Benefit Remove It Make Up Remover.


Hoewel het me in het begin nooit zoveel uitmaakte waarmee ik mijn make-up verwijderde ben ik hier sinds een tijdje weer veel meer mee bezig. Make-up verwijderen is tenslotte net zo belangrijk als het aanbrengen van make-up en ook voor de reiniging gebruik ik nu graag de juiste producten. Zo was ik na het proberen van de crèmes van Benefit ook erg benieuwd naar hun andere producten en besloot ik om een product van hun verzorgingslijn mee te nemen, namelijk de Remove It Make Up Remover. 
Allereerst vind ik de verpakking van de huidverzorgingslijn ontzettend leuk. De doosjes die om de producten heen zitten zijn allemaal erg kleurrijk en vrolijk en nu de lente er aan zit te komen spreekt dat mij automatisch weer meer aan. In deze verpakking zit het flesje overigens ook nog eens verwerkt. Zo zie je het bruine waarin het patroontje van de dop zichtbaar is, en het blauwe heeft de kleur en het patroontje van de fles zelf.


En zo ziet het flesje eruit als je het doosje eenmaal hebt geopend. Ik kan er eigenlijk ook niets anders over zeggen dan dat ik hem ontzettend mooi vind. Langzaamaan wil ik de rest van deze Benefit producten ook gaan uitproberen en naast dat het natuurlijk met name om de werking gaat denk ik dat het ook leuk zal gaan staan zodra ik meerdere van deze flesjes, flacons en potjes in mijn bezit heb.

De blauwe kleur van het flesje zit bovendien ook echt in het flesje zelf. Het is dus niet zo dat deze doorzichtig is als hij eenmaal leeg is. Wat ik ook een voordeel aan het flesje vind is dat hij niet van glas is gemaakt en ik hem zo dus makkelijk mee kan nemen zonder dat ik bang hoef te zijn dat hij kapot gaat. Dat zou tenslotte zonde zijn!


Maar naast dat ik zeker positief ben over de verpakking en de vormgeving vind ik het product in gebruik ook ontzettend fijn. Van de Remove It Remover ben je maar een klein beetje nodig om je make-up volledig te verwijderen. Je kunt hem bovendien voor je hele gezicht gebruiken en hij is ook nog eens geschikt voor alle huidtypes; een mooi voordeel.


De Benefit Remove It Make Up Remover haalt mijn make-up daadwerkelijk goed van mijn huid af en laat deze daarna zacht achter. De reiniger heeft geen bijzondere geur maar desondanks dat is hij wel erg aangenaam. Na het gebruik van de remover breng ik nog graag de Benefit Total Moisture Facial Cream aan, en ik denk dan ook dat dit mijn volgende full size product van dit merk zal zijn.

Ik ben in ieder geval zeer tevreden met de aanschaf van dit product en ik kan je zeker aanraden eens iets van de huidlijn van Benefit te proberen. Want hoe vervelend het soms ook kan zijn om na een lange dag je make-up nog te moeten verwijderen; een goede reiniging is net zo belangrijk als het goed aanbrengen van je make-up.

Benefit Remove It Make Up Remover - €20.00
'' Wat is jouw favoriete make-up remover?

31 opmerkingen

 1. Het flesje en de verpakking alleen al zijn geweldig. Het lijkt me ook echt een fijn product!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke verpakking! wel erg prijzig....

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mijn favoriete remover blijft het miscellair water van Bioderma :) Voor de ogen gebruik ik soms ook de Gentle Eye Makeup Remover van Kiehl's. De huidverzorgingslijn van Benefit is superschattig! Ik heb er ook een aantal producten van (eye cream, moisturizer...).

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Micellair water vind ik ook geweldig, ik gebruikte hiervoor graag die van Garnier. Die van Kiehl's klinkt overigens ook erg prettig, ik ben benieuwd!

   Verwijderen
 4. Klinkt goed, maar vind het wel heel duur voor een remover. Ik gebruik er nu een van Yves Rocher, heel fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik wist helemaal niet dat ze dit hadden joh! Maar het klinkt wel goed en het ziet er super leuk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik wist helemaal niet dat Benefit ook dit soort verzorgingsproducten heeft! Ik vind het wel zoals andere zeggen een prijzig product voor een make-up remover die je toch dagelijks veel gebruikt. Ik gebruik eigenlijk al bijna één jaar de make-up remover van The Body Shop.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oooh wat ziet die verpakking er schattig uit zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. heb je de oogcrème van Benefit al geprobeerd? Is superfijn! x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Klopt! Ik heb er nu een mini van uit de advent kalender van afgelopen jaar. Daar wil ik ook nog graag een full size van.

   Verwijderen
 9. Hele leuk remover! Wat een mooie verpakking ook. Ik gebruik nu gewoon ontreinings-doekjes, maakt me weinig uit van welk merk ze zijn, zo lang ze al de makeup maar mooi verwijderen en mijn huid zacht voelt! xo. naomi @ Naomi in Wonderland

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een gave verpakking! Producten van Benefit zien er altijd zoo mooi uit. Hij klinkt ook heel fijn, maar ik vind hem wel wat prijzig. Ik gebruik de make-up remover van Ziaja, die is ook heel fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ohh die verpakking! Hij lijkt me erg prettig in gebruik <3 Ik gebruik nu een toner van Lush, maar ook soms eentje van Etude House.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Die van Etude House wil ik ook nog graag proberen, lijkt me erg fijn.

   Verwijderen
 12. Ik wist niet eens dat benefit ook een verzorginglijn had! Het ziet er wel erg goed uit zeg! Alleen wel een beetje Prijzig...
  Geniet van dit heerlijke product!
  Liefs Shop It and Pop It
  Ps. Op onze blog staat vanaf vandaag een winactie online!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wauw, dat is nog eens een mooie verpakking zeg! Benefit is zo'n leuk merk, alelen best wel een beetje prijzig :(

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wauw wat een leuk flesje, als hij op is, kun je hem ook nog eens leuk neerzetten. Helaas vind ik hem iets te duur, maar anders zou ik hem zeker kopen!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Klinkt goed! Ik wist niet eens dat Benefit reinigingsproducten verkocht!
  De verpakking is ook weer te leuk, zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat een mooie verpakking. Hij lijkt me ook heel fijn alleen de prijs houd me tegen.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Lijkt me een super fijne remover! Ook die verpakking alleen al is geweldig! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 18. The packaging of this is gorgeous! I'd love to try :)

  Erin | Erin and Katherine Talk Beauty

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Hij is echt mooi! Alleen ik durf even niks anders dan Garnier, omdat mijn huid van slag is :( x

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Klinkt erg fijn, en wat een geweldig leuk flesje ook :)

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Oehh...de verpakking is geweldig mooi!
  En het klinkt als een fijne make-up remover :)
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Lijkt me een fijn product! En die verpakking is echt super cute. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Behoorlijk prijzig maar dan heb je wel een product met een geweldig mooie uitstraling. <3 Wauw, echt een pronkstuk om voor de spiegel neer te zetten!

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Dit ziet er toch prachtig uit. Alleen daarom zou ik het willen aanschaffen.

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Ik wil hem alleen al omdat het flesje er zo ontzettend leuk uit ziet!

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Prachtig! Alleen geef ik zo veel nooit uit aan een makeup remover. Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Wat een super mooi verpakking en flesje zeg! Hij lijkt me ook echt fijn :). Alleen ik vind hem wel een beetje aan de prijzige kant.

  BeantwoordenVerwijderen