My absolute favourite foot cream - Clarins.


Onze voeten gebruiken we dagelijks veelvoudig, en met gemiddeld 8000 tot 10000 stappen per dag is het belangrijk deze ook goed te verzorgen; ze hebben namelijk veel te verduren. Ik vind het heerlijk zo af en toe een voetenbad te nemen, maar aangezien ik daar niet elke dag de tijd voor neem houd ik het over het algemeen bij een simpelere optie; een voetencrème. Als het gaat om voetcrèmes heb ik één absolute favoriet; de Clarins Foot Beauty Treatment Cream, en natuurlijk deel ik mijn ervaringen hiermee graag met jullie!
Hoewel de verpakking misschien heel standaard is en ik in het geheel niet zo gecharmeerd ben van rood in de verpakking van verzorgingsproducten bevalt deze vormgeving mij wel. De tekst had van mij in een andere kleur gemogen, maar de tube zelf vind ik desondanks dat wel erg prettig. Veel kan ik er niet over zeggen doordat hij zo simpel is vormgegeven, maar het gaat mij met name om de werking.
En de werking is bij mij ontzettend prettig. Deze crème is vrij dik, wat gebruikelijk is bij een voetcrème, en trekt daardoor niet onmiddellijk in. Het duurt even voordat hij geleidelijk en volledig is ingetrokken maar nadat je even hebt gewacht is dit het dan ook absoluut waard.
 
Mijn voeten voelen na het gebruik van deze crème namelijk ontzettend zacht aan. Wat ik persoonlijk erg fijn vind is om mijn voeten -indien nodig- eerst te verzorgen met een puimsteentje, daarna de écht ruwe plekjes in te smeren met mijn Lemony Flutter en tot slot het aanbrengen van de Clarins crème. 
En naast de werking vind ik ook de geur van de crème zeer prettig. Over het algemeen ruiken voetcrèmes namelijk heel sterk naar mint, wat natuurlijk ook fijn is voor de voeten, maar toch is het prettig als een crème ook aangenaam ruikt. Bij deze crème van Clarins ruik je duidelijk het mint maar is het tegelijkertijd niet op een onaangename manier omdat hij wat subtieler is. Dit vind ik persoonlijk dan ook wat fijner!
Ja, ik ben ontzettend blij met deze crème en gebruik hem dagelijks met veel plezier. Het is wel een crème met een prijskaartje, en zo'n tube van 125 ML gaat ook nog wel een keertje op, maar hij is het absoluut waard. Ik ben tot nu toe een groot fan van de producten van Clarins en ben zeker van plan meer van dit merk aan te gaan schaffen.
 
Clarins Foot Beauty Treatment Cream - €29.50
'' Wat is jouw favoriete voetcrème?

16 opmerkingen

 1. Ik heb nog geen ervaring met Clarins, maar in mijn Deautybox vond ik een handcrème. Deze ga ik binnenkort echt eens gaan proberen denk ik

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Klinkt heel erg goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik gebruik vrijwel geen voetproducten, maar deze klinkt echt heel erg goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Klinkt super jammer van de prijs want anders wilde ik hem graag proberen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik gebruik geen voeten crème. Vind ik een beetje onnodig ik gebruik graag bodylotion een of twee keer per week. Maar eigenlijk lijkt mij dit product best wel fijn :) x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat heb je mooie productfoto's gemaakt! Hij lijkt mij wel erg fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dit klinkt erg lekker. Mooie foto's heb je gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Klinkt goed! Ik gebruik nu af en toe die van Kruidvat, is op zich ook wel fijn :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Deze klinkt hemels voor onze voeten! Misschien toch maar eens overwegen als het weer kouder wordt :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Klinkt echt geweldig! Ik ben hier heel benieuwd naar geworden :D x

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik wist niet dat voetencreme bestond maar het klinkt wel erg fijn :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Het klinkt super! Deze moet ik zeker eens proberen! X Minale
  http://minaleme.blogspot.be/

  BeantwoordenVerwijderen