Bobbi Brown Art Stick - Rose Brown.

Hoewel ik al een lange tijd iets van Bobbi Brown wilde uitproberen wist ik nog niet exact voor welk product ik wilde gaan. De oogschaduw palettes vond ik bijvoorbeeld prachtig, maar aangezien ik er daar al zoveel van heb -en ik draag over het algemeen toch nude kleuren- ben ik daar niet voor gegaan. Nu zag ik een paar dagen geleden bij Vera een review over vier Art Sticks van Bobbi en daardoor was ik meteen verkocht. Ik bestelde de kleur Rose Brown en zo kon ik eindelijk een product van dit prachtige merk aan mijn collectie toevoegen, en deze review ik natuurlijk maar al te graag voor jullie!
De Art Stick wordt geleverd in een zwart, glanzend doosje. Het doosje is vrij groot, maar desondanks dat wel goed gevuld. Met het potlood word namelijk ook nog eens een mooie en degelijke puntenslijper van Bobbi Brown geleverd. Deze is perfect voor de Art Sticks en zo kun je ze gemakkelijk bij slijpen zodra de punt niet meer fijn aanbrengt. Dat vind ik een groot pluspunt, want over het algemeen kan ik nooit een puntenslijper vinden die perfect aansluit bij een bepaald potlood.
De Art Sticks zijn verkrijgbaar in slechts acht kleuren, maar in Limited Editions zitten ze ook verwerkt. Zo zit er nu bijvoorbeeld een knalroze Art Stick in de Hot Nudes collectie. Rose Brown komt echter uit de gewone collectie en hij doet mij een beetje denken aan MAC's Soar; alleen dan nog een tikkeltje donker.

Je moet wel van donkere, bruine tinten houden mocht je interesse hebben in Rose Brown. Ik ben er persoonlijk dol op omdat ik houd van een donkere lipkleur, maar rood staat mij bijvoorbeeld niet zo; bruin is dan voor mij de perfecte oplossing.
In de stick zelf lijkt deze kleur nog niet eens zo heel donker, maar op je lippen is hij toch net een stukje anders. Met de kleur zat het in ieder geval al goed, al was de kwaliteit nog even afwachten. Ik had er dan al een review over gelezen; het is altijd kijken hoe het jezelf bevalt.

Maar mij is deze Art Stick absoluut niet tegengevallen. Ik vind hem allereerst vrij groot, ik had ze een stukje kleiner verwacht, en dat vind ik top. Het is namelijk in eerste instantie niet de goedkoopste lipkleur, maar als je kijkt hoe lang je hier mee kunt doen is hij juist heel voordelig.
Maar ook de vormgeving van de stick is erg mooi. Bobbi Brown heeft over het algemeen hele strakke verpakkingen met zwart en wit, en tijdens limited editions gaan ze wat meer los. Persoonlijk vind ik dat zwart met witte des te mooier en ben blij dat hiervoor is gekozen bij deze sticks.
Tijd om hem uit te proberen! Het aanbrengen op mijn lippen ging mij gemakkelijker af dan gedacht. Aangezien de punt vrij dik is verwachte ik namelijk dat het al snel wat rommelig zou gaan worden, maar gelukkig viel dit reuze mee. Dit komt met name doordat hij heel glossy is en daardoor gemakkelijk over je lippen glijdt en ze meteen volledig inkleurt.
En naast dat hij geweldig aanbrengt is ook het pigment prachtig. Ik hoef echt maar één keer over mijn lippen met het potlood om ze volledig in te kleuren. Bij Soar moet ik er bijvoorbeeld een stuk vaker overheen, dus mocht je snel in tijdnood zitten is dit ook een slimme optie. In een mum van tijd zijn je lippen namelijk al voorzien van een prachtige kleur.
Het enige nadeel van deze Art Stick? Hij geeft heel gemakkelijk af. Als je je lippen ergens mee aanraakt kun je er vanuit gaan dat hij afgeeft, al is het gelukkig wel een beetje te verhelpen. Wat ik nog wel eens fijn vind om te doen is het afpoederen door een tissue heen. Zo wordt de kleur dan wel mat en is hij niet meer zo mooi glossy; afgeven doet hij in ieder geval een stuk minder!
 
Bobbi Brown Art Stick Rose Brown - €27.00
'' Wat is jouw favoriete lipkleur op het moment?

30 opmerkingen

 1. Dat is een erg mooie lipkleur!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Staat je echt geweldig! Mooie foto's heb je gemaakt.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooi kleurtje, helemaal mijn smaak! Hij staat je erg mooi. Ik wil ook graag iets van Bobbi Brown uitproberen, maar twijfel tussen een lipstick of shimmer brick!
  Liefs, Iris

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oooh wauw wat een mooie kleur bij jou!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vond de kleur ook echt prachtig! Ook jou staat hij heel goed :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Deze kleur staat je heel mooi, mooie fotos ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een mooi product , hij staat je mooi =)
  Liefs Jorinda

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauw wat een prachtige nude kleur! Ik vind de finish er heel mooi uit zien.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mooi product alleen jammer dat ie snel afgeeft..

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ooh wat een super gave kleur hee!!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Jammer dat ie afgeeft, want de kleur is super!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik kan niets anders zeggen dan 'wauw'. Wel jammer dat hij snel afgeeft.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een mooie kleur! Ik wist helemaal niet dat er ook een slijper in de verpakking zat! Wat slim van Bobbi Brown om dat te doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. wat een bijzondere kleur, heel erg mooi! wel jammer dat ie afgeeft..

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Het lijkt me echt een fijn product. De finish is erg mooi! Hij staat je ook goed de kleur.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Deze kleur zag ik en ik was ook meteen verkocht! Alleen ik ga dat liever een paar euro goedkoper voor een MAC lipstick.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wauw, heel mooie kleur! Staat je erg goed.
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Mooie kleur, dit klinkt erg goed! Zelf vind ik niet dat ik zo goed met bruinige tinten sta, maar jij staat er inderdaad echt mooi mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Erg mooi product! De kleur staat ook mooi bij je huid.

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Ik hou van zo'n producten! Zo'n lip-potloodjes brengen zooooo precies aan!

  BeantwoordenVerwijderen
 21. ooh wow prachtig
  die kleur is echt geweldig

  liefs
  Karlien ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Mooie opvallende kleur! Hij ziet er erg romig uit ook :)

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Wauw, het is echt een ontzettend mooi kleurtje! xX

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Wauw, wat een prachtige tint! Die zou ik zelf ook zo dragen. Mooie blog heb je trouwens, ik ben je gaan volgen <3

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Wauw, staat je echt prachtig! Nu heb je mij ook enthousiast gemaakt haha :) X

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Prachtige kleur, staat je goed!

  Natureofhappiness.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen