Bobbi Brown Berry Cheek Palette.

Mijn Bobbi Brown Art Stick heb ik inmiddels al weer ruim een maand, en in die maand ben ik tot de conclusie gekomen dat ik nog veel meer van dit prachtige merk wilde gaan uit proberen. Zo liep ik recentelijk dan ook tegen een Bobbi Brown corner aan en kon ik het niet laten het Berry Cheek Palette mee te nemen. Dit palette bestaat uit drie kleuren, wat hem erg compact maakte. Dit gaf mij dan ook de doorslag om hem mee te nemen, want zo scheelt het me een hoop gesjouw als ik een paar dagen van huis ga. Eén palette meenemen vind ik namelijk gemakkelijker -en het neemt minder ruimte in- als drie aparte blushes.
Zoals altijd komt het product in een simpel doch elegant doosje. Bobbi Brown maakt gebruik van zwarte kartonnen doosjes met een witte opdruk. Bij de Art Stick vond ik deze al prachtig, maar ook in dit formaat ziet hij er weer erg goed uit. Bij dit soort producten bewaar ik de doosjes het liefste ook nog eens!
 Het palette zelf is op dezelfde manier vormgegeven als de verpakking om het product heen; een zwart doosje met witte opdruk. Ik vind het logo van Bobbi Brown overigens ook prachtig door het simpele lettertype. Daarmee halen ze bij mij al weer pluspunten, de strakke uitstraling die het geeft spreekt mij namelijk ontzettend aan.
En als de binnenkant er dan ook nog eens zo mooi uit ziet ben ik onmiddellijk verkocht. Ik liep eigenlijk ook naar de counter heen zonder de intentie iets te gaan kopen, ik wilde gewoon even kijken, maar toevallig lag dit palette lukraak ergens naast het originele schap. Ik swatchte de kleuren slechts lichtjes, ik haalde niet eens alles uit de kleuren wat er in zit, maar dat was ook helemaal niet nodig. Zo waren ze al prachtig.

De kleuren in dit palette zijn eigenlijk twee blushes en een highlighter, maar voor mijn huidskleur is de highlighter veel te donker. Ik vind het prachtig om ook deze als blush te gebruiken, want de laatste tijd ben ik weer wat meer van de warme tinten; met name bronzy kleuren.

Van links naar rechts zijn dit de volgende kleuren;
- Plum (Blush)
- Berry (Highlight)
- French Pink (Blush)
Voor mij bestaat dit palette uit de perfecte combinatie van kleuren. Twee warme tinten, bronzy en oudroze, en een koele tint, roze. Omdat de kleuren al gecombineerd in het palette zitten hoef ik dus niet verschillende producten mee te nemen, en ook niet verschillende palettes; alles is gebundeld.
 
Het enige nadeel aan het feit dat de blushes naast elkaar zitten vind ik dat je er wat lastig bij komt met je kwast. Ik vind het fijn om een grote blush kwast te gebruiken (Ik gebruik momenteel MAC 187SE Duo Fibre Face Brush) en dat is bij dit palette niet zo handig. Je raakt namelijk al snel de naastgelegen blushes en dat is uiteraard niet de bedoeling.
 
Maar afgezien van dat heb ik alleen maar pluspunten aan dit palette ondervonden. Het pigment is werkelijk prachtig -en je kan het nog veel beter opbouwen dan hoe ik het op de foto heb gedaan- en de blushes blijven ook mooi op je wangen zitten. Mijn favoriet is absoluut Berry, want met name in combinatie met mijn MAC Golden Bronzer is deze prachtig. Ik kan je dit palette dan ook zeker aanraden!
 
Bobbi Brown Berry Cheek Palette - €49.00
'' Wat is jouw favoriete Bobbi Brown product?


29 opmerkingen

 1. Ik vind het verrassend betaalbaar. Dat is ongeveer 16 euro per blushje

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw wat een prachtig palette! x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een beauty. Ik vind hem heel erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. My god dit is GAAF, ik vind hem prachtig <3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het palette ziet er inderdaad fantastisch uit! Ik heb nog niks van Bobbi Brown! Toen ik in februari nog eens in de stad was waar ik op Erasmus was, zag ik dat er een hele BB winkel ging openen dus stiekem zou ik daar deze zomer mijn eerste Bobbi Brown product willen kopen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oeh wauw, wat een geweldige pigmentatie! Wel jammer dat 'ie zo ontzettend duur is, haha. X

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Het is echt een prachtig, luxe palette met mooie kleuren. Jammer dat je er niet helemaal goed bij komt!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ah wat een prachtig palette! 3 poeders voor 49 euro is ook echt goed te doen. Deze ga ik zeker bekijken in de winkel!
  Liefs, Iris

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wauw echt prachtig. Alle drie de tinten zijn echt super mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wauw, de kleuren zijn echt heel mooi! X

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een prachtige blush! Heel mooi. Veel geld, maar wel heel mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wauw wat een mooi palette!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik vind 'm er echt prachtig uitzien! Helaas heb ik niet het budget hiervoor, maar anders had ik 'm zeker gekocht!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Echt een prachtig palette, ik heb helaas nog geen enkel product van bobbi brown :(

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat een prachtig palette =)
  Erg mooie pigmentatie !
  Liefs Jorinda

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wauw!!! Echt heel mooi. Heb pas mijn eerste Bobbi Brown blush aangeschaft en vind de kwaliteit en kleur zo goed. Zou graag nog veel meer van Bobbi Brown willen hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ik vind de oud roze kleur in dit palette echt prachtig. Wauwwww! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 18. wat een super mooi product!
  ik vind het echt fantastisch

  liefs
  Karlien

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Wat een prachtig product, bijna te mooi om te gebruiken! Wel handig zo'n palette met drie blushes.

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Dat ziet er inderdaad prachtig uit, heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Heel mooi!! Vooral plum is echt prachtig.

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Oooooooh wauw, wat een prachtige kleuren.. <3

  BeantwoordenVerwijderen