Whats in my bag?

 
Ik vind het altijd ontzettend leuk om de Whats in my bags van andere bloggers en youtubers te zien, en recentelijk ontving ik een mailtje met de vraag of ik er ook eens een artikel over kon maken. Als ik dit soort mailtjes krijg probeer ik er bijna altijd ook daadwerkelijk iets mee te doen, dus mocht je eens een suggestie hebben mag je gerust een mailtje sturen! Aangezien de laatste Whats in my bag alweer een tijdje geleden was en ik inmiddels -hoe kan het ook anders- een nieuwe tas in gebruik heb deel ik de inhoud hiervan graag met jullie!
 


 
In mijn vorige Whats in my bag, deze verscheen in augustus 2014, maakte ik gebruik van een vrij grote handtas; de smile bag. Nu ben ik een klein maandje in het bezit van een tas die veel beter bij mij past; de Michael Kors Sutton bag. Deze tas kan zowel worden gedragen als handtas als schoudertas. Ik gebruik deze tas voor privé, maar ook voor naar school. Ik stop er tenslotte toch geen boeken in en dan vind ik dat geen probleem!

 
De inhoud van mijn tas is dus bijna altijd gelijk. Iets wat ik in ieder geval altijd met mij meeneem is mijn agenda, een notitieboekje en een pen. Voor het opschrijven van toetsen op school -ik werk eindelijk weer met een systeem, dat werd tijd!-  en een notitieboekje voor mijn blog ideeën en lijstjes met dingen die ik nog moet doen.
 
Daarnaast neem ik nog enkele andere essentiële items mee waar ik absoluut niet zonder kan; mijn iPhone, een iPhone lader, een strip ibuprofen & aspirine, mijn portemonnee en mijn bril. 

 
En dan de items die niet zozeer voor school zijn, maar die ik gewoon graag bij me heb. Dit zijn dan ook puur de essentiële items, want ik neem naar mijn mening niet te veel onnodige spullen mee.
 
Een haarolie van Label.M, een flesje water en iets te eten omdat ik soms nogal gammel kan zijn, een flesje deodorant en een parfum. Ik stop vaak het parfum wat ik die dag draag in mijn tas, en over het algemeen is dat Black Opium van Yves Saint Laurent.
 
Daarnaast neem ik nog een pakje tissues met mij mee, die komen altijd van pas met de kou of voor lipstick! Ik neem ook nog een stuk of drie lipstick met me mee, omdat ik ze vaak een tijdje in mijn tas laat zitten als ik ze heb gebruikt. Ik gooi namelijk de lipstick die ik die dag draag ook in mijn tas, en in dit geval zaten er nog drie in. (Casblanca van Tom Ford, en Viva Glam Miley & Pink Nouveau van MAC!). Tot slot een mini crème van Balea, en uiteraard een doosje smint!
 
'' Wat moet er absoluut in jouw tas zitten?

28 opmerkingen

 1. Leuk om te zien wat je meenemt in je mooie handtas! Ik heb altijd een aantal pakjes papieren zakdoekjes bij me, antibacteriele handzeep en handcreme maar ook vrouwen dingen die we soms maar een week in de maand nodig hebben ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat ben ik helemaal vergeten voor de foto omdat het in het kleinste ritsvakje zit! Maar vind ik inderdaad erg prettig om bij me te hebben.

   Verwijderen
 2. Wauw wat heb je een mooie tas! Je schoenen zijn trouwens ook erg mooi. Leuk om te zien wat er allemaal in jouw tas zit!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel. Ben zelf ook ontzettend blij met de tas, én met de schoenen! ;)

   Verwijderen
 3. wat leuk! die zakdoekjes van de lidl zijn echt fijn! ik neem verder niet zoveel spullen mee: parfum en deo laat ik altijd thuis! Mooie tas trouwens!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wat een handige dingen en een mooie tas!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat draag je leuke dingen bij je! En wat is de Iphone lader handig.. waar heb je die gekocht? :D

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk om te zien en te lezen en wat een leuke tas!!!
  Liefs Nathalie

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat leuk om te zien! Dat notitieboekje met bloemetjes heb ik ook :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuk om eens te zien! Je hebt trouwens een erg mooie handtas, wauw :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat leuk dat er een geur in je handtas zit. Dat zit er bij mij ook in!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Altijd leuk om eens in de tas van een ander te piepen! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat leuk om te zien! Black Opium staat echt hoog op men wishlist :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Leuk om te zien! Ik heb alleen een werktas (met een hoop spullen erin haha)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Mooie tas heb je! :) Zakdoekjes & deo zitten inderdaad ook altijd in mijn tas :)

  ♥♥♥ Saskia

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Super leuk artikel en prachtige foto's. Was de inhoud van mijn tas maar zo praktisch, hihi

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Heel leuk artikeltje en fijn tasje zeg! xo

  BeantwoordenVerwijderen
 16. ik vind je tas erg mooi ♥ leuk om te zien wat je allemaal met je mee sleurt xx

  BeantwoordenVerwijderen
 17. fijne inhoud!
  niet zo'n rommeltje als die van mij

  liefs
  Karlien

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Leuk om te zien! Mooie tas heb je ook :)!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Wat een leuke spulletjes heb je in je tas en je blog is echt leuk!

  BeantwoordenVerwijderen