The Balm - How 'Bout Them Apples?


Creatieve verpakkingen wat betreft make-up vind je veel bij merken als Too Faced en Urban Decay, maar een merk waar ik veel te weinig over hoor is The Balm. The Balm komt met de meest originele palettes en leveren daarnaast geweldige kwaliteit. Vorig jaar maakte ik voor het eerst kennis met het merk, en inmiddels gebruik ik steeds meer van hen producten. Zo voegde ik laatst het prachtige 'How 'bout them apples' palette toe aan mijn collectie.

Je moet er allicht maar net van houden. The Balm bedrukt hen producten hoofdzakelijk met vintage prints en onderscheid zich daardoor van al die chique verpakkingen van merken als Bobbi Brown, Chanel et cetera. Beide hebben in mijn ogen zijn charmes, het is maar net hoe jij er zelf over denkt.

Qua vormgeving van de producten van The Balm is dit toch wel mijn favoriet. Vanaf het moment dat hij werd uitgebracht trok dit product mijn aandacht en enkele weken geleden kreeg ik hem als cadeautje; een wel heel leuke! Ik gebruik namelijk nooit cream blushes en stelde het daardoor zelf elke keer weer uit, maar nu ben ik er des te blijer mee.
Binnenin gaan de illustraties vrolijk door, de blushes doen ten slotte eer aan de naam van het palette. Elk kleurtje is vormgegeven als een appeltje, in combinatie met een man ernaast. Een vrolijk gezicht, maar het gaat me uiteindelijk natuurlijk om de kwaliteit van de producten.
 
Ik vind het altijd leuk om kennis te maken met nieuwe structuren, kleuren en noem maar op. Cream blushes heb ik slechts één maal eerder gebruikt en op dat moment vond ik het geen groot succes. Nu ik echter wat langer bezig ben met make-up ben ik er achter gekomen dat ik het juist geweldig vind. Het kan zo'n mooi effect geven, als je het maar juist aanbrengt!
 
Maar mocht je er nou niet zo'n fan van zijn kun je deze kleuren ook als lipgloss gebruiken. Nu ben ik zelf juist geen grote fan van lipgloss en gebruik ik ze daarom als blushes. Echter zijn het ook prachtige kleuren voor op je lippen en is het zeker het proberen waard!

En wauw, wat geven deze kleuren geweldig pigment af. Met Cobbler en Cider moet je een beetje oppassen, deze zijn namelijk heel intens en creamy, maar met de andere kleuren kun je heel vrij zijn. Mijn favorieten zijn Candy en Caramel, niet alleen door de kleuren maar ook door de substantie en finish. Ze hebben namelijk een semi-matte finish en werken door de substantie geweldig.

Wat ik persoonlijk erg mooi vind is om Caramel een beetje aan te brengen over mijn Hoola Bronzer, en Candy op te werken als blush. Deze combinatie zal ik zeker nog eens langs laten komen in een post!

Het pigment van dit palette is geweldig, evenals de substantie en de vormgeving is ook niet te missen. Ik ben enthousiast en vraag me af waarom ik nooit eerder eens bezig ben geweest met cream blushes. Ik kan je garanderen dat zodra je het onder de knie hebt je er heel veel plezier aan zult beleven.

The Balm - How 'Bout Them Apples? - €32.95
'' Wat vind jij van cream blushes?

20 opmerkingen

 1. Ik vind de kleuren onwijs mooi, maar ik vind dit niet zo fijn werken!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Kan ik begrijpen, het duurde ook even voordat ik het fijn begon te vinden!

   Verwijderen
 2. Ik vind het er heel mooi uitzien, want wat een pigment zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Vorig jaar maakte ik ook kennis met The Balm, een geweldig merk! Zelf ben ik niet zo fan van cream blushes, maar ze zien er zo wel prachtig uit.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is inderdaad even wennen, maar uiteindelijk valt het heel erg mee. Prachtig effect geeft het in ieder geval!

   Verwijderen
 4. Wat een super leuk palette =)
  Mooie kleuren en erg goede pigmentatie.
  Liefs Jorinda

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw wat een prachtige kleuren en pigmentatie!
  Liefs, Iris

  BeantwoordenVerwijderen
 6. De verpakkingen van The Balm zijn altijd echt veels te leuk! Wat een mooie kleuren ook, heel mooi pigment!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Waauw ziet er goed uit zeg! Ze hebben inderdaad hele mooie verpakkingen. liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauww prachtige blush palette <3
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Dat blushpalette ziet er ongelooflijk fijn uit! Vooral Candy en Crisp zou ik zelf heel graag gebruiken.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. wat een super leuke verpakking en die swatches, tof!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. ik hou niet zo van dit soort producten, doe mij maar een poederblush of gewone lipstick, maar het ziet er wel enorm schattig uit zo met die appeltjes!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dan is hij in ieder geval nog leuk voor de heb! Ik snap helemaal wat je bedoelt hoor. :)

   Verwijderen
 12. Ik vind Candy en Caramel ook echt prachtig. Wat een geweldig mooie kleuren. Dit hele palette is overigens ontzettend leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een geweldig palette is dit!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ziet er heel schattig uit! Vooral Candy en Caramel vind ik erg mooi :)

  BeantwoordenVerwijderen