Anastasia Beverly Hills Contour Kit.

Omdat ik de kleur van mijn Hoola Bronzer net iets te grauwig vond worden voor de zomer, en ontzettend nieuwsgierig was naar de Contour Kit van Anastasia besloot ik deze een paar dagen geleden te bestellen. Tot kort voorheen was het palette overigens ook nog niet te bestellen in Nederland, maar nu vond ik hem simpelweg bij de online shop van Douglas en kon ik het niet langer laten om dit palette, bestaande uit zes kleuren om mee te contouren en higlighten, te bestellen!

De twee kleuren waar ik met name nieuwsgierig naar was waren Vanilla en Fawn, de twee middelste kleuren. Banaankleurige poeders zie ik de laatste tijd namelijk steeds meer voorbij komen en Fawn leek me de ideale kleur voor mijn huid om mee te shapen.

Maar naast deze twee kleuren zijn ook de andere vier prachtig. Niet alleen in de verpakking, maar ook op de huid. Nu moet ik zeggen dat Havana voor mijn huidskleur wat te donker is, maar desondanks dat is hij prachtig. Voor mij niet zo geschikt, maa als je huidskleur hier naar is weet ik zeker dat je er veel plezier van gaat hebben.

Van links naar rechts zijn de kleuren in dit palette;
- Sand
- Vanilla
- Banana
- Java
- Fawn
- Havana
Het enige kleine nadeeltje kan zijn dat je de pannetjes niet groot genoeg vindt. Nu gebruik ik zelf mijn Zoeva Luxe Higlight, maar mocht je een grotere kwast gebruiken kun je er minder gemakkelijk bij komen. Zelf heb ik er echter geen problemen mee en vind ik ze juist ideaal op dit formaat.

Want op deze manier zitten ze alle zes in een compact pallete. Zo kan ik zowel contourkleuren als bronzers en higlighters meenemen in één keer. Dit scheelt mij een heleboel ruimte in mijn tas en daar ben ik ontzettend blij mee.
Hoewel ik veel goede dingen las over het product zijn mijn eigen ervaringen met producten over het algemeen net iets anders. Bij dit product kan ik nochtans geen nadelen opnoemen. De pigmentatie is van alle zes de kleuren stuk voor stuk prachtig en mijn favorieten zijn inderdaad -zoals al verwacht- Vanilla en Fawn. 

Fawn is geweldig om mee te shapen, Vanilla gebruik ik met name onder mijn ogen en ik vind ook Sand en Banana prachtig om mee te higlighten. Banana bevat net wat meer shimmer en is daarvoor perfect om te gebruiken op de jukbeenderen.

Ik ben helemaal om door dit palette en vind het fantastisch hem elke dag weer te gebruiken. Dit is absoluut een aanrader, en hij is ook ontzettend betaalbaar. Zeker als je hem omrekent voor de zes poeders die je krijgt.

Anastasia Beverly Hills Contour Kit - €54.95
'' Wat is jouw favoriete Contour Palette?

21 opmerkingen

 1. Jammer dat het zo'n prijzig dingetje is

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Deze contour kit ziet er mooi uit zelf heb ik niet van dit soort producten contour namelijk nooit x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik geloof direct dat het een aanrader is, het ziet er in ieder geval mooi uit. En ik weet zelf wat voor een verschil het kan geven op je gezicht!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw ik snap dat je om bent. Wat een prachtig palette!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat ziet er wel goed uit, alleen ik vind het wel erg duur.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hij klinkt misschien inderdaad wat prijzig, maar als je het omrekent valt het heel erg mee!

   Verwijderen
 6. Ik heb er erg veel goede dingen over gelezen! Ziet er ook echt mega goed uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dit palette zou ik ook nog wel graag willen proberen, helaas dat de prijs toch wat duur is.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. In eerste instantie misschien wel, maar als je het omrekent natuurlijk absoluut niet. En het is het zeker waard!

   Verwijderen
 8. Wauw, ik vind deze echt mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een mooie kit. Lijkt me erg handig om te hebben!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Echt een prachtig set. Ik vind Anastasia zo'n mooi, luxe merk!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hij is zo mooi, deze staat zeker nog hoog op mijn wishlist!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. De prijs valt mee, want je hebt toch al veel bij de hand dan :D x

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een mooie set, het klinkt echt heel goed :) Heb onlangs m'n eerste Anastasia product in gebruik (Dip Brow Pomade) en die werkt helemaal top!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Daar hoor ik inderdaad ook veel goede dingen over, leuk dat je hem hebt!

   Verwijderen
 14. Wat een mooie set, al vind ik het nog best duur.

  BeantwoordenVerwijderen