Lush Think Pink Bath Bomb.

 
Het was al weer een tijdje geleden dat ik voor het laatst een product bij Lush had gekocht welke ik nog niet eerder had geprobeerd. Omdat ik wel weer eens wat nieuws wilde proberen voor mijzelf en uiteraard om te reviewen op mijn blog liep ik laatst de Lush binnen met de opdracht om een voor mij nieuw product te kopen. Dit was uiteraard geen enkel probleem met het uitgebreide en gevarieerde assortiment van Lush, want hoewel ik al veel producten heb geprobeerd is dat nog lang niet alles. Ik hoefde slechts enkele secondes rond te lopen voordat ik een product op het oog had. De roze kleur en de lieve bloemetjes van de Think Pink Bath Bomb spraken mij namelijk onmiddellijk aan, en toen de geur ook nog eens goed zat wist ik meer dan genoeg en rekende ik hem niet veel later af.


 
 
De Think Pink Bath Bomb is geïnspireerd op het gelijknamige liedje uit Funny Face -met Audrey Hepburn!-. Deze Bath Bomb heeft de geurextracten van een tonkaboon, lavendel en vanille en geeft daarmee een heerlijke geur. De lavendel ruik je overigens nagenoeg niet terug en juist doordat hij zo subtiel aanwezig is vind ik hem erg aangenaam.
 
Think Pink doet mij persoonlijk denken aan een combinatie tussen Sex Bomb en Love Locket, twee van mijn favoriete badproducten van Lush. Think Pink is alleen net een stukje zoeter. Ik vind het een heerlijke geur nu de lente er weer aan komt!
 
 
De ingrediënten van deze Bath Bomb zijn als volgt; Natrium Bicarbonaat, Citroenzuur, Parfum, Lavendel Essentiële Olie, Tonka-Absolue, Fair Trade Vanille Absolue, Nerolie Essentiële Olie, Limonene, Linalool, Confetti, roze hartjes, Kleurstof 45410, Kleurstof 14700, Kleurstof 17200 en Candy Flowers. De bloemetjes bovenin zijn dus eetbare snoep bloemetjes, al zou ik het persoonlijk niet aanraden nu ze in aanraking zijn geweest met de andere producten.
 
Ik vind de ingrediëntenlijst van de Think Pink Bath Bomb er heel goed uitzien. Het feit dat er parfum in zit vind ik persoonlijk niet erg, maar ik kan me voorstellen dat als je een gevoelige huid hebt dit af en toe vervelend kan zijn. De rest van de ingrediëntenlijst ziet er echter goed uit, al staat Lush daar ook bekend om. De ingrediënten zijn namelijk puur de basis ingrediënten voor badproducten, al zijn ze desondanks dat heerlijk.

 
Als ik de Bath Bomb in mijn bad laat vallen duurt het enkele minuutjes voordat hij helemaal op is. Hij laat een roze kleur achter in mijn bad en als je hem eenmaal in het water hebt liggen merk je hoe er steeds meer hartjes uitkomen. Dit doet mij wederom denken aan Love Locket, want ook daar komen namelijk hartjes uit zodra je hem in het water gooit.
 
Na het bad met Think Pink voelde mijn huid weer heerlijk zacht aan. Ik heb ontzettend genoten van dit product en ben er van overtuigd dat ik deze vaker ga aanschaffen. Hij ziet er namelijk niet alleen leuk uit, hij is ook geweldig in gebruik!
 
Lush Think Pink Bath Bomb - €4.25
'' Wat is jouw favoriete Lush Bath Bomb?

33 opmerkingen

 1. Oh deze ken ik nog niet! Hij lijkt mij in ieder geval heerlijk!
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuk effect geeft 'ie! Wij hebben helaas geen bad thuis, dus ik heb nog niet eerder een Bath Bomb van Lush geprobeerd. Prachtige foto's heb je gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hij ziet er heel erg snoepig uit! Wat een plaatje alleen al om te hebben. Helaas heb ik geen bad anders had ik deze zeker eens geprobeerd! Hij lijkt me namelijk heel erg fijn<3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. This one looks so pretty! My favourite is rose queen

  www.sophieslittlesecrets.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hele fijne review! Ik heb deze zelf ook, hij ruikt zo heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ah wat ziet hij er schattig uit! Lijkt mij een heerlijk om mee te badderen!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik heb al redelijk veel badproducten van LUSH geprobeerd maar deze bath bomb moet ik nog een keertje halen!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik heb deze ook ik vind hem zo ontzettend fijn <3

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hij is ontzettend mooi, bijna zonde om in het bad te doen. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Deze lijkt me echt heerlijk! Heb nu spijt dat ik deze niet mee heb genomen afgelopen week.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Oeh heel mooi zeg! Zo jammer dat we geen bad hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Oeh wat een beauty! Hij lijkt me heerlijk..:P

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Hij ziet er alleen al prachtig uit! Hij lijkt me ook erg lekker om te gebruiken!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Die Bath Bomb ziet er echt super mooi uit! De bloemetjes zorgen trouwens voor een leuk detail, wat het uniek maakt tegenover een gewone ronde bal. Dat hij naar vanille ruikt is voor mij ook een groot pluspunt, want ik ben dol op die geur. Het ziet er een heel fijn product uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Awh, ziet er echt heerlijk uit! Jammer dat we geen bad thuis hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Dat klinkt goed! Het design vind ik echt geweldig leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Deze bath bomb is echt heerlijk

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Deze heb ik ook nog liggen om te testen! Ik heb hem nog nooit eerder gehad, dus ben heel benieuwd nu!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Ik word altijd een beetje depri over het feit dat ik geen bad meer heb. De Lush bath bombs ruiken altijd zo lekker!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Hij ziet er zo mooi uit! Jammer dat ik geen bad heb :( xo

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Oh die is schattig ^^ Ik wil zelf graag dat konijntje uit de paascollectie :)

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Ziet er goed uit zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Ik vind die bath bombs er altijd zo leuk uit zien! Helaas heb ik geen bad, anders had ik ze zeker allemaal geprobeerd, haha :)

  ♥♥♥ Saskia

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Die bath bombs zien er altijd zo leuk uit! Ik ben er ook helemaal fan van

  BeantwoordenVerwijderen
 25. hij ziet er té leuk uit om eigenlijk te gebruiken ;) ♥ xx

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Hij is tof! Mooie foto's ook! Sowieso een groot Lush fan.. Alleen de service al (in alle Lush winkels waar ik ooit was geweldig!) moet ook snel weer eens gaan, ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Wat ziet ie er mooi uit! Dat alleen al is voor mij al genoeg om mezelf te overtuigen om hem te kopen haha

  XO naomi @ Naomi in Wonderland

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Oh wauw, die ziet er mooi uit! Deze lijkt me heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen