My first Karls.

Een paar dagen geleden liet ik jullie een artikel zien met daarin mijn vijf favoriete all-white sneakers. Eén van de paren die ik in dit artikel deelde waren de leather sneakers van Karl Lagerfeld, de schoenen die ik ook daadwerkelijk voor mijzelf had besteld. Lang heb ik op deze schoenen niet hoeven wachten en nu ik ze in huis heb deel ik ze maar al te graag met jullie!
Mijn schoenen komen van de Engelse shop Net-A-Porter vandaan. Ondanks dat de prijzen van de items vrij hoog liggen vind ik het heerlijk om er eens rond te kijken, en terwijl ik op zoek was naar een paar witte sneakers kwam ik deze tegen. Sindsdien kreeg ik ze niet meer uit mijn hoofd en besloot ik om ze maar gewoon te bestellen.
En van die aankoop heb ik uiteraard geen minuut spijt gehad. Zoals Sarah Jessica Parker eens zei; ''I like my money right where I can see it, hanging in my closet.'' En deze schoenen zie ik daar maar al te graag!  
Hoewel ik de schoenen prachtig vind, is het niet zo dat ze écht hele bijzondere details hebben. Het zijn en blijven tenslotte simpele, witte sneakers. Echter vind ik het toch belangrijk goede schoenen te dragen en daar mag je best wat geld aan uitgeven. Je voeten zijn tenslotte erg belangrijk, en aangezien ik normaal gesproken hakken draag heb ik ook best veel last bij het dragen van sneakers.
 
Zo droeg ik voorheen vaak mijn all-stars als ik een dagje geen hakken aan had, en ik merkte toch dat dit niet goed aanvoelde. Mijn voeten deden echt pijn en het bot wat tot een paar maanden terug echt heel ver uitstak, stak vaak weer een stukje uit. Bij deze schoenen van Karl heb ik daar gelukkig geen last van. Ze bieden mij genoeg stevigheid en vormen zich ook echt goed om mijn voeten.
Ook een groot pluspunt aan deze schoenen is dat ze je voeten niet groter laten lijken dan ze zijn. Wederom ondervond ik dit probleem wel bij mijn all-stars. Mijn voeten leken minstens een maat veertig, of groter, terwijl ik een kleine achtendertig heb. En dat wil je tenslotte niet!
En naast dat ze geweldig aansluiten en heerlijk lopen vind ik ze ook gewoon prachtig. Het zijn witte sneakers en die zijn basic, maar desondanks dat vind ik dit wel een van de mooiste exemplaren. De simpele details -het logo op de achterkant, op de zijkantjes en op de veters- vind ik het net helemaal afmaken.
 
'' Welke schoenen staan er bovenaan jouw wishlist? 

25 opmerkingen

 1. Wauw, echt prachtige schoenen! Deze heb ik nog niet eerder voorbij zien komen, dus uniek zijn ze ook. Erg mooi.
  Liefs, Iris

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Supermooie schoenen! Ik zou ook zo graag zo'n mooi paar willen <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Tja, ik draag niet zo vaak witte schoenen

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een super mooie schoenen =)
  Liefs Jorinda

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ah die zijn echt heel erg mooi! Veel plezier ermee!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat zijn ze gaaf, hele mooie schoenen!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wow, deze zijn echt super gaaf!! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wow, deze zijn echt. heel. mooi!!! Ik wil ze ook!!

  ♥♥♥

  BeantwoordenVerwijderen
 9. oooh woow prachtige schoenen!

  liefs
  Karlien

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wauw, dit zo zo een mooie schoenen!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik zou bij dit soort schoenen zo bang zijn voor de eerste vlekjes! Mooi zijn ze in ieder geval wel :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Oh mijn god ik ben zo jaloers! Leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wauw, ik vind ze geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Gaaf hoor! I love Karl ;-) jammer dat Choupette er niet opstaat.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. die vond ik het tofst! lek dat je ze echt hebt gehaald!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wauw, ze zijn echt leuk! Ik ben helemaal into witte sneakers :D Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wauw, wat een mooie schoenen. Ik hou van witte sneakers!

  BeantwoordenVerwijderen