My Favourite MAC Lipsticks.


I don't really like the design of these lipsticks - I even think they look a little cheap- I am totally in love with everything else. I tried a lot of brands when we are talking about lipsticks and I still am, but there's always that one brand that I keep loving most; MAC Cosmetics. At the moment I have a modest collection of their lipsticks, and out of the thirteen lipsticks I own I picked my five favourites. I love all of my MAC lipsticks of course, but there are a few colours I wear a little more than the rest. Those colours I will share with you guys today. NL: Hoewel ik de verpakkingen van de lipsticks niet geweldig vind, ik vind ze er zelfs een tikkeltje goedkoop uit zien, is de werking van deze lipsticks geweldig. Ik heb vele merken geprobeerd en ik ontdek nog steeds nieuwe merken, maar er is en blijft één merk wat daar bovenuit springt; MAC. Momenteel heb ik een bescheiden collectie als het gaat om hun lipsticks, en van de 13 lipsticks die ik in mijn bezit heb zijn er toch duidelijk favorieten; vijf stuks om precies te zijn, en deze deel ik vandaag met jullie.
The colours I picked are not all available anymore, even though there are also some colours which are in the regular assortment. Also one of the limited edition lipsticks I really love is yet available at the moment, so you don't have to worry about that. The lipsticks in the regular assortment all have the same, simpel design, even though one of those four is also a limited edition. A little bummer if you ask me, because it's a colour I would definitely buy again if it was empty of use. NL: De kleuren die ik heb uitgekozen zijn niet allemaal meer verkrijgbaar, al zitten er wel een aantal kleurtjes tussen die gewoon in het vaste assortiment zitten. De lipsticks in het vaste assortiment hebben altijd dezelfde standaard verpakking, maar één van deze vier lipsticks met een standaard verpakking is ook nog een limited edition. Erg jammer moet ik zeggen, want dit is zo'n kleur die ik zo weer zou kopen als hij eenmaal op zou zijn.The five colours I picked all have the same theme, colour wisely. It starts with a bright pink and ends with a light pink. Variated between warm and cold tones, and variated between finishes. This is by the way a random order of my favourites, because I use all of them with a lot off pleasure. NL: De vijf kleuren die ik heb uitgekozen hebben allemaal een beetje een zelfde kleurenthema. Het gaat van knalroze naar lichtroze. Gevarieerd tussen warme en koele kleuren en andere finishes. Dit is overigens een willekeurige volgorde van mijn favorieten, want ik gebruik ze allemaal met even veel plezier.

From the left to the right these are the colours; Viva Glam Miley Cyrus, Captive, Yield To Love, Please Me & Angel. At the moment I love wearing Viva Glam Miley, and Angel is a favourite to wear on top of another combination with two other lip products. I will show you that combination in a little while, that post will be up soon! NL: Van links naar rechts zijn dit; Viva Glam Miley Cyrus, Captive, Yield To Love, Please Me & Angel. Op het moment draag ik vooral Viva Glam Miley Cyrus met regelmaat, en Angel draag ik nu in combinatie met twee andere lipproducten. Die zien jullie bovendien snel voorbij komen!Also not unimportant; the swatches! I didn't review all of my MAC lipsticks, but when I did I will give you the links in this post. It's always lovely to read a little more about a product if you think about buying it, or putting it on your wishlist! We start off with Viva Glam Miley, which I reviewed recently. Click here for the link. Secondly you see Captive, which I didn't review. Third you find Yield To Love, a limited edition, and you can find the review here. Please me I have also reviewed, click here, and lastly you can find the review about Angel here. NL: Ook niet onbelangrijk, de swatches! Ik heb overigens niet al mijn MAC lipsticks gereviewd, maar de lipsticks waar wel een artikel van online staat zal ik meteen eventjes linken. Viva Glam Miley heb ik recentelijk gereviewd en is ook nog te bestellen, klik hier voor mijn review. Naast Viva Glam Miley zie je Captive, waar geen review van online staat. Yield To Love is niet meer verkrijgbaar, maar de review vind je hier. Please me vind je hier, en tot slot kun je de review over Angel hier vinden.

And there you have all of my favourites. There will be more reviews of MAC lipsticks without any doubt because I just adore them. There are a lot of items on my wishlist, and that one will be supplemented as well. I don't doubt that! NL: En daar heb je mijn favorieten. Er zullen ongetwijfeld nog veel meer reviews volgen van MAC lipsticks aangezien ik er nou eenmaal dol op ben. Er staan er nog een heel aantal op mijn wishlist, en die zal vast en zeker blijven worden aangevuld.

'' What is your favourite MAC lipstick?

30 opmerkingen

 1. Mooie kleuren! Please me is hier ook een favoriet en Angel wil ik nog graag hebben :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Allemaal mooie kleuren! Ik heb nog geen lipsticks van MAC

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie favorieten! Ik heb zelf tot nu toe zes MAC lipsticks en ik denk dat mijn favorieten daarvan Chatterbox, Girl About Town en Snob zijn; dat zijn kleuren die ik er heel makkelijk bij pak :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ah ik heb er weer één bij op mijn wishlist... Captive is zo mooi

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Echt prachtige kleurtjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb de Viva Glam Miley Cyrus ook pas in huis en vind hem geweldig! :-)
  Verder heb ik nog Milan Mode die ik érg graag draag en Lickable, Speed Dial en de LE Roxo :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Die van Miley staat nog op mijn verlanglijstje! Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Allemaal echt hele mooie lipsticks =)
  Liefs Jorinda

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Yield to love looks gorgeous! I love lady danger

  www.sophieslittlesecrets.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Allemaal zulke mooie kleuren! Die van Miley heb ik zelf ook en ik vind 'm echt prachtig! Sowieso vind ik de MAC lipsticks heel fijn :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een mooie kleuren, zowel draagbaar als lekker opvallend :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Vind de kleuren echt heel mooi allemaal en ook allemaal goed draagbaar. Die kleur van Miley knalt er wel echt uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een mooie kleuren!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. mooie kleurtjes! ik snap volledig waar het je favorieten zijn!

  liefs
  Karlien

  BeantwoordenVerwijderen
 15. ik heb please me ook! zo'n mooie kleur <3

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Mooie kleuren! Please Me staat ook op mijn lijstje en ik ben nog steeds op zoek naar een filiaal waar Miley Cyrus Viva Glam te koop is. X

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Hele mooie kleuren! Ik ga een van deze dagen mijn allereerste Mac lipstick uitzoeken.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ik heb nog geen MAC lipstick, maar Captive staat hoog op mijn verlanglijstje!
  Groetjes Sabrina

  BeantwoordenVerwijderen
 19. prachtige kleuren ♥ viva glam miley cyrus knalt er echt uit.! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 20. ze zijn echt prachtig / stuk voor stuk mooie kleuren!

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Ze zijn prachtig! Ik wil Viva glam nog heel graag!

  BeantwoordenVerwijderen
 22. mooi om te zien! Angel is zo'n cult kleurtje maar ik heb hem helaas moeten verkopen, stond me voor geen meter! gebruik liever Creme cup

  BeantwoordenVerwijderen