Make Up Studio Professional Brow Kit.

Er zijn twee merken waar ik ontzettend nieuwsgierig naar was, maar nog nooit iets van had geprobeerd; Make Up Studio en Anastasia Beverly Hills. Beide merken zijn bij mij in de buurt niet te verkrijgen en daarom was het des te leuker de nieuwe Professional Brow Kit te mogen ontvangen. Dit is een kit bestaande uit een highlighter, een wenkbrauwpoeder, tweezers, stencils en een kwastje. Ik heb de kit getest en deel vandaag mijn mening met jullie!

Omdat ik nog geen ervaring had met Make-Up Studio en dit een nieuw palette is wist ik nog niet wat ik van de kwaliteit kon verwachten. Natuurlijk had ik zo af en toe wel eens een review gelezen over één van de producten, maar zoals ik vaker zeg verschilt mijn mening regelmatig met die van anderen. Dat maakt het over het algemeen des te leuker om een product te testen, maar het is ook altijd weer even afwachten.
 
Laten we maar beginnen met de vormgeving van deze kit. Ik kan meteen zeggen dat ik hem uniek vind, maar dat ik er toch wat gemixte gevoelens over heb. Ik denk toch dat ik liever op safe had gespeeld door hem breder te maken in plaats van langer. Ik vind de verhouding nu niet zo mooi en hij is ook meteen een stukje onhandiger in gebruik. Het dekseltje had ik namelijk liever aan de brede zijde gehad.
Maar om die verpakking gaat het natuurlijk niet, en aangezien ik hem ook weer niet vreselijk vind ben ik tevreden. Als je het kitje vervolgens opent komt je een goed gevulde inhoud tegemoet. Deze kit bestaat namelijk uit een wenkbrauwpoeder, maar ook een highlighter, pincet, dubbel kwastje en vier stencils voor je wenkbrauwen.
Dit soort stencils had ik ook nog nooit eerder geprobeerd, maar dat maakte mij natuurlijk alleen maar meer nieuwsgierig. Ik heb het stencil wat het beste bij mij paste geprobeerd, maar ik kan meteen zeggen dat ik hier geen fan van ben. Het stencil moet je echt met vier vingers vasthouden om hem goed op zijn plek te houden en dat is gewoon niet praktisch. Jammer, maar ik ken ook genoeg mensen waarvoor dit wel werkt.
Voor mij is het hem in ieder geval niet. Mocht je dit wel prettig vinden heb je geluk, want er zitten er maar liefst vier in deze kit. Ik denk dat er voor ieder wel wat wils bij zit en je kunt hem natuurlijk ook gewoon een beetje aanpassen naar eigen smaak.
En hoewel ik niet zo te spreken was over de stencils ben ik wel erg tevreden over het bijgeleverde kwastje en het pincet. Het pincet is een stukje dikker als mijn Tweezerman en als hij net een stukje dunner was geweest had ik hem net zo fijn gevonden, de haartjes verwijdert hij namelijk heel simpel.

Ook het kwastje deed zijn werk goed. Bij het inkleuren van de stencils vond ik het fijn dit volledig te doen met het zachte kwastje, en bij het tekenen van mijn wenkbrauwen vanuit de losse hand doe ik dit het liefst met het schuin afgesneden kwastje. Dat bevalt mij dan net een stukje beter.

Ik ben al met al zeker te spreken over deze kit. De poeder is goed van pigment en voor mijn lichte huid vind ik hem super. Je moet er wel van houden omdat hij vrij koel is, ik heb hier de ene dag wel zin in en de andere dag niet, maar over het algemeen grijp ik het kitje er toch regelmatig bij. In combinatie met de bijgeleverde highlighter hoef je je over je wenkbrauwen geen zorgen meer te maken!

Make Up Studio Professional Brow Kit - €45.00
'' Wat is jouw favoriete product van Make Up Studio?

 *Dit artikel bevat een product die ik ter review heb ontvangen.
Lees hier mijn disclaimer.

20 opmerkingen

 1. Wat een geweldig palett!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het lijkt me een heel goed palette, denk alleen dat dit niet mijn kleur is!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Je hebt er meerdere varianten van! Wie weet zit je kleur er tussen.

   Verwijderen
 3. Ik gebruik meestal liever ook geen stencils. Je moet geluk hebben dat dat juist past

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooi palette =)
  Liefs Jorinda

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Grappig dat je buien hebt waarin je dan weer wel dan weer geen zin hebt in koele wenkbrauwen :) De kleur ziet er wel perfect uit! En de highlighter is een welkome bijkomstigheid! Al weet ik niet of ik de volle mep ervoor over zou hebben...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, dat heb ik vaak! Net als met oogschaduw, blushes en bronzers.

   Verwijderen
 6. Wat een mooi palette. Lijkt me erg handig!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ziet er geweldig uit! Ziet er ook erg goed gepigmenteerd uit. De prijs is wel even slikken..

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Klopt inderdaad! Ik vind 'm ook vrij prijzig, maar fijn is hij zeker.

   Verwijderen
 8. Het palette ziet er echt super mooi uit! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wauw, wat een mooi en handig palette! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Dit lijkt mij echt een top palette!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. wat fijn dat je positief bent! ik vind het wel echt een nadeel dat ze er een mega palette van hebben gemaakt, onhandig!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Het lijken me fijne producten alleen vind ik de grootte van het palette niet zo handig voor mijn wenkbrauwen. Dan gebruik ik liever een oogschaduw die al in een groter palette zit, ik reis veel tussen het huis van mijn vriend en mijn huis in, en dan is dat gewoon praktischer.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Snap ik heel goed! Als ik weg ga van huis neem ik deze ook nooit mee; veel te groot.

   Verwijderen
 13. ziet er echt heel handig uit


  liefs
  Karlien

  BeantwoordenVerwijderen