My Summer Essentials.


Het mag dan officieel nog geen zomer zijn, maar nu er zo af en toe wat mooiere dagen tussen zitten kom ik langzaam in de sfeer. Zo kocht ik gisteren een nieuwe bikini die ik al een tijdje op het oog had en zit ik al regelmatig in de tuin met een boekje als het even kan. Ook de zonnebril komt langzaam weer van pas, en dat betekend maar één ding; het mooie weer is onderweg.

Doordat ik voor mijn opleiding stage loop bij de Hunkemöller keek ik elke dag tegen deze prachtige bikini uit de Sylvie collectie aan. Ik heb een tijdje lang getwijfeld en wilde hem eigenlijk niet kopen, maar toen ik hem uiteindelijk eens aan besloot te passen kon ik hem niet langer weerstaan.
 
Veel bikinis hebben namelijk altijd felle kleuren en die stoten een beetje af bij mijn lichte huid. Deze bikini heeft een combinatie van felle roze kleuren met wat doffere, groene tinten en dat staat dan weer wel erg mooi. Hier ga ik van het zomer veel plezier van hebben!
Ik heb voor dit jaar nog geen plannen om op vakantie te gaan en daarom denk ik dat ik veel toe ga komen aan het lezen en werken aan de veranderingen die ik wil doorvoeren in mijn blog. Boeken en een notitieboekje kunnen zeker niet ontbreken!
 
Daarnaast wil ik ook meer foto's gaan maken met mijn Polaroid. Ik heb het toestel inmiddels ruim een jaar en heb er nog amper foto's mee gemaakt, en dat terwijl hij zo ontzettend leuk is. Ook daar wil ik verandering in gaan brengen want ik heb nog genoeg lege pakjes met foto's.
 
Tot slot pak ik mijn Victoria's Secret bodysplashes er weer steeds vaker bij. Ik heb deze al een tijdje, ik kocht ze ooit tijdens een tripje naar London, en als het warmer is vind ik het heerlijk een wat subtieler geurtje te sprayen; vooral als ik toch niet echt weg hoef!
 
'' Wat zijn jouw absolute Summer Essentials?

30 opmerkingen

 1. Leuk om te lezen zelf pak ik ook steeds vaker mijn VS body mist erbij x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De bodysplashes van VS zijn echt geweldig, zulke lekkere geurtjes! Hele leuke bikini. Voor mij zijn slippertjes en sandaaltjes, een zonnebril en SPF echt mijn essentials!
  Liefs, Iris

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. SPF is ook niet te missen inderdaad! Al moet het daarvoor al wel heel warm zijn.

   Verwijderen
 3. Wat een leuke bikini! En de bodysplashes van Victoria's Secret vind ik ook erg fijn. Voor mij zijn de summer essentials bijna hetzelfde, maar ik heb ook echt mijn mobiel nodig voor muziek! Zonder muziek kan ik niet lekker zonnen haha. En mijn spiegelreflex neem ik ook altijd overal mee naartoe :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. In plaats van muziek kies ik dan liever voor een boek! Je camera meenemen is ook altijd handig. :)

   Verwijderen
 4. Die bodysplashes lijken me super! Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Een palaroid lijkt mij leuk om te hebben! Mijn VS body mists gebruik ik nu ook vaker :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Die Instax camera blijft geweldig voor de zomer!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooie essentials! De camera ziet er zo schattig uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat leuk dat je een poloraid foto camera hebt, die kleur is echt gaaf. Ik heb vorige week ook een bikini gekocht, die van jou is ook erg leuk :) Leuk artikel!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik wil nog zo graag een polaroid! Body mists gebruik ik zelf ook de laatste tijd heel vaak! En die bikini is echt prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik vind de kleuren van je bikini erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Leuke bikini. Ik moet ook nodig opzoek naar een nieuwe. Doordat we al een paar jaar niet echt meer op een zonnige vakantie zijn geweest, heb ik eigenlijk al die tijd niet meer gekeken naar een bikini. Zonde, want als ik nu eens spontaan wil/ga zwemmen, dan moet ik steeds mijn badpak pakken omdat mijn bikini niet zo fijn meer zit.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een leuke essentials! Ik vind je bikini erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Fijne essentials! Zonder zonnebril zou ik echt niet kunnen in de zomer

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wow die bikini is echt geweldig! Ik heb de VS body splashes nog nooit geprobeerd maar ik ben wel gek op die van & Other Stories :)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat een leuke bikini! De VS Bodymist is ook heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. mooie bikini, alleen hier regent het. voor mij helaas geen zomergevoel.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wat een leuke bikini! Ik vind de bikini's van Hunkemöller altijd erg prettig, ze gaan lang mee en hebben flatterende modellen. De bodysplashes van Victoria's Secret zijn inderdaad heerlijk in de zomer, ik gebruik ze ook graag tijdens het sporten ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Leuk, mooie bikini inderdaad! Daar ga je vast veel plezier van hebben, hopelijk werkt het weer ook een beetje mee haha :)

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Leuk! Ik heb dezelfde camera in het geel :)

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Wat een mooie en vrolijke bikini!

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Aaah die Instax en de bodymist <3

  BeantwoordenVerwijderen