MAC Velvet Teddy Matte Lipstick.


Mijn eenentwintigste MAC lipstick moest ongetwijfeld Velvet Teddy worden. Een kleur die regelmatig even uitverkocht is, maar gelukkig ook snel genoeg weer aangevuld word. Toen ik hem zag staan in de webshop twijfelde ik niet langer en heb ik hem meteen besteld. Dit is overigens ook het laatste kleurtje wat op mijn wishlist stond waarvan ik hem echt niet wilde missen in mijn collectie. Voor nu is dit dus de laatste kleur die ik zou gaan bestellen en is het eigenlijk wel even genoeg geweest met het kopen van MAC lipsticks. Voor hoelang dat in ieder geval zal duren...


Velvet Teddy is een grote concurrent van de net zo populaire lipstick Faux. Beide kleuren zijn absoluut prachtig, maar aangezien ik Brave al heb en die net wat meer op Faux vind lijken ging ik voor Velvet Teddy. Een bruine kleur met een matte finish, iets wat ik nog niet zoveel heb in mijn MAC collectie.
Een tijdje geleden zou je mij nooit hebben zien lopen met bruine kleuren op mijn lippen. Ik was altijd een groot fan van knalroze kleuren, denk aan Viva Glam Nicki I en Kelly Yum Yum, maar de laatste tijd pak ik steeds meer de subtielere kleuren erbij. Ik vind dit net wat mooier staan bij mijn lichte huidje, én het is geschikt voor elke gelegenheid.

Ik vind zo'n bruine kleur als Velvet Teddy of Brave ook een stukje volwassener staan en aangezien ik al een jonge uitstraling heb vind ik dit erg fijn. Je moet er maar net een beetje van houden, maar als je het eenmaal hebt geprobeerd is de kans groot dat je er niet op afknapt en binnen de kortste keren een hele collectie vol bruine kleuren hebt.
Het pigment van deze lipkleur is ook zoals altijd weer prachtig. Ik kan er eigenlijk niets anders over zeggen dan dat ik verkocht ben door Velvet Teddy. Het is nu mijn favoriete kleurtje, naast de combinatie van Soar en Brave.

Velvet Teddy blijft gelukkig ook ontzettend lang zitten. Dit komt met name doordat hij matte is en daardoor al snel in je lippen trekt. Een matte lipstick droogt je lippen wel iets meer uit dan de andere finishes, maar persoonlijk heb ik daar geen problemen mee. Even een lippenbalsem aanbrengen zodra je de lipstick er af hebt gehaald en je probleem is opgelost!

Brave en Velvet Teddy zijn nu mijn favorieten, en kiezen tussen deze twee kan ik dan ook niet. Wat mij betreft moet je ze gewoon beide in je stash hebben!

MAC Velvet Teddy Matte Lipstick - €19.50
'' Wat is jouw favoriete MAC lipstick?

31 opmerkingen

 1. Ben wel benieuwd hoe deze kleur op je lippen staat eigenlijk :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Er komt nog een look aan waarin ik deze kleur draag!

   Verwijderen
 2. Ik hoor altijd zoveel over deze lipstick, hij ziet er echt prachtig uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw prachtig kleurtje! Mijn favoriet blijft Faux denk ik.
  Liefs, Iris

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Die is ook prachtig inderdaad! Wellicht een lipstick voor mij om de volgende keer te bestellen.

   Verwijderen
 4. Wat een unieke kleur is dit zeg! De finish ziet er erg mooi uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ben ook wel benieuwd naar de kleur op de lippen! Maar hij ziet er echt prachtig uit :D

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Het pigment is echt top, alleen de kleur is niet zo mijn ding haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw die is mooi! Ik heb sinds kort mijn eerste mac lipstick, ben er zo blij mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oh de kleur lijkt me echt wel mooi. Zo eens iets anders :) xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een super mooie lipstick kleur =)
  Liefs Jorinda

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Het is zn prachtige kleur! Deze staat nog op mijn wishlist <3

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hij is echt prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ben er benieuwd naar je look met deze lipstick!!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik vraag me af hoe dit er uit ziet als je het draagt, hij oogt vrij bruin zo, maar het zal vast verrassend anders zijn denk ik :) las al dat je op iemand anders reageerde dat een foto nog volgt, dus ben benieuwd!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Mooie matte kleur, ben benieuwd hoe hij staat!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik ben benieuwd hoe het op je lippen is, zo op het eerste gezicht vind ik hem echt heel bruin.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wauw echt een geweldige kleur! Ik heb toevallig gisteren Faux gekocht! xxxx

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wat een bijzondere tint! Ik was ook nooit zo van dit soort kleuren, maar iets bruinige tinten kunnen wel erg mooi zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ik vind Velvet Teddy zo mooi! Hij staat nu op nummer 1 van mijn MAC lipstick wishlist :) xo

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Het is absoluut geen kleur voor mij, maar hij is wel heel draagbaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Oeehh wat een mooi kleur! Ik zou hem zelf ook heel erg graag willen.. Maar past helaas niet echt met mijn haarkleur

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Lijkt mij een bijzondere en mooie kleur! Ik ben benieuwd hoe deze jou zal staan x

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Dit is een bijzondere kleur. Voor mij is hij wss iets te bruin

  BeantwoordenVerwijderen
 23. wauw, wat een mooie kleur.! ♥ ben benieuwd hoe deze full face eruit ziet xx

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Velvet teddy heb ik een paar dagen geleden aangeschaft. Wat hou ik van deze lipstick, echt prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen