H&M Home Favourites.


Hoewel ik zelf geen H&M Home afdeling in de buurt heb zitten vind ik het altijd leuk om online even rond te kijken. Ik vind de items in het assortiment vaak erg leuk, en hoewel ik deze keer niet heel veel tegenkwam waar mijn hart sneller van ging kloppen zag ik als nog een kleine selectie met items die mij wel aanspraken. Ik ben namelijk dol op kleine potjes, kaarsen, dienblaadjes enzovoort, en deze vind je bij de H&M Home selectie volop!

Houten potje met deksel; Allereerst dit houten potje met een gouden deksel. Je hebt hem ook nog in de combinatie met koper en wat donkerder bruin hout, maar persoonlijk vind ik deze ook wel erg leuk. Perfect om een scrub in te stoppen, want zo ben ik namelijk geen fan van de scrub verpakkingen van Lush. Die zou ik graag overpotten in zo'n soort potje!

Marmer schaaltje; Van dit schaaltje heb ik ook de rechthoekige versie al, die kun je bijvoorbeeld in dit artikel terugzien als attribuut voor het maken van foto's, maar ik gebruik hem daarnaast ook puur voor de sier. Hier zou ik de kleine ook nog graag van willen!

Kaars; Deze kaars zag ik op de site van H&M in combinatie met de houten snijplank, het metalen potje met deksel en nog een aantal andere items. Ik vond deze combinatie ontzettend leuk, maar ook in eenvoud vind ik de kaars er erg mooi uitzien.

Houten snijplank; Deze houten snijplank zou ik dus niet zozeer gebruiken als snijplank, maar meer ter decoratie met bijvoorbeeld de kaars en wat andere potjes en items.

Draadmand; Laatst kocht ik bij de Hema al een ronde versie van de draadmand en deze rechthoekige vind ik ook prachtig. Hij is dan ook net een stukje groter én een stukje handiger doordat hij rechthoekig is.

Spiegel; Meerdere spiegels in huis hebben hangen vind ik nooit een probleem. Zo vind ik deze ovale spiegel prachtig. Heel simpel, maar ook erg mooi.

Metalen potje met deksel; Weeral een klein potje, vooral voor de sier eigenlijk. Deze vond ik vooral erg leuk door de kleur en daarnaast is hij ook weer erg handig om kleine dingetjes in weg te werken.

Houten theedoosje; En tot slot dit houten theedoosje. Ik drink nagenoeg geen thee en ben meer een fan van een goede cappuccino, maar dit doosje ziet er toch wel erg schattig uit!

'' Wat vind jij van de H&M Home afdeling?

16 opmerkingen

 1. Mooie items, vooral dat mandje is leuk!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke items. Ik ben zelf niet zo dol op koperkleurige deco artikelen, ik denk dat ik de items in een ander kleurtje veel mooier zou vinden.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super leuke items inderdaad! Ik vind de HOME afdeling bij Loavies ook altijd super mooi, een aanradertjes dus! =)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. H&M heeft de laatste tijd echt veeeel te veel leuks! Dat koperen vind ik zo mooi, zeker samen met iets wits!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gave items heeft H&M de laatste tijd. Ik ben dol op marmer.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Prachtig! Love rose goud in combinatie met grijs en blush roze.. Die marmeren schaaltjes en rose gouden potjes heb ik al aangeschaft haha, nu de rest nog :) X

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dat marmeren schaaltje is zo mooi, ga meteen kijken of ik hem online kan vinden!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik vind de ovalen spiegel echt heel erg mooi. Die zou goed in mijn slaapkamer passen.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. H&M Home heeft altijd zulke mooie dingetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Het marmeren schaaltje vind ik leuk! x

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat heb je leuke dingetjes uitgezocht zeg <3

  BeantwoordenVerwijderen
 12. ziet er echt super leuk uit, totally agree!

  BeantwoordenVerwijderen