Dior Couture Colour Nail Lacquer - Palais Royal.

Hoe ik een jaar geleden nog zo verslaafd was aan het kopen van nagellak, is hier nu niets meer van over. Mijn collectie minimaliseerde ik om zo van honderden lakjes terug te gaan naar een subtiele collectie van slechts een stuk of dertig, veertig lakjes. Ik gebruikte deze als nog niet veel, maar de laatste tijd krijg ik er toch weer plezier in mijn nagels te voorzien van een kleurtje. Met onder andere uitzicht op mijn stage die binnenkort begint schafte ik een nieuw lakje aan van Dior in de kleur Palais Royal; perfect voor tijdens werkdagen en om je nagels er toch verzorgd uit te laten zien.

Want ook als je nagels kort zijn, zoals die van mij, vind ik het belangrijk dat ze er wel verzorgd uitzien. Je hoeft daar niet eens een lakje voor op te doen; zorg dat ze netjes zijn geveild en er geen viezigheid onder zit. Eventueel kun je je nagelriemen met regelmaat insmeren met een nagelriemcrème en je handen verzorgen met een scrub en/of handcrème, maar dat is dan nog optioneel. Veel moeite hoef je niet eens te doen voor een verzorgd uiterlijk.
 
Maar toch vind ik een lakje op je nagels altijd erg mooi. Met zoveel prachtige kleuren in de winkel om uit te kiezen is het tenslotte zonde om ze altijd ongelakt te laten.
Ik had zelf al veel goede dingen gehoord over de lakjes van Dior, en aangezien ik er hier nog geen van in mijn stash had besloot ik om er eentje mee te nemen. Ik koos voor een Couture Colour Gel Shine And Long Wear Nail Lacquer in de kleur Palais Royal. Deze lakjes blijken het effect te geven van een gellakje; klinkt goed, niet waar?
De flesjes van Dior maken het de prijs in ieder geval al helemaal waard, maar ik snap ook dat er genoeg dames zijn die niet ruim zessentwintig euro over hebben voor een nagellakje. Een goede dupe van dit lakje is OPI's Berlin There, Done That. Een lakje uit een limited edition collectie die nu niet meer in de winkels verkrijgbaar is, maar wel veel via Ebay. Dan zit je rond de vijftien euro, alweer een stukje betaalbaarder.
Maar voor die zessentwintig euro mag het dan ook wel een mooi lakje zijn, en dat is Palais Royal zeker. Het is een hele subtiele kleur die ik daarom absoluut geschikt vind om te dragen telkens elke gelegenheid. Veel tijd kost het ook niet om dit lakje mooi aan te brengen. Ik heb twee laagjes gebruikt, en die laagjes gaan heel eenvoudig door het rond afgesneden kwastje.
 
En ondanks dat ik hele korte nagels heb vind ik dat het lakje ze er toch verzorgd uit laat zien, en in combinatie met regelmatig gebruik van een nagelriemolie zit het helemaal goed. Als ik de volgende keer weer een nieuw nagellakje nodig heb zal ik zeker even kijken bij die van Dior, want ik ben er erg enthousiast over!
 
Dior Couture Colour Nail Lacquer - €26.95
'' Wat is jouw favoriete nagellakje?


22 opmerkingen

 1. Wat een mooi en subtiel kleurtjes! Ik hou wel van deze tinten. Het ziet er indd verzorgd uit. Mijn favoriete lakje is een rode van Sabon - die blijft echt perfect zitten.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het is een geweldige kleur. Ziet er super uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oeh wauw prachtige kleur!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind het vooral een heel mooi kleurtje voor het najaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb al een gelijkaardige kleur van YSL, dus deze ga ik aan mij voorbij laten gaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw echt een mooi kleurtje =)
  Liefs Jorinda

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Echt een prachtige kleur. Ik ga even kijken naar het lakje van OPI want die ligt wat meer binnen mijn budget.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. wat een super mooi kleurtje! het ziet er inderdaad uit als een gellak, mooi resultaat. ben alleen wel benieuwd hoe lang het op je nagels blijft zitten?!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een mooie bruine kleur! En wat lak je netjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wauw, dit is wel een leuk kleurtje! Ik zou het niet meteen gekozen hebben, maar het staat echt wel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. oh ik had het kleurtjes iets lichter verwacht
  maar ziet er wel goed uit

  liefs
  Karlien

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Prijzig pff! Maar het lakje is zo mooi! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 13. heel mooi nude kleurtje!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Lijkt me heel gaaf om zo'n potje in huis te hebben, maar heb helaas het budget er niet voor.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. wauw, wat een mooie kleur.! ♥ xx

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Hele mooie kleur! Zelf heb ik nog nooit een lakje van Dior geprobeerd, dus misschien wordt het weleens tijd!

  Natureofhappiness.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wat een mooi, simpel kleurtje! Past overal ook bij volgens mij ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ik vind hem heel mooi! Zelf hou ik wel van dit soort nagellakjes. Goed te combineren ook :)

  BeantwoordenVerwijderen