Too Faced Natural Eyes & Boudoir Eyes Palettes.


Als er één product is wat al tijden lang op mijn wishlist stond waren het wel de Natural Eyes en Boudoir Eyes palettes van Too Faced. Een tijdje geleden zag ik steeds meer reviews langskomen over de nepperds hiervan -deze waren veel te verkrijgen via Ebay- maar zelf wilde ik toch graag de echte producten proberen. Nog niet zo lang geleden kwamen deze palettes eindelijk bij mij binnen door een bestelling op Sephora, en na ze een tijdje te hebben geprobeerd deel ik mijn bevindingen maar al te graag met jullie!Allereerst vind ik de tinnetjes waarin deze palettes zitten echt geweldig. Ze passen goed bij de kartonnen doosjes die er ook nog eens ter bescherming omheen zitten en het zijn daardoor echte eye catchers. Ik kan niet zozeer een favoriet kiezen als het gaat om de vormgeving omdat ik ze beide prachtig vind.

Maar naast dat de tinnetjes qua vormgeving bij mij erg goed in de smaak zijn gevallen vind ik ze ook erg praktisch. Ze gaan gemakkelijk open en dicht doormiddel van magnetische sluitingen, en daarnaast zijn de palettes zelf ook nog eens magnetisch. Ze klikken dus gemakkelijk tegen elkaar aan en zo houd je ze dicht bij elkaar in je tas. Handig, want zo gaan ze ook niet zo snel kapot!

Ik begin met het Boudoir Eyes palette welke vol zit met negen prachtige, koele kleuren. En hoewel ik zelf warme tinten mooier vind staan bij mijn huid vond ik de kleuren in dit palette niet té koel en daardoor niet storend. Zo af en toe vind ik een beetje afwisseling namelijk ook wel weer leuk.
 
Dit palette bestaat, net als de Natural Eyes, uit drie kleurencombinaties. Zo heb je drie kleuren voor overdag, drie kleuren voor een klassieke look en drie kleuren voor een fashion look. Je kunt de kleuren op deze manier dragen, maar natuurlijk kun je ze ook dragen op de manier hoe jij dat wilt.
Zelf vind ik het opvolgen van de regeltjes in een palette altijd wat saai omdat ik de kleuren net niet goed genoeg bij elkaar vind passen of ze gewoon op een andere manier wil gebruiken. Slechts drie kleuren gebruiken in een oog look vind ik namelijk ook een beetje saai -en ik houd ervan om net wat meer diepte te creëren- waardoor ik die regeltjes niet opvolg. Mocht je dat wel willen zit er ook nog een boekje bij met daarin drie mini tutorials voor de looks die je met deze standaard combinaties kunt maken.
 
De kleuren in dit palette zijn van links naar rechts als volgt;
Day; In The Buff - Fuzzy Handcuffs - Voulez-Vouz.
Classic; Satin Sheets - Sugar Walls - Garter Belt.
Fashion; Birthday Suit - Lap Dance - French Tickler.
Op de swatch zie je de kleuren in een iets andere volgorde, namelijk; French Tickler - Garter Belt - Voulez-Vouz - In The Buff - Fuzzy Handcuffs - Satin Sheets - Sugar Walls - Birthday Suit & Lap Dance.
 
Alle kleuren zijn stuk voor stuk geweldig gepigmenteerd en daardoor komen ze allemaal even goed uit op je oogleden. Het is wel zo dat de matte kleuren wat meer laagjes nodig zijn als de shimmery kleuren, iets wat je vaak ziet bij oogschaduw palettes, maar desondanks dat stelt het pigment mij nog steeds niet teleur en ben ik ook erg enthousiast over de kleine hoeveelheid fall out.
Tot slot ontving ik ook het Natural Eyes palette van Too Faced. Wederom een palette wat prachtig is vormgegeven. Ik vind het ''kant'' wat hierin is verwerkt misschien wel iets meer bij het Boudoir Eyes palette passen, maar desondanks dat vind ik hem erg mooi. Opnieuw is hier ook het goud in verwerkt en ik kan er eigenlijk niet veel anders over zeggen.
Bij dit palette is er wederom onderscheid gemaakt tussen een dagelijkse look, een klassieke look en een fashion look. In dit geval vind ik de kleuren dan ook een stukje beter bij elkaar passen en zou ik er eerder voor kiezen ze in combinatie te gebruiken als bij het Boudoir eyes palette.
 
De kleuren in dit palette zijn van links naar rechts als volgt;
Day; Heaven - Cashmere Bunny - Sexpresso
Classic; Silk Teddy - Push-Up - Erotica
Fashion; Nudie - Honey Pot - Chocolate Martini.
Wederom zijn het prachtige kleuren die elk weer goed zijn gepigmenteerd. Ook bij dit palette zijn de matte kleuren net een stukje minder als de shimmery kleuren -en in dit palette zitten er dan ook net wat meer matte oogschaduws dan in het Boudoir Eyes palette-, maar ik ben ontzettend tevreden!
 
Meer zeggen dan dat ik tevreden ben kan ik ook niet. Ik vind de vormgeving ontzettend leuk, de kleuren zijn prachtig, het pigment is geweldig en ze leveren nagenoeg geen fall-out. Kortom; deze Too Faced palettes zijn absolute aanraders.
 

Too Faced Natural Eyes & Boudoir Eyes Palettes - €35.00 per stuk.
'' Wat is jouw favoriete Too Faced product?

36 opmerkingen

 1. Beide palettes zien er heel erg mooi uit. Too Faced palettes staan ook nog op mijn wishlist.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke review! Ik heb zelf al een hele tijd het Boudoir Eyes palette en ik vind hem erg fijn! Het Natural Eyes palette staat nog steeds op mijn wishlist, vind die ook zo mooi eruit zien <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ziet er heel goed uit zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Echt hele mooi palettes. Ik vond het Natural eyes palette altijd erg mooi, maar nu ik ze samen zien heeft de Boudoir Eyes misschien wel mijn voorkeur! Persoonlijk vind ik matte mooier, dus als ze meer matte kleurtjes hadden wist ik het wel! :D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Klopt, uiteindelijk merk ik ook dat ik het Boudoir Eyes palette er wat vaker bij pak!

   Verwijderen
 5. Het natural palette staat echt bovenaan mijn verlanglijstje. Zo mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Toen Sephora nog in Nederland zat stond ik vaak bij de palettes van Too Faced te kijken maar uiteindelijk kocht ik dan toch vaker iets van Urban Decay..

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat mis ik de Sephora toch! Urban Decay is inderdaad ook een geweldig merk.

   Verwijderen
 7. Ik vind dit prachtige palettes. De verpakkingen van Too Faced zijn altijd superschattig vind ik

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat zijn ze prachtig zeg, leuk dat je ze eindelijk hebt! Ik wil nog heel graag eens het Too Faced neutral eyes palette in het echt zien en wie weet dan wel kopen!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Echt een prachtig, natuurlijk palette! Het pigment is ook super!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. wauw wauw wauw wauw wauw, echt hele mooie producten!!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. ik hou ook echt van deze palettes ik vind die blauwe ook heel fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Prachtig! Ik wil ze ook graag nog proberen :) x

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Aaah, Toof Faced is zo'n mooi merk.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. 't Zijn allebei echt prachtige palettes! De pigmentatie en de kleuren vind ik er toch een stuk beter uitzien dan bij de 'neppers' ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Erg mooi hoor! Het pigment ziet er ook tof uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wauw wat een mooierds! Ik heb zelf het Natural at Night paletje en ben daar ook heel tevreden van. Wel altijd wat opletten voor fall-out :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bij deze twee is er gelukkig nagenoeg geen sprake van fall-out!

   Verwijderen
 17. Wauw, wat een mooie palettes! De pigmentatie ziet er super uit;
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 18. De palettes zien er echt mooi uit! Ik heb nog de oude versie van Natural Eyes. Die is net een tikkeltje anders.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja die doosjes ken ik nog heel goed! Vind die verpakking overigens ook nog steeds erg leuk.

   Verwijderen
 19. Wat zijn ze mooi! Ik wil graag nog wat meer oogschaduw paletten van Too faced proberen. Ik vind de kwaliteit erg goed

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Oehh...prachtige Palette's <3
  En de verpakking is prachtig...smeltt...!
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Ik ben geen oogschaduwmeisje maar dit ziet er heel lief, chique en kwalitatief goed uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 22. oh wow zo'n prachtige palettes!
  die nude palette vind ik zo mooi

  liefs
  Karlien

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Deze staan ook nog op mijn wishlist vind ze zo mooi alleen het bestellen in het buitenland vind ik een beetje eng om te doen, vooral het feit dat het misschien kapot aan kan komen...dat houd mij een beetje tegen x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Daar hoef je je geen zorgen voor te maken! Je betaald tenslotte voor pakketpost -waardoor het heel over hoor te komen- en als dat niet het geval is zorgt -in dit geval- Sephora dat het product opnieuw naar je toe wordt gezonden.

   Verwijderen
 24. Mooie paletten zeg, heel handig als je nog geen nudepaletten in je stash hebt.

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Wat een mooie kleurtjes zeg! Ik vind wel de verpakkingen met de kartonnen doosjes een stuk mooier eigenlijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Wat grappig ik heb het 'oude' palette nog van het natural eye palette daarin heet Cashmere Bunny - Velvet Revolver en Chocolate Martini heet Cocoa Puff , viel me even op ;) Wel is het mijn meest gebruikte palette en heb ik al heel wat pan geraakt :( Ik mis Sephora toch wel ontzettend hoor in NL.

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Mooie swatches! en de verpakkingen zijn idd echt al een lust voor het oog :)

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Nomnomnom, wat een eyecandy! Prachtige palletten en hele fijne swatches. :)

  BeantwoordenVerwijderen