Dreamy Apartment II.

 
In deze post liet ik jullie een prachtig appartement in Kungsladugard, Zweden, zien. Het witte vond ik prachtig, maar persoonlijk vind ik het ook erg mooi als het interieur een stukje warmer is. Zo kwam ik laatst dit appartement in St. Petersburg, Rusland, tegen die ik werkelijk prachtig vind. Volledig anders in tegenstelling tot het appartement in Kungsladugard, maar ik kan zeggen dat ik deze zelfs nog een stukje mooier vind. 
Ik vind met name de ruimtes met het geblokte motief op de muren prachtig. Dit geeft het echt een hele warme sfeer, zeker in combinatie met de gekozen meubels. Maar ook de mintgroene details in één van de kamers -en zelfs nog een beetje in de badkamer- vind ik prachtig.  De kleine toiletruimte en de ruimte om te zitten en werken zijn mijn absolute favorieten, daar zou ik dan ook niets aan willen veranderen!
 
'' Wat vind jij van dit appartement in St. Petersburg?

19 opmerkingen

 1. De eerste paar foto's vind ik echt een prachtig appartement, zo sfeervol! Echt een droom om daar te wonen.
  Liefs, Iris

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is allemaal hetzelfde appartement, prachtig inderdaad!

   Verwijderen
 2. Prachtig, dit is ook helemaal mijn stijl!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw, wat een prachtige kamers! Ik ben zelf in St. Petersburg geweest,, het is echt een van de mooiste steden waar ik ooit ben geweest! xo

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zucht, echt plaatjes om bij weg te dromen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dit is ook heel mooi, heel sfeervol! Ik zou er zelf niet snel voor kiezen, maar dat is persoonlijk. x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw, heel erg mooi en klassiek.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw, ik zou daar zeker wel willen wonen :D

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauw, wat ziet het er prachtig uit. Ik zou er meteen willen intrekken ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Oh wauw, daar zou ik wel willen wonen. Ik hou van lichte kleuren in woningen.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wauw, hier zou ik echt zonder twijfel in kunnen trekken. Prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. we hebben ongeveer dezelfde smaak leuk om te zien!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Pfoeh ja halloooo, doe mij die maar!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. wauw, dat ziet er niet verkeerd uit.! ;) xx

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Mooie foto's en leuke stijl zeg!

  BeantwoordenVerwijderen