Pupa Milano Lika A Doll Perfecting Make-Up Fluid & I'm Pupa Pure Colour Lipstick.


Toen ik wat meer begon te experimenteren met make-up was één van mijn favoriete merken het merk Pupa. Ik vond met name hun oogschaduw palettes en lipsticks erg fijn en door de jaren heen heb ik er hier ook heel wat van in mijn bezit gehad. Nu ontving ik laatst een pakketje voor mijn blog waar onder andere twee producten van dit merk in zaten en uiteraard heb ik deze voor jullie uitgetest. Het gaat hier om de Like A Doll foundation, hier was ik al een tijdje benieuwd naar, en de I'm Pupa Pure Colour lipstick.

Ik begin met het product waar ik het meest nieuwsgierig naar was; de foundation. Foundation opgestuurd krijgen is altijd een beetje tricky, vooral met mijn witte huid, maar desondanks dat de kleur niet altijd goed is kan ik voor de review wel globaal mijn mening geven.

De verpakking vind ik allereerst goed bij de naam van het product passen. Hij is simpel maar speels door het rood en de gekozen lettertypes. Ik ben wel blij dat het rood niet terugkomt in de flacon van de foundation zelf, want dat zou weer een beetje te veel van het goede worden.


Ik ontving deze foundation helaas in de kleur 030, want voor mijn huidskleur is deze echt veel te donker. Op mijn hand kun je al duidelijk zien dat hij een heel stuk donkerder is en op mijn gezicht is dat verschil alleen nog maar groter.

Jammer, want zo heb ik hem toch niet optimaal kunnen uitproberen. Wel zijn er dingen die ik meteen al vast kan stellen en een oordeel kan ik absoluut geven. Ik begin allereerst met de manier waarop je deze foundation kunt gebruiken. Normaliter ben ik een pompje gewend maar in dit geval is het een pipetje. Niet iets waar je echt aan moet wennen omdat het meteen prettig werkt.


Doordat de foundation door het pipetje heen gaat had ik al verwacht dat hij heel dun zou zijn en dat is hij dan ook. Persoonlijk gebruik ik graag een foundation die net iets dikker is, maar zo af en toe vind ik een lichte foundation ook erg prettig. Deze van Pupa is daar zeker geschikt voor.Ik baal dat deze foundation voor mijn huid veel te donker is, want verder heb ik er niets over te klagen. Het is een dunne foundation, perfect voor de zomer, die ontzettend zacht en prettig op je huid aanvoelt. Je ziet hem niet zitten en hij doet mij erg denken aan de L'óreal Nude Magique foundation die ik een tijdje geleden graag gebruikte.


Naast de foundation ontving ik ook nog een lipstick van Pupa. Dit is de I'm Rosetto Pure Colour Lipstick en ik ontving hem in de kleur 303. Wederom is hier de verpakking knalrood met de zilveren en zwarte letters en ik vind hem wederom erg gepast.


De huls van de lipstick vond ik echter wel iets minder mooi. Zo vond ik de foundation juist ontzettend mooi vormgegeven met het matte glas en het pipetje, maar bij de lipstick mocht het van mij volledig anders. Ik vind hem op deze manier namelijk wat goedkoop ogen.


Maar desondanks dat de lipstick mij niet zo aansprak qua vormgeving wilde ik nog niet oordelen voordat ik het product daadwerkelijk had uitgeprobeerd. De kleur die ik ontving, 303, is een knalrode lipstick die daardoor goed bij de rode accenten op de huls en de verpakking past.


En hoewel ik niet zo vaak knalrode lipstick op heb vind ik het wel erg mooi om te combineren met mijn MAC Diva lipstick. Als je de Pupa lipstick een beetje op de binnenkant van je lippen aanbrengt en zo een ombre effect creëert vind ik het prachtig staan.

De Pupa lipstick brengt overigens ook ontzettend fijn aan. Hij is vrij creamy en gemakkelijk uit te smeren op je lippen, maar na een tijdje trekt hij in en heb je er minder last van dat hij meteen gaat smudgen. Nu is het wel zo dat deze lipstick na een paar uurtjes echt toe is aan een touch up, maar al met al ben ik over beide producten erg tevreden!

 Pupa Milano Lika A Doll Perfecting Make-Up Fluid - €24.60
I'm Pupa Pure Colour Lipstick - €17.95
'' Hoe is jouw ervaring met de producten van Pupa?

*Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen.


34 opmerkingen

 1. Ik denk dat de foundation te donker is voor mij, de lipstick ziet er top uit

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De lipstick is super mooi. Ik ben zelf fan van Pupa, maar inderdaad: alle foundation zijn te donker voor mij. Mooie foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die lipstick is zo mooi fel! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jammer dat ie te donker is, denk dat ik hetzelfde zou hebben de lipstick is daarin tegen wel heel erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een prachtig intense lipkleur. Balen zeg dat de foundation aan de donkere kant is.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie kleur lipstick, ziet er goed uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Die lipstick knalt echt van mijn beeldscherm! Heel fraai!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik ben erg benieuwd naar de lipstick!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. die foundation is inderdaad donker en lijkt wel gelig daardoor? de lipstick vind ik geweldig<3

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Die lipstick ziet er echt mooi uit! Mooie foto's trouwens!
  x annabel

  BeantwoordenVerwijderen
 11. De lipstick heeft wel een mooie kleur, alleen jammer van de verpakking

  BeantwoordenVerwijderen
 12. De felle kleur van de lipstick is echt prachtig. Jammer dat de kleur van de foundation de donker is voor je, hij lijkt me nochtans erg fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. De lipstick ziet er erg goed uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat balen zeg dat de foundation te donker is! De lipstick kleur is wel echt prachtig zeg! Wat een mooie tint.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Jammer van die foundation. Ik vind zo'n pipetje trouwens toch ook niet zo handig werken. Geef mij maar een pompflacon.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. De lipstick vind ik echt prachtig! Jammer dat de foundation te donker is voor jou. x

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ik vind Pupa ook een top merk! Vooral de lipstick ziet er gaaf uit zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. De lipstick lijkt me echt heel erg fijn!
  De pigmentatie ziet er in ieder geval geweldig uit <3
  Liefs Lonneke

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Ik hou van de lipsticks van Pupa <3
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 20. spijtig dat de foundation te donker is voor jou
  maar die lipstick ziet er wel super uit

  liefs
  Karlien

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Vooral de foundation lijkt mij geweldig, jammer dat hij te donker is inderdaad

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Met name de lipstick vind ik er prachtig uitzien zeg! De foundation ziet er inderdaad wat donker uit, jammer dat je een te donkere kleur ontvangen hebt.

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Prachtige lipstick! Echt een kleurtje waar ik blij van word

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Wat een mooie producten! Hopelijk kan je de foundation nog in de zomer gebruiken! Of mengen met een lichtere kleur (doe ik weleens).

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Wat jammer dat de kleur van de foundation te donker is, want hij lijkt me erg fijn! Wat een pigmentatie heeft die lipstick, wauw!

  BeantwoordenVerwijderen
 26. O wauw die lipstick is echt prachtig! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Jammer van de kleur van de foundation, maar beide producten zien er goed uit! De lipstick heeft een hele mooie kleur.

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Jammer van de foundation! Maar daar in tegen wel een mooie lipstick. Dat noem je nou knalrood :)

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Die lipstick ziet er geweldig uit! Ik vind je foto's ook prachtig. xo

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Wat een fijne review, ik ben niet bekend met Pupa maar ben er nu wel benieuwd naar :) Jammer van de foundation maar de lipstick heeft daarin tegen wel een hele mooie kleur! :)

  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Jammer dat de foundation niet jouw kleur is, de lipstickkleur vind ik wel erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen