this one it's a little more clarified. You don't need a lot of this product and because of that you will almost have a lifetime guarantee. My normal MSF's look like they are used even one time, and that while I'm using it daily for almost a year already. You can say that I'm quite happy with this new MSF and I will be using Soft 'n Gentle for a really long time. This will be one of those daily favourites! NL: Zoals ik al zei; op de huid komt dit product echt prachtig uit. Ik heb zelf al een vrij warme tint en dit product laat dat nog net weer wat meer naar boven komen. Je bent er niet veel van nodig en daardoor doe je ook bijna oneindig met dit product. Ik ben benieuwd hoelang ik er mee ga doen, want met mijn gewone MSF's doe ik nu al bijna een jaar en ze zien er nog uit als nieuw! Ik ben in ieder geval ontzettend blij met Soft 'n Gentle en weet dan ook zeker dat dit zo'n product zal zijn die ik nog jaren met plezier ga gebruiken.
 
MAC Mineralize Skinfinish Soft & Gentle - €29.50
'' What's your favourite MAC Mineralize Skinfinish?

40 opmerkingen

 1. Wow, prachtig! Mooie foto's trouwens!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtig product =)
  Hij staat ook op mijn wishlist!
  Liefs Jorinda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb hem ook en ik gebruik hem echt heel graag!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wauw hij is echt prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. oh wat mooi! Ik moet hem toch maar eens aanschaffen denk ik.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hij ziet er erg mooi uit! Vind het een erg fijne review die je hebt gemaakt :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw wat een prachtig product <3

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Bij mij gaan de MSF's van Mac ook maar niet op. Deze staat nog steeds op mijn wishlist :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik hoor er ook altijd zulke goede verhalen over, ik wil deze highlighter wel eens op mijn wangen proberen.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wauw, hij is moooi! Prachtige kleur, wat zal die je mooi staan!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Die ziet er goed uit zeg

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Echt een prachtig product!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ahhh ik was al zo benieuwd naar deze! Maar hoe staat ie op je gezicht? Hij is vast prachtig! x

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik gebruik hem sinds een maandje zelf ook en ben er heel erg blij mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik heb Soft & Gentle sinds de kerst ook en hij is zo mooi! <3 Ik snap helemaal dat je er blij mee bent, want ik heb hem sindsdien bijna dagelijks gedragen haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. This looks like a lovely shade! I haven't tried any MAC highlighters before but I'm really tempted to look into this

  www.sophieslittlesecrets.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 17. mooie kleur!
  volgens mij staat hij echt prachtig!

  liefs
  Karlien

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Prachtig product! Ik twijfel zelf al een aantal maanden om deze aan te schaffen, maar de prijs houdt mij wat tegen.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Wauw hij is echt prachtig! Zou hem zelf ook nog graag willen hebben. liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 20. wauw, wat een prachtige highlighter ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 21. I do love my highlighting products but need to try this one! X
  eleanor's adventures // UK Fashion & Beauty Blog

  BeantwoordenVerwijderen
 22. I love this highlighter, I think it might be my favourite one ever!
  Great review and swatches :)
  Becki | beautyandthebrunette.co.uk
  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 23. *zucht* Hij is echt zooooo mooi! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Wat een plaatje, deze is zo mooi en staat al eeuwen op mijn wishlist hihi :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Beautiful! Ik ga denk ik binnenkort naar de winkels om m te halen, hij staat al eeuwen op mijn wishlist!

  BeantwoordenVerwijderen
 26. What a gorgeous bronzer - I love the metallic sheen.
  Chic on the Cheap

  BeantwoordenVerwijderen
 27. I've had my eye on these mac skin finishes for so long, I think once i do finally cave in and purchase one it will be lightscapade since I'm very fair skinned.

  http://themakeup-gypsy.blogspot.com.au/

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Ik hoor en lees veel goeds over deze highlighter. Hij ziet er ook echt goed uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 29. ik ben ook dolll op deze! gebruik hem elke dag (voorzichtig aangebracht). vind het trouwens grappig dat MSF's uniek zijn, die van jou ziet er bv veel gouder uit als mijne, mijne is meer champagne

  BeantwoordenVerwijderen