Too Faced Melted Liquified Long Wear Lipstick - Melted Candy.


Al tijden stond de Melted Liquified Long Wear Lipstick van Too Faced al op mijn wishlist. Nu moet ik zeggen dat ik het aanbod qua kleuren wat pril vond, maar desondanks dat spraken de tubetjes mij ontzettend aan. Laatst kwam er dan ook een pakketje bij mij binnen van Sephora met daarin één van de Melted lipsticks in de kleur Candy.Zoals altijd vind ik de verpakking van de producten van Too Faced ontzettend leuk. Zowel het kartonnen doosje als de tube is prachtig vormgegeven. De kleuren van de verpakking en tube komen overheen met de kleur van de lipstick zelf en dat vind ik altijd prettig. Zeker omdat dit product gewoon in één van mijn lades ligt.

Maar naast dat het tubetje qua kleuren goed zit vind ik de opdruk ook goed passen bij het product. Het lettertype is wat mij betreft perfect en de kleine hartjes erin maken het helemaal af.


Maar goed, uiteindelijk gaat het niet om de verpakking. Het gaat om de lipstick zelf en daar was ik ontzettend nieuwsgierig naar. Ik ben namelijk geen grote fan van lipsticks, en dan met name niet de manier hoe ze aanbrengen, en daardoor werd ik des te nieuwsgieriger naar deze applicator.

En hoewel het in het begin even wennen was vond ik het na een paar seconden al erg prettig werken. Als je in het tubetje knijpt komt de vloeistof langzaam naar boven en zodra je ermee over je lippen gaat verdeelt hij dit ook automatisch over de hele applicator.


Die applicator voelt overigens in het begin even wat vreemd, maar ook dat went na een tijdje wel. Persoonlijk mocht hij van mij anders gevormd zijn, ik vind een puntje aan het einde fijner werker omdat je hem zo preciezer kunt aanbrengen, maar al met al heb ik er niet veel over te klagen. Het is net wat minder precies en de lipstick aanbrengen met een penseeltje vind ik in dit geval geen succes, maar uiteindelijk vind ik het geen probleem.


Dat het pigment van deze lipsticks geweldig was wist ik al, maar toch is het altijd even afwachten hoe hij er op je eigen lippen en huid uitziet. Ik heb hem allereerst geswatcht op de binnenkant van mijn arm en het pigment viel mij zeker niet tegen. Hij brengt gemakkelijk aan, voelt zacht als hij eenmaal is opgedroogd en daarbij is hij gewoonweg prachtig.In eerste instantie vond ik de kleur van deze lipstick wat te fel, maar uiteindelijk ben ik er toch wel blij mee. Als mijn huid in de zomer wat donkerder is zal dit een kleur zijn die ik er regelmatig bij pak. Het enige nadeel is dat hij een beetje afgeeft en je hem tussendoor wel eens moet bijwerken, maar al met al heb ik er niets over te klagen!

Too Faced Melted Liquified Long Wear Lipstick - €20.00
'' Wat is jouw favoriete Too Faced lipproduct?

37 opmerkingen

 1. Dat is een mooie en felle kleur

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie felle kleur is dit, staat je goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een prachtige kleur zeg, hij doet echt wat voor je gezicht!! Ik ga binnenkort naar Parijs, een keer raden waar ik naar ga kijken ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dit lijkt me echt de perfecte zomerkleur, neon maar wel heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een prachtige kleur! De pigmentatie lijkt me ook geweldig, wauw!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een gaaf kleurtje! Ik heb nook een melted lipstick van Too Faced, maar bij mij gaat hij na een tijdje ophopen en hij is ook wat uitdrogend. Echt zonde want nu draag ik hem niet zo vaak!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat jammer zeg! Daar heb ik gelukkig geen last van.

   Verwijderen
 7. Deze staan ook op mijn wishlist! Staat je trouwens echt prachtig :) x

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauw, ik ben echt verliefd op deze!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wauw dat pigment dat er vanaf komt is echt ongekend. Wat mooi zeg! De kleur staat je super goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Die kleur is supermooi! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wauw wat een super vette kleur! Wel een beetje balen dat hij afgeeft. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Oh, wat een felle kleur, heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wauw hij staat je echt enorm mooi! Mooie laatste foto ook :)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. De kleur springt van je lippen af! Erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wauw hij is echt prachtig! Bij een zongebruinde huid staat hij inderdaad nog mooier. <3

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Prachtige kleur! Ik heb er ook een en vind m ook heel fijn! X

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wauw wat is hij prachtig!

  XO

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Wat ziet deze er prachtig uit! De verpakking vind ik superleuk, maar ook de pigmentatie ziet er goed uit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Wat een prachtige kleur! Hij staat je erg goed. Ik ben ook benieuwd naar dit product, ze hebben hele mooie zachte roze kleurtjes die ik graag wil uitproberen!
  Liefs, Iris

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Gaaf knallend kleurtje! Staat je erg goed.

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Wat een geweldige kleurtje. Het staat je ook super!!

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Wauw, die kleur staat je echt super mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 23. viet view, wat een gave opvallende kleur!

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Wat een fijne review, en een mooie kleur zeg! ik vind hem je nu al erg goed staan :)

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Ik vind de verpakking zo tof! Ik had niet verwacht dat die zo mooi zou zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Ik vind deze zó fijn! Wat een prachtige kleur heb je gekozen. Ik wil ze allemaal wel hebben ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Ik vind hem wel héél gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 28. oh wow hij hgeeft heel wat kleur af!
  staat je ook heel leuk dit kleurtje hoor!

  liefs
  Karlien

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Deze kleur staat je echt héél goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Wauw dat pigment en die kleur, super!

  BeantwoordenVerwijderen
 31. wauw wat is ie prachtig, lekkere knalkleur en goede pigmentatie! love it!

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Wat een prachtige kleur! Tof zomer kleurtje

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Wauw, wat een prachtige kleur! Een heel mooi product. X

  BeantwoordenVerwijderen