Current Favourite Items.

 
 
Toen ik nog niet zo lang blogde liet ik maandelijks mijn favoriete items zien, maar op een gegeven moment ben ik hier gewoon mee gestopt. Ik had er niet echt een reden voor, maar het schoot er gewoon een beetje bij in. Daarom leek het me vandaag een leuk idee om weer eens een aantal favorieten van de afgelopen tijd op een rijtje te zetten.
 

Daniel Wellington Classic Sheffield Lady Watch:
Een horloge wat ik recentelijk heb mogen ontvangen voor mijn blog, en waar ik nog altijd ontzettend blij mee heb. Ik draag het horloge bijna dagelijks omdat hij zo gemakkelijk te matchen is. Hier wil ik binnenkort overigens graag een nieuw bandje voor!
 
Tom Ford Casablanca Lipstick:
Een prachtige lipstick waarvan jullie een paar dagen geleden de review al hebben kunnen lezen. Ik vind deze werkelijk prachtig en draag hem zeer regelmatig.
 
H&M Heels:
Deze kocht ik een tijdje geleden bij de H&M en ik vind ze nog steeds ontzettend leuk. Je hebt ze me al kunnen zien dragen in mijn whats in my bag post, en ik draag ze eigenlijk veel te vaak. Maar helaas heb ik verder nog nergens leuke laarsjes met hakken kunnen vinden.
 
MAC 15 Warm Neutrals Palette:
Dit palette kocht ik ook nog niet zo lang geleden, maar hij stond al wel tijden op mijn wishlist. Door de prijs twijfelde ik nog een lange periode, maar een paar weken geleden besloot ik om zowel het Warm als Cool Neutrals palette te bestellen. Ik gebruik hiervan het Warm Neutrals palette toch het liefste.
 
Yves Saint Laurent Black Opium Perfume:
En last, but definitely not least; Yves Saint Laurent Black Opium. Deze geur vind ik werkelijk geweldig en ik draag hem eigenlijk bijna elke dag. Mijn flacon is dan ook al aardig op weg en hier schaf ik zeker een nieuwe van aan als hij leeg begint te raken.
 
'' Wat zijn jouw favoriete items op het moment?

19 opmerkingen

 1. Mooie items! Momenteel zijn mijn favoriete de Ziaja gezichtscrèmes en Essence lipgloss en lipstick

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie wishlist zeg! Het horloge staat ook op die van mij :)!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Great post! I love the watch.

  www.kelsabelle.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Momenteel ben ik fan van het 96 palette van Zoeva! Echt vette kleuren zitten erin.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat palette van MAC is zooo pretty! liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Erg mooie favorieten!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooie items allemaal! Je horloge is zooo tof :) En ik moet binnenkort toch maar eens dat parfum gaan testen, haha, zie er zo veel goede berichten over!

  ♥♥♥ Saskia

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik vind het leuker om mijn mac palette zelf samen te stellen ;) valt iets duurder uit op het einde maar zo ben ik zeker dat het mijn favoriete kleurtjes zijn. Is wel nog onder constructie ;)

  Mijn favorieten zitten in deze post: http://charlinehasablog.blogspot.com/2015/02/favourite-things-february.html

  Liefs,
  Charline

  BeantwoordenVerwijderen
 9. So lovely and great post, as always! Hope you have an awesome day. :D

  xoxo;
  STYLEFORMANKIND.COM
  Facebook / Bloglovin

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een prachtige favorieten!
  Daniel Wellington horloge staat ook nog op mijn wishlist, het luchtje eigenlijk ook...

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Mooie favorieten! ik heb je genomineerd voor een award op mijn blog! Hopelijk vind je het leuk! liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Mooie producten, maar dat horloge is echt om verliefd op te worden! Love it! <3

  xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 13. vooral die parfum wil ik ooit nog eens aanschaffen als die in de korting is

  BeantwoordenVerwijderen
 14. De Tom Ford Casablanca Lipstick is echt prachtig, wauw! Ik heb er zelf ook een van Tom Ford en ben er super blij mee.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Prachtige items, ik vind die schoenen al helemaal geweldig!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen