Hourglass Ambient Lighting Palette.

 
Tijden lang stond hij al op mijn wishlist, die overigens oneindig is en ook weer dagelijks word aangevuld, maar de prijs van dit product hield mij een beetje tegen. Een tijdje geleden besloot ik echter om eindelijk dit prachtige product aan te schaffen. Ik heb het over het Ambient Lighting Palette van Hourglass. Een merk waar ik al lang nieuwsgierig naar ben, en nu ik er steeds meer over lees kon ik het niet laten eindelijk een product aan te schaffen.

Het kiezen van een product vond ik geen enkel probleem. Het eerste product wat mij van het merk Hourglass aansprak was namelijk dit palette, en sinds hij uit is heb ik hem op het oog. Een palette met daarin drie kleuren en daarbij een grote spiegel. Deze is erg handig wanneer je het product meeneemt indien je weggaat, want doordat hij zo helder is vind ik hem persoonlijk erg prettig om de rest van mijn make-up in te bekijken.
 
Naast het Ambient Lighting palette is er ook nog het Ambient Lighting blush palette. Wederom een palette met daarin drie prachtige kleuren, al is deze op het moment helaas overal uitverkocht. Ik denk namelijk dat hij in combinatie met dit palette prachtig was geweest, al ben ik al ontzettend blij met enkel dit palette en zijn ze niet zo goedkoop dat ik er meteen twee zou aanschaffen.
 
 
Ik heb zelf mijn Ambient Lighting palette via een tussenpersoon gekocht. Via deze dame koop ik wel vaker producten die ze dan laat overkomen uit Amerika. Mocht je rechtstreeks uit Amerika willen bestellen raad ik het je aan dit via Sephora of Beautybay te doen. Mijn eigen ervaringen zijn het beste met Sephora en daar bestelde ik voorheen dan ook.

De verpakkingen van de producten van Hourglass vind ik allereerst prachtig. De kleur zit een beetje tussen rosé goud en brons in en persoonlijk vind ik dit een hele mooie kleur. De spiegelende verpakking van het palette en tevens het doosje waar het palette in zit vind ik ook erg gaaf, al is het toch een nadeel dat het een hele opgave is om dit te fotograferen omdat je hier voortdurend een reflex in ziet.
 
 
Maar het gaat natuurlijk met name om de inhoud van het product, al betaal je bij Hourglass de verpakking dubbel en dwars mee. Ik betaalde voor dit product namelijk achtenzestig euro en dat vind ik persoonlijk niet niets. Daarvoor mag het product ook wel daadwerkelijk wat zijn.
 
 
En dat is het ook zeker. Het Ambient Lighting palette mag dan wat kosten, je krijgt zeker waar voor je geld. De drie kleuren in dit palette zijn gevarieerd tussen wat donkerder, heel licht en wat meer oranje. Hoewel ze natuurlijk bedoeld zijn om los te gebruiken vind ik het persoonlijk ook een erg mooi effect geven wanneer je ze alle drie tegelijkertijd gebruikt.

 
Het pigment van alle drie de producten is geweldig. Ik vind met name de middelste ontzettend mooi en breng deze graag wat extra aan nadat ik ze in combinatie heb gebruikt, en ik gebruik deze ook regelmatig als enige.
 
Dim Light: De eerste kleur van links is Dim light. Dit is een neutrale perzikkleurige/beige poeder en blurd imperfecties weg. Daarnaast geeft deze teint een mooie glow.
 
Incandescent light: De middelste kleur is Incandescent light. Dit is een lichtbeige teint en geeft de huid een prachtige glans. Je kan hem over je hele gezicht gebruiken, maar ik vind hem met name heel mooi als plaatselijk product.
 
Radiant light: En tot slot is de rechter kleur Radiant light. Dit is een zonnige gouden/beige poeder die ervoor zorgt dat de huid een warme, subtiele glow krijgt.
 
Ik ben in ieder geval ontzettend enthousiast over de kwaliteit van dit product en wat mij betreft is hij het geld zeker waard. Een Make-up of the day komt binnenkort online waarin ik dit product ook wat beter op mijn gezicht laat zien. Stay tuned!
 
Hourglass Ambient Lighting Palette - €58.00
'' Heb jij al eens iets van Hourglass geprobeerd?

37 opmerkingen

 1. Jeetje wat een prijs maar het is inderdaad een mooi product! Ik ben benieuwd naar je motd!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De prijs is inderdaad een beetje jammer, maar het is het zeker waard. De MOTD komt snel online!

   Verwijderen
 2. Wauwie, het product ziet er super gaaf uit maar die prijs is wel heftig zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik zie hem overal voorbij komen en vind het echt prachtig! Alleen staat de prijs nog een beetje tegen..

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ziet er heel mooi uit, wat een mooie nieuwe lay-out heb je trouwens!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een prachtige lighting palette! idd wel heel erg prijzig.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind het ook zo'n prachtig merk! Wil graag het blush palette of alleen een blush. Maar vind het lastig om de kleur te kiezen zonder dat ik hem kan zien op mijn wangen. Veel plezier met je palette. x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Is inderdaad erg lastig, maar gelukkig staan er een boel swatches online op het internet. Dat maakt het naar mijn mening altijd net wat gemakkelijker!

   Verwijderen
 7. niet spetterend goede pigmentatie maar het product ziet er wel super uit

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik vind het een erg mooi product, wel aan de prijzige kant maar dat is hij absoluut waard!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat is 'ie toch mooi zeg! Ik wil 'm zo graag!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik vind dit zo'n mooi product! Love it!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een prijs! Toch vind ik het een prachtig product, hij oogt echt chique en alle kleuren zijn mooi. <3

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Die verpakking gewoon alleen al <3 maar wel een serieuze investering, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik wil zo graag iets van hourglass proberen, helaas kan je ze dus niet in Nederland krijgen :( x

  BeantwoordenVerwijderen
 14. oh mooi die kleuren zijn echt prachtig en mooi naturel :)

  liefs
  Karlien

  BeantwoordenVerwijderen
 15. ziet er erg mooi uit ♥ de prijs is inderdaad wat aan de hoge kant ;) xx

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat is hij toch mooi! Ik wil ook zo graag iets van Hourglass proberen, maar op beautybay of sephora frankrijk hebben ze het merk niet :(

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wauw, pretty! Wel een investering, maar dan krijg je er wel iets prachtigs voor terug!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Dit palette staat bij mij ook al lang op de wishlist, hij is echt prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Jeetje, wat een prijs MAAR wat een beauty!! <3 erg mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Prachtig palette voor aankomende lente!

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Niet goedkoop maar wauw wat een prachtig product! ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 22. De producten van Hourglass vind ik echt stuk voor stuk prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Wauw, wauw, prachtig! Ik heb dit palette heel erg vaak op Youtube gezien, echt een beauty. En de prijs, tja.

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Ooh ik denk dat die bij heel veel mensen op de wishlist staat ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Het blush palette is prachtig maar deze heeft mij ook verrast: pracht pigment! Had je trouwens hoge verzendkosten, want ik hoor dat Sephora enorm hoge heeft...
  XOXO esmee

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Dat zijn echt prachtige kleuren

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Ik wil deze ook al lang kopen, maar de prijs houdt me tot op de dag van vandaag nog steeds tegen :(

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Hi! Deze staat ook op mijn lijstje want wauw wat is hij mooi hé! Alleen de prijs is iets minder maar ik ga hem binnenkort zeker aanschaffen. Op het 1e gezicht ziet hij er al prachtig uit. Liefs,

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Prachtige kleuren zijn, de pigmentatie is echt top! De prijs houdt me alleen wel tegen om hem te kopen.

  BeantwoordenVerwijderen