Karl Lagerfeld Eau De Parfum.


Na mijn schoenen kwam er een leuk pakketje binnen van ParfumsWinkel, namelijk een geurtje van ditzelfde merk. Ik ontving de geur Karl Lagerfeld en hiernaast heb je op het moment een Limited Edition geur in de winkel liggen; Paradise Bay. De klassieke geur is mijn absolute favoriet en nu ik deze in mijn bezit heb review ik hem graag voor jullie.


Allereerst vind ik het doosje al erg mooi. Het 'plain' effect spreekt mij de laatste tijd erg aan en deze verpakking doet mij ook denken aan mijn schoenen van Karl; wederom wit met zwart. Het doosje is wat speelser geworden door de witte reliëf studs, deze komen ook terug in de rand van de parfumdop, en daardoor net wat minder saai als een volledig wit doosje.
Maar ook de flacon is wat mij betreft geslaagd. In geval van de 25 ML is het flesje zonder dop meer breed dan hoog, maar wanneer je een grotere variant aanschaft is dit juist andersom. Dat vind ik persoonlijk net iets mooier, maar ook dit kleintje is erg schattig.
 
De rand van de dop vind ik het met name wat leuker maken. Het enige nadeel is dat de verf van deze studs er snel afbladdert. Bij mij was dit al het geval toen ik hem uit de verpakking haalde, en als je hem regelmatig met je meesjouwt ben ik bang dat de verf er in een rap tempo af zal zijn. Dit is overigens geen groot probleem, maar het is toch net een stukje minder mooi.
Maar uiteindelijk is het een heel lief flesje die ik graag op mijn kaptafel heb staan. Hij past bij de rest van mijn parfums; dat is het fijne aan zulke simpele flesjes! Het flesje van Paradise Bay is overigens ook erg leuk, alleen een stukje drukker en zomerser. Dat is natuurlijk ook de bedoeling, maar daar houd ik persoonlijk niet zo van.
Hoewel ik normaal meer van een wat kruidigere geur ben, ik ben nog steeds dol op mijn Black Opium van Yves Saint Laurent, vind ik het niet zo erg nu het wat warmer word om een zoetere geur te dragen. En een zoete geur mag dan ook best een beetje bloemig zijn.
 
Dat is bij deze geur van Karl ook het geval. Hoewel het een bloemige, en ietwat zoete, geur is vind ik het niet overheersend en is hij ook krachtig. Dit parfum heeft de geurnoten limoen, perzik, magnolia, roos, plumeria, amber, muskus en houtachtige noten.
En doordat het een Eau de Parfum is blijft hij bij mij ook een stukje langer hangen dan de gemiddelde Eau De Toilette; een absoluut pluspunt. Ik vind het een hele fijne geur om te dragen als het wat warmer is en het zonnetje schijnt. Een perfecte geur voor de komende lente en zomer!
 
Karl Lagerfeld Eau De Parfum 25ML - €35.69.
'' Wat is jouw favoriete geur voor de lente en zomer?

 
 *Dit artikel bevat een product die ik ter review heb ontvangen.
Lees hier mijn disclaimer.

21 opmerkingen

 1. Ik ben erg benieuwd naar deze geur, hij lijkt me erg lekker!
  Liefs, Iris

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lijkt me wel een lekkere parfum, ben benieuwd naar de geur

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke verpakking! Ik vind Si van Armani een erg lekker, zomers geurtje. Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik weet niet waarom, maar ik vind het flesje niet erg speciaal, maar ik ben wel benieuwd naar de geur :p

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Echt heerlijk vind ik die geur! Misschien dat ik 'm voor mijn zus ga kopen voor haar verjaardag :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ziet er goed uit, mooie verpakking!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooie verpakking en fijn dat de geur wat langer blijft hangen!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ah klinkt goed zeg! Mooie verpakking inderdaad!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik zou ook nog graag een nieuwe parfum willen, deze lijkt me wel lekker denk ik!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Oeeeh wat een mooi flesje en hij lijkt me heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Klinkt als een heerlijke geur! Vooral omdat er perzik in zit! Ik ben ook benieuwd naar Paradise Bay van Karl!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Karl stelt mij nooit teleur ;-) . Mooi flesje en het geurtje klinkt goed. Ben heel benieuwd.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ziet er mooi uit. Ik ben erg benieuwd naar de geur!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Mooie flacon, alleen balen dat de verf van de studs er zo snel af gaat. De geur klinkt goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. ziet er super mooi en chique uit zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Oh wat een mooie foto's en wat een leuk flesje! Ben erg benieuwd naar de geur :) X

  BeantwoordenVerwijderen
 17. ik ben erg benieuwd naar de geur ♥ xx

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Dit geurtje is echt heerlijk! Ik heb deze laatst aan mijn zus gegeven voor haar verjaardag, en ze was er super blij mee!

  Natureofhappiness.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Die geur lijkt me heerlijk! De geurnoten klinken al erg goed.

  BeantwoordenVerwijderen