Tom Ford Lip Color 03 Casablanca.

 
A Tom Ford lipstick was on my wishlist for a long time, but the price was the only thing which kept me from definitely making the purchase. I do have to say that it is a pricy lipstick, but that is what makes it so wantable; because they are quite exclusive. In one of our biggest department stores in The Netherlands, which is called De Bijenkorf, I was still hesitating about the lipstick, but a few days later I decided just to buy it. And without any further doubts I picked colour 03 Casablanca. NL: Een Tom Ford lipstick stond al weer een tijdje op mijn wishlist, maar de prijs hield mij al die tijd tegen. Het zijn tenslotte geen goedkope lipsticks, maar dat maakt ze nou ook weer een stuk aantrekkelijker; zo blijven ze redelijk exclusief. In de Bijenkorf zelf twijfelde ik nog over mijn aanschaf, maar uiteindelijk heb ik het toch maar gedaan. Ik bestelde eindelijk de lipstick die ik al tijden wilde; een Tom Ford. En zonder enige twijfel koos ik voor de kleur 03 Casablanca.
 


 
I'm starting of with the packaging and design of the lipstick as usual. The lipstick at first I find almost perfect. The gold tone could have been a little less, but that's just my opinion. I'm more a fan of rose gold tones and I think the switch is a bit rough. But without further do; the lipstick is gorgeous on my make-up stand and I love it a lot.NL: Ik begin zoals altijd met de verpakking en vormgeving van de lipstick. De lipstickhuls vind ik allereerst bijna perfect. De kleur goud had van mij net wat minder gemogen, maar desondanks dat wen ik er wel aan. Hij staat prachtig op mijn kaptafel, maar aangezien ik zelf meer een fan ben van rosé goud is dit eventjes wennen.
 
The packaging is also really pretty. I love how they worked a subtile reliëf in it, and they also worked with the gold again. The only thing that could have been done a little bit more precisely. I don't like the sticker and would have love to see it pressed in the packaging just as the rest of the lettering. NL: De verpakking van de lipstick vind ik ook ontzettend mooi. Er zit een subtiel reliëf in verwerkt en ook hier is er met goud gewerkt, dit keer in de letters. Het enige wat naar mijn mening net wat mooier had gekund was de manier waarop de naam is afgebeeld. Ik vind het jammer van het doorzichtige stickertje, want naar mijn mening was het net wat mooier geweest als dit er ook rechtstreeks was ingedrukt.
 
 
But hey, I don't want to sound complaining; cause I really, really love the packaging and I don't bother the little complaints. I love the way the lipstick looks in general and it's a show piece on my make-up stand. NL: Maar ach, al met al zijn dit geen factoren die mij echt storen. Ik vind de lipstick in zijn geheel ontzettend mooi en het is een item wat ik zeker niet in een laatje gooi, maar laat pronken op mijn kaptafel!

 
 
On my wishlist about a month ago I showed you a red lipstick by Tom Ford, but now I only wear red lipstick really often. I decided to go for a more subtile, nude colour. It might look really nude in the case, but on the lips it's already a little less. However I have to say that I think it's a really pretty, colour and I definitely think it's nude enough. NL: Op mijn wishlist een tijdje geleden liet ik een rode lipstick zien op mijn wishlist, maar aangezien ik steeds minder rode lipstick draag besloot ik om voor een wat meer nude kleurtje te gaan. Hij lijkt in de huls dan wel net wat meer nude dan op de lippen, maar ik vind hem daar als nog onder vallen. Het is een hele subtiele, nonchalante kleur die ik dan ook mooi vind staan bij mijn huidskleur.

 
The swatch made me happy and enthousiastic immediately. The lipstick might be a little creamy, but even though that it stains in your lips. I love to use this lipstick in combination with MAC's Soar lippencil. The combination is absolutely stunning and one of my recent favourites! NL: Van de swatch werd ik ontzettend blij en enthousiast. De lipstick is vrij creamy, maar levert desondanks dat veel pigment af en blijft ook lang zitten. Ik gebruik deze lipstick met name graag in combinatie met MAC's soar lippotlood. Die combinatie vind ik gewoonweg prachtig en de laatste tijd draag ik hem dan ook heel vaak.

