My Favourite Lipsticks.


Dat ik dol ben op lipsticks maak ik regelmatig duidelijk op mijn blog, maar desondanks dat komen er de laatste tijd weinig reviews meer online over lipproducten. Niet omdat ik opeens ben gestopt met het dragen hiervan, maar puur omdat ik aan het minderen ben met het kopen van make-up. Ik koop nog steeds met regelmaat iets nieuws, maar in vergelijking met een tijdje geleden is het veel minder geworden. Ik koop dan ook met name van de producten waar ik al het meeste van heb niet zo veel meer, en één van deze producten zijn lipsticks. Doordat ik niet zoveel nieuwe kleuren meer koop heb ik inmiddels ook een lijstje met favorieten ontwikkeld, bestaande uit vijf kleuren.

Als eerste heb ik Burberry Cameo Pink, wat destijds mijn eerste product was van dit geweldige merk. Inmiddels heb ik ontdekt dat ik hun producten geweldig vind en is mijn collectie een stukje groter geworden. Deze lipstick draag ik nog steeds wekelijks met veel plezier door het geweldige pigment én doordat hij aardig lang blijft zitten.

Als tweede mijn Bobbi Brown Art Stick in de kleur Rose Brown, wat volgens mij ook het laatste lipproduct is wat ik heb gekocht. Het liefst zou ik deze kleur iedere dag dragen, maar helaas duurt het even voordat hij is ingetrokken in je lippen én vind ik hem niet heel prettig aanbrengen doordat hij zo dik is.

Natuurlijk kunnen MAC lipsticks ook niet ontbreken, en de twee kleuren die ik het meest draag zijn Brave en Diva. Twee totaal verschillende kleuren, Brave is heel subtiel en Diva is absoluut het tegenovergestelde. Desondanks dat vind ik ze beide prachtig! Deze twee kunnen niet ontbreken in je MAC collectie.

En tot slot de prachtige Tom Ford Lip Color in de kleur Casablanca. Ook bij deze vind ik het jammer dat het even duurt voordat hij in mijn lippen is getrokken, want hij is ook ontzettend creamy. Maar ook deze draag ik ondanks dat maar al te graag.

'' Wat is jouw favoriete lipstick?

27 opmerkingen

 1. Ik versta het volledig dat deze het tot jou favorieten geschopt hebben

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie kleuren allemaal! Ik vind die van Bobbi Brown erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Absoluut een geweldige kleur! Kan ik je zeker aanraden.

   Verwijderen
 3. Mooie nude kleurtjes! Ik draag brave ook heel graag :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Tof hoe je de foto's hebt gemaakt. En de lipsticks zijn allemaal prachtig. Die van Tom Ford spreekt mij het meeste aan.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Leuk om te horen! Die van Tom is inderdaad prachtig.

   Verwijderen
 5. Wat zijn een hoop mooie favorieten zeg! Mac Brave vind ik prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Prachtige kleuren, ik draag nooit lipstick, maar misschien moet ik daar toch eens verandering in gaan brengen!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hele mooie lipsticks! Ik vind erg jammer dat MAC niet bij mij in de buurt is, maar wie weet koop ik er binnenkort ook 1.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bij mij zit er helaas ook geen counter in de buurt, maar gelukkig kan je altijd nog bestellen via internet!

   Verwijderen
 8. Mooie lipsticks heb je zeg! Brave heb ik ook en draag hem bijna dagelijks. liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat zien de lipsticks van Burberry en Tom Ford er toch heerlijk luxueus uit. Mooie favorieten!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Eyecandy! Heel erg gaaf. Vooral Brave is geweldig. Ik heb hem sinds kort zelf aan mijn collectie kunnen toevoegen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Echt een prachtige kleur inderdaad! Ik draag hem vandaag toevallig ook weer.

   Verwijderen
 11. Super lipstick collectie en vooral de Tom Forn lipstick vind ik erg mooi! Ik kan ook niet zonder lipstick en ik draag ook erg graag de lipsticks van Chanel. Super kleuren en blijven ook erg mooi zitten.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik vind ze allemala erg mooi! Mijn eigen favoriete lipstick is waarschijnlijk Pink in Confidence van YSL, die past echt altijd en de formule is ook heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. ooh wow hele mooie kleuren ook allemaal
  die draag ik zelf ook wel graag

  liefs
  Karlien

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Mooie favorieten, hele mooie kleuren :)
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Prachtige foto's en lipsticks! Ik vind die huls van Tom Ford echt super mooi.. En MAC Diva is ook wel echt een van mijn favs! X

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Prachtige lipsticks. Ik ben zelf ook enorm benieuwd naar Bobbie Brown. Heb helaas nog niks van dit merk!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Die Burberry lipstick is gorgeous!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Oh wat komen er toch prachtige merken en kleuren voorbij. Een Tom Ford lipstick staat zeker ook nog op mijn wishlist <3

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Wouw wat een mooie kleuren!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Leuk! Ik heb zelf ook MAC Diva, zo'n mooie kleur :)

  BeantwoordenVerwijderen