Benefit Roller Lash Mascara.

 
Hoewel de nieuwe Roller Lash mascara van Benefit pas vanaf morgen verkrijgbaar zal zijn in de winkel heb ik hem inmiddels al weer een paar weken in huis. Ik kwam hem namelijk tegen in een Douglas tijdens het winkelen, en de dame vertelde mij meteen dat dit het enige exemplaar was dat ze binnen hadden gekregen. Eigenlijk had dit product nog niet eens in de winkel horen te liggen op dat moment, maar dat maakte mij juist alleen maar enthousiaster. Ik had hem namelijk nog helemaal niet verwacht! Ik heb hem daardoor de afgelopen tijd goed voor jullie kunnen testen en deel vandaag mijn ervaringen.
 


 
De Benefit Roller Lash mascara heeft zijn unieke naam te danken aan het effect wat hij belooft te leveren. Wanneer je de Roller Lash mascara gebruikt hoef je niet eerst je wimpers te krullen, dat doet de mascara namelijk. Een mooie belofte waarvan ik alleen maar hoopte dat hij ook daadwerkelijk waar zou zijn!

 
Wat mij in ieder geval meteen opviel was de geweldige verpakking van deze mascara. Ik ben dol op de pin up stijl die Benefit in alle producten verwerkt, en ook hier is daar weer perfect mee gespeeld. Het lettertype klopt, evenals de huls en de dop. Hij is simpel maar toch opvallend in je stash door de roze details.
 
En hoewel het met die verpakking en belofte helemaal goed zit wist ik in eerste instantie niet wat ik van deze mascara kon verwachten. Ik heb namelijk echt een haat liefde verhouding met de They're Real mascara. Ik vind die heel fijn, alleen het is voor mij een nadeel dat hij waterproof is. Dat vind ik namelijk niet nodig.

 
Maar goed, het was tijd om te testen of deze mascara mijn geld wel volledig waard was. Zonder te kijken naar hoe het borsteltje eruit zag -al kon ik dit wel een beetje aflezen aan de verpakking natuurlijk- en zonder er meer informatie over te lezen heb ik heb meegenomen naar de kassa en ben hem gaan afrekenen.

En daar heb ik absoluut geen spijt van gehad. De Roller Lash mascara heeft een geweldig borsteltje met aan de ene kant écht inie-minie haartjes, en aan de andere kant gewoon hele korte haartjes. Ik vind het met name fijn de meest kleine haartjes te gebruiken voor mijn gewone wimpers en de wat grotere haartjes voor mijn onderste wimpers.
 
 
En wat Benefit beloofd heeft, heeft Benefit ook daadwerkelijk waargemaakt. De mascara zorgt ervoor dat mijn wimpers die krultang niet meer nodig zijn, en persoonlijk vind ik dat een hele fijne stap om over te slaan. Het krullen van wimpers vind ik altijd nog een beetje eng omdat ik uiteraard niet wil dat mijn wimpers af gaan knappen. En nu is dat niet gebruikelijk als je ze krult voor het aanbrengen van je mascara laagjes, maar toch vind ik het altijd een beetje tricky.
 
Maar met Benefit's nieuwe Roller Lash mascara is die angst bij mij volledig weg. Naast dat hij mijn wimpers krult separeert hij ze ook nog eens en voorziet ze van een mooi, zwart laagje mascara. Deze mascara is in tegenstelling tot de They're Real mascara ook niet waterproof. Ik ben ontzettend blij met deze uitvinding en aankoop en ik heb er eigenlijk niets op aan te merken. Ik kan alleen maar zeggen dat het mijn favoriete mascara op het moment is en dat ik er zeker een nieuwe van ga aanschaffen zodra deze op raakt!
 
Benefit Roller Lash Mascara - €25.95
'' Wat is jouw ultieme mascara topper?

19 opmerkingen

 1. Ik heb al veel over deze mascara gehoord en hij lijkt me erg fijn! Mijn favoriet blijft nog steeds de MaxFactor False Lasheffect!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. lijkt me een fijne mascara

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb nu al veel goede reviews gelezen, het klinkt goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben eens benieuwd naar deze! De They're Real is echt m'n all time favorite, dus als deze écht nog beter blijkt te zijn..

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hij ziet er hartstikke leuk uit, blij om te lezen dat die ook voldoet aan zijn beloftes. :)

  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Fijne review! En super dat je je wimpers niet meer hoeft te krullen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ziet er goed uit! De verpakking ziet er zo schattig uit. Ben benieuwd :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ziet er goed uit! Vind de verpakking er zo schattig uitzien. Ben benieuwd :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Klinkt erg goed. Het lijkt me een super fijne mascara!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. benieuwd hoe hij eigenlijk op de wimpers toont!
  klinkt wel good

  liefs
  Karlien

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Dit lijkt mij een heerlijke mascara

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Such a cute tube. Great review :-)

  Www.elegant365.com

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik heb hier al veel over gelezen. Klinkt allemaal erg goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Heb er vel goeds over gelezen, klinkt zo fijn! x

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Dat klinkt goed. De mascara ziet er ook leuk uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat heb je een mooie blog! En prachtige foto's van de Roller Lash. Deze mascara lijkt me echt heel fijn, binnenkort ook maar proberen! X Iris

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Lijkt me een fijne mascara en wat een leuke verpakking!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Deze wil ik ook! En de verpakking alleen al is super leuk xx

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Hij klinkt super! Was wel benieuwd naar een "op" foto, maar ik kan wel min of meer gokken hoe hij eruit ziet op de wimpers!

  BeantwoordenVerwijderen