On My Beauty Wishlist.

Het mag dan zo zijn dat mijn wishlist oneindig is, ik vind ik het altijd leuk een aantal items op een rijtje te zetten die ik écht graag wil hebben. Ik heb dit keer gekozen om puur beautyproducten te laten zien, en daarom deel ik vandaag een klein gedeelte van deze wishlist. Dit zijn met name producten waarvan ik ook daadwerkelijk weet dat het niet lang meer gaat duren voordat ik ze ga aanschaffen omdat ik er érg nieuwsgierig naar ben.


MAC Soft Ochre Paint Pot: Hier heb ik inmiddels al zoveel goeds over gehoord dat ik hem nu ook eindelijk wel eens wil gaan proberen. Tijdens mijn volgende bezoekje aan de MAC Counter denk ik dat ik hem dan ook maar eindelijk eens ga proberen.

Anastasia Contour Kit: De Anastasia Contour Kit is ook zo'n product wat ik vanaf dat ik hem voor het eerst zag op mijn wishlist had gezet. Ik hoor er de laatste tijd ook steeds meer over en nu mijn MAC Golden Bronzer -die ik gebruik als basis voor het contouren- pan begint te raken zit ik te zoeken naar een vervanger. Deze kit staat in ieder geval op mijn lijstje!

Jo Malone Roasted Chestnut Scented Candle: Jo Malone heeft ontzettend leuke parfum flesjes, maar ook de kaarsen vind ik er erg leuk uitzien. Deze geurkaars in de geur Roasted Chestnut lijkt me dan ook heerlijk!

Aesop Parsley Seed Cleansing Masque & Aesop Resurrection Aromatique Hand Balm: De vormgeving van deze tubes vind ik al erg leuk gedaan doordat het lijkt alsof er al heel wat uit is, maar daarnaast lijkt de werking van deze producten mij ook erg fijn. Hoewel ik nu nog even wil sparen wil ik deze twee na die tijd graag bestellen om uit te proberen!

This Works* Perfect Heels Rescue Balm: Nu het weer langzaam aan mooier wordt zal het langzaam weer fijner zijn om pumps te dragen, en daarvoor is een goede crème voor je hakken altijd prettig. Deze van het merk This Works lijkt me erg fijn, en daarnaast vind ik de verpakking ook nog eens erg leuk. Het doet me een beetje denken aan Philosophy!

Ilia Lip Exfoliator: En tot slot een product waar ik ook ontzettend benieuwd naar ben; de lip exfoliator van het merk Ilia. Ik vind mijn Lush lipscrubs namelijk ontzettend fijn, maar doordat dit droge producten zijn en ze in een potje zitten vind ik ze wat minder handig in gebruik. Deze scrub van Ilia lijkt me juist zo ideaal omdat hij in een stickvorm zit.

En dat waren alle items die ik vandaag met jullie deel van mijn wishlist. Ik kan uren op het internet rondkijken naar beauty producten en daardoor heb ik de afgelopen tijd ook een boel nieuwe merken leren kennen waar ik erg nieuwsgierig naar ben geworden.

'' Wat staat er op jouw beauty wishlist?

32 opmerkingen

 1. Ben erg benieuwd naar die scrub!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Soft Ochre van MAC is zo'n aanrader, heb hem zelf ook en werkt heel fijn. Mooie wishlist heb je voor de rest opgesteld. liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een prachtige wishlist, vooral MAC soft ochre paint pot wil ik ook nog graag en de contour kit van Anastasia. (: Ik maakte laatst ook een wishlist maar ik moet even sparen, in mei ga ik met school naar Lissabon en daar zitten als het goed is 2 Sephora's dan ga ik even wat spulletjes in slaan die ik altijd al wilde hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Heerlijk! Ik mis de Sephora hier echt ontzettend.

   Verwijderen
 4. Grappig, ik wist niet dat er zoiets bestond als een hakkencrème! Ikzelf heb teveel op mijn wishlist staan om op te noemen, haha! Ik heb trouwens gehoord dat de Kat Von D contourkit van betere kwaliteit is dan die van ABH. Ik weet niet hoe groot het prijsverschil is, maar misschien is dat ook een goede optie? :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Een Jo Malone kaars lijkt me heerlijk

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oeh die rescue balm klinkt echt heerlijk, dat zullen mijn voeten ook graag willen hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooie wishlist, sommige merken kende ik nog helemaal niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. De Anastasia Contour Kit staat bij mij ook al lang op de wishlist! Ik heb hem in de visagieles live bekeken en hij is echt zoooo mooi. Het poeder is ook gewoon boterzacht!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ohh die Jo Malone kaars, die geur lijkt me zo ontzettend lekker! De Anastacia Contour Kit staat ook op mijn wishlist, die is zo mooi ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 10. This works heeft fijne producten. Ik heb er op mijn site al een paar van gereviewd. Mooi wishlist heb je gemaakt.

  Annette

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat een leuke reviews, moet deze maar snel eens proberen!

   Verwijderen
 11. Aesop is zeker een prachtig merk. En die kaars is heel mooi, staat ook hoog bovenaan mijn wensenlijst!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Leuke wishlist, de contour kit heb ik ook staan op mijn wishlist! X

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een super mooie wishlist! Ik word er helemaal hebberig van

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Hele mooie wishlist!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Mooie lijst! De Anastasia Contour Kit staat ook op mijn lijstje

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Mooie producten staan er op je wishlist. Ik ben wel benieuwd naar de Heels Rescue Balm.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Oh wat een leuke lijst. Ik ben zelf niet meteen opzoek naar iets. Misschien nog een mooie lippenstift, die mag er altijd wel bij (haha ) :)

  Liefs X

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Hele leuke producten! :)
  Ik vind de vormgeving van je blog heel mooi, clean maar wel speels, leuk! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Oeeeh, leuk! Die Jo Malone kaarsen lijken me heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. hele mooie wishlist
  ook een aantal producten waar ik niet zo bekend mee ben

  liefs
  Karlien

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Mooie wishlist :)
  De Geurkaars lijkt mij erg heerlijk!!
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Wat een mooie producten op je wishlist! Op die van mij staan ook de contour kit van Anastasia Beverly Hills en de Lip Exfoliator! X

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Mijn wishlist....
  Champs Elysees van Guerlain.
  Foundation van Laura Mercier.
  Nieuwe oogschaduwbasis van Urban Decay.
  Een mooie rode lipstick van MAC
  Een shampoo/conditioner set van Morrocanoil

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Die contour kit lijkt me echt super fijn die zou ik ook graag in mijn stash willen toevoegen! Super mooie wishlist heb je vind trouwens je nieuwe lay-out en header heel mooi gemaakt! Leuk en anders!

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Paint pot wil ik ook nog graag proberen! Mooie wishlist :) x

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Wat een mooie producten heb je op je wishlist staan :). Ik ben vooral benieuwd naar de geur van de Jo Malone Roasted Chestnut Scented Candle :).

  BeantwoordenVerwijderen