Dreamy Apartment III.

Het laatste Dreamy Apartment artikel kwam al weer twee maand geleden online, je kunt hier klikken mocht je deze nog niet hebben gelezen, en daarom leek het mij de hoogste tijd voor een nieuwe post in deze reeks. Ik stuitte laatst op het werk van Andrew Howard, een geweldige interieur designer uit de Verenigde Staten, en ondanks dat dit niet allemaal hetzelfde appartement is kon ik het niet laten om zijn werk met jullie te delen.
De laatste badkamer -rechts- is niet helemaal mijn ding, dit komt met name door de spiegel die alles een hele andere draai geeft, maar verder vind ik zijn werk echt fantastisch. Het is helemaal mijn stijl en ik heb me zeker vermaakt tijdens het kijken op zijn website.
 
'' Wat vind jij van zijn werk?

16 opmerkingen

 1. Wat een heeerlijke foto's om te beginnen aan deze zondagochtend <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dit vind ik tot nu toe het mooiste 'Dreamy Apartment'
  Daar zou ik me prima in kunnen vermaken.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oehhh, I love this kind of style!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw echt weer prachtig. Je zoekt hele mooie appartementen uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Echt super mooi! Ik hou wel van deze stijl. Vooral de Chesterfield banken zijn te gek!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. De eerste twee vind ik echt mooi, maar dat bruine is mijn ding niet. Dat vind ik echt afschuwelijk haha x

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind de eerste drie foto's erg mooi, maar de rest is niet echt mijn stijl haha! Ik vind hem wel een awesome designer! X

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Dit is dus perfect. Als ik ooit een eigen huisje heb, wil ik het ook zo inrichten!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. oooeh sommige dingen zijn helemaal mijn ding andere dan weer niet
  vooral die keukens vind ik prachtig
  en de eerste foto van de laatste reeks

  liefs
  Krlien

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wauw, prachtig! Zelf heb ik er nog niet van gehoord, maar mijn vriend heeft een luidspreker bedrijf en werkt ook samen met architecten, dus die weet wel wat meer over interieur designers!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Mooi hoor, wat een grote ruimtes allemaal. Erg klassieke inrichting wel!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Heel mooi! Ik vind trouwens jouw blog lay out ook echt geweldig ^^

  BeantwoordenVerwijderen