€ - De voordelen van een box spring!

*Dit is een advertorial, lees hier mijn disclaimer.
  
 

Een goede nachtrust is ontzettend belangrijk, al is dat iets wat ik jullie niet meer hoef te vertellen. Het is algemeen bekend dat je genoeg slaap moet pakken, en hoe comfortabeler; hoe beter. Ik heb zelf bijvoorbeeld regelmatig nekklachten en de houding waarin ik slaap beïnvloed dit ontzettend. En dan niet alleen de houding, maar ook de ondergrond. Een goed kussen is voor mij ontzettend belangrijk, maar natuurlijk ook een goed bed. Daarom heb ik vandaag in samenwerking met boxsprings.nl de voordelen van een box spring voor jullie op een rijtje gezet!

 

Goede ondersteuning; Een boxspring kent een dubbele en soms zelfs drie dubbele ondersteuning, waardoor je je nachtrust optimaal ervaart.

 
Elk type matras; De bodem van een boxspring kan zeer eenvoudig gecombineerd worden met vrijwel elk soort matras.
 
Elk type slaper; Aangezien elk type matras op een boxspring box kan worden geplaatst, kan een boxspring geschikt zijn voor vrijwel elke slaper.
 
Lange levensduur; Omdat het matras op een boxspring minder tegendruk krijgt, zal het een stuk langer meegaan.
 
Stijlvol en passend bij interieur; De afwerking kun je zelf bepalen. Een boxspring kan uit verschillende stoffen en kleuren bestaan met verschillende pootjes, zodat hij goed word aangepast naar je slaapkamerinterieur.
 
Goede ventilatie; De open ruimte en de veren structuur in het matras van een boxspring creëert een goede lichtcirculatie.
 
Naad tussen boxsprings; Er is geen sprake van een harde naad tussen twee boxsprings die naast elkaar staan.