 
And this is what it looks like in combination with MAC's Soar lippencil. I think it's gorgeous and I'm absolutely in love with it. The pigmentation is stunning, it applies totally easily and it stains for almost all day. A definite recommendation! NL: En zo ziet hij er dan uit in combinatie. Ik heb hem op beide foto's over MAC's Soar aangebracht en ik vind 'm echt gewoonweg prachtig. Ik kan er eigenlijk verder niets over zeggen! Het pigment is geweldig, hij brengt gemakkelijk aan en blijft bijna de hele dag zitten. Een absolute aanrader!
 
Tom Ford Lip Color 03 Casablanca - €47.00
'' Have you tried out any Tom Ford products yet?

34 opmerkingen

 1. Wat een super mooie kleur is dit!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie najaarskleur! Hij staat je goed :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw echt een mooie kleur =)
  Hij staat je goed!
  Liefs Jorinda

  BeantwoordenVerwijderen
 4. oh wow echt een mooi kleurtje!
  staat je goed

  liefs
  Karlien

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een plaatje! De kleur staat je ontzettend goed Kelly!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een mooie kleur! Zo klein beetje oudroze vind ik

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind hem echt heel erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een prachtige kleur zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Prachtige kleur! Staat je geweldig goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. I'm a recent convert to Tom Ford lippies, always thinking I couldn't justify the price but then I bought Giacomo & Adriano from the Lips & Boys Collection. Holy Moly they're beauts!
  I get what you're saying about Casablanca not being the colour you envisioned but it is stunning on you xo

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ah I totally adore that colour as well. Really happy with the way this one turned out indeed!

   Verwijderen
 11. Gorgeous colors and beautiful packaging too! =D

  NEW POST on http://whattostyle.blogspot.com/

  xoxo,
  Jessica

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik had niet verwacht dat dit zo'n mooie kleur zou zijn. Staat je echt heel erg mooi Kelly!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ah I'm so jealous, I've been lusting after a Tom Ford lipstick for ages now! Casablanca looks so gorgeous, it looks great on you!

  Becki | beautyandthebrunette.co.uk
  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat een plaatje zeg! Hij staat je erg mooi! Ik zou ook ooit nog wel een Tom Ford lipstick aan willen schaffen, het enige dat mij nog een beetje tegenhoud is de prijs haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Echt een super mooie kleur, staat jou echt geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Leuke post! Staat je heel mooi! X Minale
  http://minaleme.blogspot.be/

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Heb nog weinig gehoord over dit merk, maar dat kan aan mij liggen, haha! Hij ziet er mooi uit inderdaad, heel mooi pigment en vind de lipstick en de verpakking er ook mooi luxe uit zien. Staat je goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Alleen de verpakking is al prachtig! De kleur is echt super, perfect voor deze tijd van het jaar. x

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Prachtige kleur en wat een moooie verpakkingen heeft Tom Ford! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Hij is prachtig zeg en vind het mooi de matte finish.

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Dit kleurtje staat je prachtig. Zelf ben ik niet bekend met het merk en jammer van de hoge prijskaartje.

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Oh wauw, die prijs zeg, daar slik je even van! :-)
  Wel een prachtig kleurtje, staat je fantastisch! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Wat een prachtig kleurtje zeg! Staat jou ook echt goed :). De prijs vind ik dan wel iets minder haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Deze lipstick is echt een pareltje: zo mooi! Ik hou van het kleine doosje, de huls, de initialen die in de stick gedrukt zijn, de kleur,... Dit product moet ik ook hebben! Het enige dat een beetje wringt is de prijs. Die is inderdaad niet erg goedkoop. Momenteel ben ik zo goed als blut, dus ik zal toch nog even moeten sparen.

  BeantwoordenVerwijderen