Premier Supreme Body Souffle.

 
It was already quite a long time ago that I went to Amsterdam, and because I love this city I thought that it was time to change that. So I went to Amsterdam last week and one of the places I visited was the Kalverstraat. I know most of the stores here, but I'm always in for something new. We walked across something new, and outside the little store called "Premier'' there was a salesman -and of course- he managed to get us inside. Just about half an hour later I walked out of the store again with two amazing products; one of them the Supreme Body Souffle. NL: Vorige week was ik weer eens een dagje in Amsterdam en tijdens dit dagje liepen we onder andere door de Kalverstraat. Over het algemeen weet ik wel welke winkels hier zitten en waar ik naar toe wil, maar zo af en toe komt er natuurlijk ook iets nieuws bij. Zo stond er een verkoper buiten bij een winkeltje genaamd ''Premier'', en uiteraard wist hij ons weer naar binnen te lokken. Ongeveer een half uur later kwam ik met twee geweldige producten naar buiten; onder andere de Supreme Body Souffle.
 


 
At first I only bought a set for your nails at Premier, but the salesman knew his sales pitch very well. I couldn't resist the urge to take something else from this brand with me home. I saw a lot more than just these two products, but I'll come back for that another time. It was a good thing the products where quite expensive, because otherwise I would have bought everything in store. NL: In eerste instantie kocht ik alleen een set voor de nagels bij Premier, maar de verkoper hier wist zijn verkooppraatje zo goed te brengen dat ik het niet kon helpen en nog een product mee wilde nemen naar huis. Hij liet mij hun zoutscrub proberen en die vond ik ontzettend fijn. Ik dacht dan ook dat ik deze had gekocht en dat was ook de bedoeling, maar per ongeluk heeft hij mij de Body Souffle meegegeven.
 
The salesman let me try the salt scrub and I really, really loved that one. With the thought of buying that one I walked out of the store a bit later, but after arriving at home I came to the conclussion that he gave me the Body Souffle instead of the scrub. A mistake which can be made, but at first I was a little disappointed. That disappointment didn't last very long, because this souffle is worth the money and just as good as the scrub. Starting of with the packaging. I love the packaging of this Body Souffle because it's so simple, yet chiq because of the colour combination. The lid finishes the product, and apart from the fact that the shiny thing isn't captured very easily on camera, I think is beautiful. NL: Even een kleine teleurstelling, maar na het proberen van dit product ebde dat gelukkig meteen weg. Deze Body Souffle is zijn geld namelijk net als de scrub die ik in eerste instantie wilde aanschaffen zijn geld volledig waard. Te beginnen bij de verpakking. Ik vind de vormgeving van dit product persoonlijk erg leuk gedaan. Het is simpel, maar door de juiste kleuren combinatie toch ook weer chique. De dop maakt het product helemaal af, en afgezien van het feit dat de glanzende dop onmogelijk is om mooi te fotograferen vind ik hem erg mooi.

 
Besides the gorgeous packaging the product itself is very nice as well. This body souffle has a subtile scent which reminds me a lot of the classic Dove scent, mixed with a bit of flowers and freshness. It's one of those scents who can't be unappreciated and will be loved by everyone. NL: En naast de verpakking is ook het product zelf erg fijn. Deze body souffle heeft een hele subtiele geur die mij een beetje doet denken aan de klassieke Dove geur, maar dan een stuk frisser en bloemiger. Het is echt zo'n geur die iedereen lekker zal gaan vinden.
 
The substance is as well perfect if you ask me. It's not too thin, but also not too thick. The substance is between a body lotion and a thick body butter, exactly how I like it. The souffle can be smeared to the skin easily, it blends in very well and the scent will stay there for a while. NL: De substantie is evenals de geur perfect. Hij is niet te dun, maar ook niet te dik. Het zit precies tussen een body lotion en een dikke body butter in, helemaal hoe ik het fijn vind. Hij smeert gemakkelijk uit, trekt snel in en de geur blijft ook nog wel een lange tijd hangen.

 
After using this product my skin feels soft every time. I think it will last for a while -it's quite a economic product- but whenever it will be empty I'm definitely going to buy a new one. I'm curious about the other products of Premier as well and I bet you will see those on my blog in the future, because this won't be my last Premier purchase! NL: Na het gebruik van dit product voelt mijn huid iedere keer weer lekker zacht aan. Ik denk dat hij nog wel een tijdje meegaat -het is namelijk tot nu toe een vrij zuinig product- maar mocht hij uiteindelijk op zijn ga ik zeker weer een nieuwe aanschaffen. Ik ben ook erg benieuwd naar de andere producten van Premier en die zullen jullie vast nog wel eens langs zien komen, want dit zal niet mijn laatste Premier aankoop zijn!
 
Premier Supreme Body Souffle - €49.00.
'' What do you think about the brand Premier?

26 opmerkingen

 1. Klinkt goed. Ik kende dit merk nog niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wel een mooi product zeg! Misschien een tikkeltje duur voor mijn budget.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het klinkt als een goed product, wel vind ik hem aardig prijzig!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Vrij prijzig, maar het klinkt wel erg fijn!
  Ik kende dit merk nog niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Klinkt wel fijn! Helaas iets te prijzig voor mij

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Klinkt goed! Wel gek dat de verkoper je per ongeluk de souffle in plaats van de scrub mee had gegeven!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw, ziet er erg chic uit! Doe je mee aan mijn Winactie? x

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Great post !!!

  I love your blog

  would love to know your thoughts on my new post Jadiee'sLittleBlog

  MyBlogloving

  MyFacebook

  I have also shared your blog with my friends :)

  Have a nice day

  Jade

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Fijne review. Alleen ik denk dat er wel andere goede alternatieven zijn voor een goedkope prijs :( x

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Lovely post, as always! I had fun reading this.

  ** NEW POST NOW UP ON BEAUTYEDITER.COM **

  BeantwoordenVerwijderen
 11. jammer dat je een body lotion mee kreeg in plaats van een body scrub, hij lijkt me erg fijn, maar vind hem wel erg prijzig ♥ xx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Prijzig is hij inderdaad, maar hij is het zeker waard!

   Verwijderen
 12. Klinkt erg fijn & de verpakking vind ik erg mooi :o
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Dit merk is nieuw voor mij kende het nog niet. Ik zou er wel eerst een proefmonstertje van willen proberen voordat ik het echt zou kopen vanwege de prijs.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. What an amazing post! You are too adorable! I love following along!
  http://lachiquitamissi.com

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Klinkt wel erg goed zeg! Alleen wel vreemd en jammer dat je de body souffle kreeg ipv de scrub, Maar wel mooi dat het een zeer fijn product is :). Ik vind hem wel alleen erg prijzig.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Woaaah, wat een prijs! Maar wat een product ook.. misschien wel beter dan een scrub, ja! Leuk foutje, haha! Wat een verpakking trouwens, poeh.. ♥

  BeantwoordenVerwijderen